מזל טוב! התאהבתי בו קשות לאחרונה... בהחלט מגיע לו פורום. נחמד ביותר.
L LoooLitA New member 24/3/05 #21 מזל טוב! התאהבתי בו קשות לאחרונה... בהחלט מגיע לו פורום. נחמד ביותר.
B ben4ever New member 24/3/05 #23 מזל טוב על הפורום!../images/Emo13.gif סופסוף יש פורום למוסיקאי והאמן המדהים הזה,בשעה טובה ומבורכת! ולמי שמתעניין,הדיסק כבר יצא, והוא מתנגן אצלי במערכת כבר 14 שעות רצוף,ונהנה מכל רגע
מזל טוב על הפורום!../images/Emo13.gif סופסוף יש פורום למוסיקאי והאמן המדהים הזה,בשעה טובה ומבורכת! ולמי שמתעניין,הדיסק כבר יצא, והוא מתנגן אצלי במערכת כבר 14 שעות רצוף,ונהנה מכל רגע
H Hendrix5 New member 24/3/05 #26 מזל טובבבבב..... סוף סוף באמת .. אפילו יש לו 2 קומונות פה ושתיהם נכחדות אני מקווה שהפורום הזה יצליח לפחות
מזל טובבבבב..... סוף סוף באמת .. אפילו יש לו 2 קומונות פה ושתיהם נכחדות אני מקווה שהפורום הזה יצליח לפחות
T TEENAGER1 New member 24/3/05 #27 ../images/Emo66.gif תתחדשו../images/Emo140.gif אני חורשת את תחרות כלבים בלופים אינסופיים
ט טרופית סגלגלה New member 24/3/05 #28 מזלטוב על הפורום ../images/Emo13.gif אביתר מדהים.. נראה אתכם בהופעה בבארבי.
A abarak88 New member 24/3/05 #29 ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifמזל-טוב על הפורום!../images/Emo65.gif|* איזה כיף!!!! אין כמו אביתר בנאי!!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifמזל-טוב על הפורום!../images/Emo65.gif|* איזה כיף!!!! אין כמו אביתר בנאי!!!!
Y y a ® d e n New member 24/3/05 #31 הווו מזל טוב על הפורום../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif אני ירדן בת 15 וחצי מתל אביב אני אוהבת את אביתר מאוד.. נו מה.. לא הייתי נכנסת לפורום אם לא אז זהו... מקווה להשתלב | מזל טוף
הווו מזל טוב על הפורום../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif אני ירדן בת 15 וחצי מתל אביב אני אוהבת את אביתר מאוד.. נו מה.. לא הייתי נכנסת לפורום אם לא אז זהו... מקווה להשתלב | מזל טוף
א אריאלי18 New member 24/3/05 #34 חבר'ה!!! מזל טוב לפתיחת הפורום וחג פורים שמח מקומונת יוסי אזולאי!!! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=yossi בהצלחה לבנאי!!!!!!!!
חבר'ה!!! מזל טוב לפתיחת הפורום וחג פורים שמח מקומונת יוסי אזולאי!!! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=yossi בהצלחה לבנאי!!!!!!!!
A ADVAM4 New member 24/3/05 #35 מזל טוב!!!! איתר בנאי....זמר ויוצר ענק! וכמבון נצר למשפחת בנאי....אח של מאיר ואורנה(המלכה!!!)! מזל טוב כל הפורום החדש! בהצלחה!
מזל טוב!!!! איתר בנאי....זמר ויוצר ענק! וכמבון נצר למשפחת בנאי....אח של מאיר ואורנה(המלכה!!!)! מזל טוב כל הפורום החדש! בהצלחה!
E eladushi New member 25/3/05 #36 מזלטוב!!! אני גם הגשתי בקשה ולא אישרו לי אולי זה עדיף, אני בטוח שאת תנהלי אותו בצורה יותר טובה.
R RuNoOsH New member 25/3/05 #39 ../images/Emo42.gifוואו! אני לא מאמינה שסוף סוף נפתח לאביתק פורום... איך זה שרק עכשיו פתחו לו פורום?! פשוט הבן אדם הכי מוכשר שיש...
../images/Emo42.gifוואו! אני לא מאמינה שסוף סוף נפתח לאביתק פורום... איך זה שרק עכשיו פתחו לו פורום?! פשוט הבן אדם הכי מוכשר שיש...
ב בלבלונת New member 25/3/05 #40 אחוצ'לי הקטנה מזל טוב ותתחדשי, יש לו מזל לאביתר בנאי שאת מנהלת את הפורום שעוסק בו שיהיה בהצלחה לפורום ולך נשיקות אוהבתותך אחותך הגדולה בלבל
אחוצ'לי הקטנה מזל טוב ותתחדשי, יש לו מזל לאביתר בנאי שאת מנהלת את הפורום שעוסק בו שיהיה בהצלחה לפורום ולך נשיקות אוהבתותך אחותך הגדולה בלבל