יש מצב שזה במיוחד לסידרה תחפש next top model theam אומשהו כזה...
מ מכורה לפיתוי שלך New member 28/5/05 #4 יש מצב שזה במיוחד לסידרה תחפש next top model theam אומשהו כזה...
ק קוקו המושלם New member 29/5/05 #19 ברוכים הבאים../images/Emo24.gif מצטערת שרק עכשיו אני מקבלת את פניכם, לחדשים שכאן למי שלא מכיר אני יעל, נעים מאוד מקווה שתהנו בפורום ותשמרו על הסדר.. שבוע טוב לכולם
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif מצטערת שרק עכשיו אני מקבלת את פניכם, לחדשים שכאן למי שלא מכיר אני יעל, נעים מאוד מקווה שתהנו בפורום ותשמרו על הסדר.. שבוע טוב לכולם
ק קוקו המושלם New member 29/5/05 #20 ../images/Emo42.gif../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif
ק קוקו המושלם New member 29/5/05 #21 ../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif../images/Emo124.gif
Y YardenANDevaN New member 30/5/05 #23 אמ תקשיבו, זה לא משהו רע, לא רע לי פה אחלה אנשים וזה אבל אני פשוט לא יכולה יש פה מלא ספויילרים ואני לא רוצה להרוס לעצמי, אני מפחדת שעוד שניה אני אכנס, אז ביי בנתיים, נראה לי שאני אכנס לקראת הסוף. ביי היה נחמד, וקצר.
אמ תקשיבו, זה לא משהו רע, לא רע לי פה אחלה אנשים וזה אבל אני פשוט לא יכולה יש פה מלא ספויילרים ואני לא רוצה להרוס לעצמי, אני מפחדת שעוד שניה אני אכנס, אז ביי בנתיים, נראה לי שאני אכנס לקראת הסוף. ביי היה נחמד, וקצר.
P purple rain2 New member 30/5/05 #27 תקשיבי, זה רק היה ככה בימים האחרונים, כי המנהלת לא הייתה פה, אבל בעיקרון ספוילרים נמחקים מיידית ככה שאין לך מה לדאוג... וזה לא יחזור על עצמו ככה שממש חבל שלא תישארי... תאמיני לי שגם אני מהאנשים שהכי שונאים שהורסים להם
תקשיבי, זה רק היה ככה בימים האחרונים, כי המנהלת לא הייתה פה, אבל בעיקרון ספוילרים נמחקים מיידית ככה שאין לך מה לדאוג... וזה לא יחזור על עצמו ככה שממש חבל שלא תישארי... תאמיני לי שגם אני מהאנשים שהכי שונאים שהורסים להם