ברוכים הבאים

horses my love

New member
חדשה

שלום לכולם! אני חדשה כאן. אני חולה על בית הבובות. אני שומעת אותם כל היום! חחח.....
השיר האהוב עליי שלהם הוא: "בית הבובות". שיר חבל"ז! אני מקווה שאני יהנה פה. תודה מראש לכולם....
נ.ב: יש לי שאלה: באירוח של בית הבובות, אני יוכל גם להגיד להם משהו, (וכמובן שהם יענו לי)? תודה מראש גם על זה (חחח....)...

talula4

New member
שלוםם=]]

היי חח אני חדשה פה..קוראים לי טל..מהמרכז.. ואני אוהבת את בית הבובות! נעים להכיר את כולם..יום טוב:)

y a ® d e n

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif חדשה כאן.

אז אני ירדן בת 16 מתל אביב. אני ממש אוהבת את הלהקה וחיפשתי את הפורום ומצאתי [לא היה קשה
]. אז אני מקווה להשתלב כאן וזה
מממפ אני חושבת ש'בית הבובות' זאת אחת הלהקות היותר טובות והיותר מקוריות. ואני ממש ממש אוהבת אותם ומעריכה אותם. חחחחח ראיתי את אמיר [ועוד אחדד אוףףף נו שכחתי מי זה היה... בעעע] בעזריאלי ואמרתי להם שהם ממש מעולים וזה והם חייכו ואמרו תודה רבה
חחחחח אמיר קנה מלאנטלאפים דיסקים בטאוור רקורדס. והם חיפשו תכשירים לשיער
וזהו
לילה טובב

leppard

New member
חדש כאן

טוב, לאחר קריאה במשך זמן מה של ההודעות כאן, והשארת הודעה אחת, עם כל הבעסה שלא הצלחתי להשיג כרטיסים להופעה האחרונה של בית הבובות בברבי התל אביבי, הגיע הזמן להציג את עצמי: אני אייל בן 27 מהמרכז, התחלתי מפעם לפעם לשמוע את בית הבובות, בעיקר לאחר שראיתי אותם באולפן ליגת האלופות של ערוץ הספורט, מקווה הפעם כן להשיג כרטיסים להופעה ביום שבת הבא, וכך לשמוע אותם בהופעה חיה בפעם הראשונה.

pipi17

New member
חדשששש

שמעו אנשים קוראים לי שלו אני בן 15 וחצי כיתה י' מת על בית הבובות ומחכה נורא להיות באיזה הופעה אחת שלהם אני דיי מעריץ חדש שמעתי עליהם לא מזמן ומאז התאהבתי מחכה להיות בהופעה שלהם מקווה שיצא לי להיות בשבת בת"א ד"א איך משיגים כרטיסים?

matanbru

New member
ברוכים הבאים לכל החדשים

פשוט לא היה לי זמן להיות פה בשבוע וחצי האחרונים ואני ראיתי שמלא מלא חדשים הצתרפו אז ברוכים הבאים לכולם... שיהיה לכם שבת נפלאה וקודשה אוהבתכם!

y a ® d e n

New member
חחח טעות שלי אלא מה...../images/Emo3.gif

ראיתי את איתי [לא אמיר] וזה ששכחתי מי זה היה- זה שי. וואפס. השעה משפיעה

hadarisan

New member
ברוך הבא תהנה כאן!

מקווה שתצליח להשיג כרטיסים כי באמת ההופעות שלהם זה משהו מיוחד! בהצלחה!

Hadardur

New member
תראה... להשיג? אי אפשר פשוט

תבוא מוקדם יותר כדי לקנות כרטיסים ותחכה שם בקופות:)

mory89

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

מבינים אותך בקשר לזה שאתה מת על בית הבובות.. יש הופעה היום בערב בבארבי בכפ"ס, מוצ"ש בקיבוץ המעפיל, ומוצ"ש הבא בבארבי בת"א.. זה מה שידוע לי לפחות.. תבוא נראה אותך.. בקשר להזמנת כרטיסים,אז זה למשדרים של הבארבי, למרות שלרוב לא מוכרים מראש אז אתה צריך לבוא ממש מוקדם כדי שלא יגמרו הכרטיסים (מה שקורה בדרכלל..) שבת שלום לך!
אגב, אני מוריה

Raz Bob Marley

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ראיתם מה זה,גם הכדורגל גורם למוזיקה להתפתח בארץ....

mory89

New member
אייל! ברוך הבא1../images/Emo24.gif

באמת נראלי שאתה הכי מבוגר פה.. וסבבה לך.. פעם הבאה תבוא יותר מוקדם בשביל כרטיסים..
בהצלחה..

למעלה