ברוכה הבאה בובה [הדר ]
H hodayoyo New member 11/11/05 #67 היי את../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif זוכרת אותי? חח ברוכה הבאה
T talula4 New member 9/11/05 #36 וואו זה יהיה קשה.. אני שומעת תדיסק שלהם בלופ..וכל השירים שם מדהימים.. אני הכי אוהבת את שיר בעיפרון..סיגפו ולמעני=] ושלום שלום לכולם
וואו זה יהיה קשה.. אני שומעת תדיסק שלהם בלופ..וכל השירים שם מדהימים.. אני הכי אוהבת את שיר בעיפרון..סיגפו ולמעני=] ושלום שלום לכולם
M mory89 New member 10/11/05 #38 טלללל ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif קדימהה אנשים מהמרכז משתלטים על הפורום! כמו שצרייךך!! תהני פה מותק, אני מוריה!
טלללל ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif קדימהה אנשים מהמרכז משתלטים על הפורום! כמו שצרייךך!! תהני פה מותק, אני מוריה!
T talba3 New member 10/11/05 #39 נעים מאוד אני עוד טל ברוכה הבאה ושלום שלום :] חחחח ועוד משהו איזה מספר אני? טל 1? בא לי להיות טל 1 בבקשהההההההההה בקשה בקשה בקשההה
נעים מאוד אני עוד טל ברוכה הבאה ושלום שלום :] חחחח ועוד משהו איזה מספר אני? טל 1? בא לי להיות טל 1 בבקשהההההההההה בקשה בקשה בקשההה
E eladi88 New member 7/11/05 #3 ברוכה הבאה! בטח....השאלות הם של כל חברי הפורום...לא עושים סלקציה בין איש אחד למשנהו
M mory89 New member 7/11/05 #4 ברוכה הבאה בובה!!../images/Emo24.gif אממ.. איך קוראים לך בת כמה ומאיפה? ובקשר לשאלה.. אני אומרת.. "למה לא?"
ברוכה הבאה בובה!!../images/Emo24.gif אממ.. איך קוראים לך בת כמה ומאיפה? ובקשר לשאלה.. אני אומרת.. "למה לא?"