מזלטוב^^ 3> D=
D double O S New member 30/1/07 #21 שיאו וואו מזל טוב קולולו../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif נועה כפרעליך^^
G GoldenBabe New member 31/1/07 #47 יופי נועה../images/Emo109.gif אצל לירון כל דבר מתקשר למיוז ואצלך לווילה הפורום נשלט בידי מיוז ו-ווילה! [חחחחחחחחחחחחח ווילה וואלו XDDDDDDDD]
יופי נועה../images/Emo109.gif אצל לירון כל דבר מתקשר למיוז ואצלך לווילה הפורום נשלט בידי מיוז ו-ווילה! [חחחחחחחחחחחחח ווילה וואלו XDDDDDDDD]
R Rose131 New member 31/1/07 #48 יש בעיה עם וילה ואלו?../images/Emo11.gif [נו, לא הולכים לדבר רק על מיוז והים, אל תדאגיXD יהיה פה כמו בקומונה, ולא פתחתי שרשורים מיוחדים לHIM אפעם.] [חוץ מאוף שמוקדש ליומולדת של וילה, אבל זה היה אוף.]
יש בעיה עם וילה ואלו?../images/Emo11.gif [נו, לא הולכים לדבר רק על מיוז והים, אל תדאגיXD יהיה פה כמו בקומונה, ולא פתחתי שרשורים מיוחדים לHIM אפעם.] [חוץ מאוף שמוקדש ליומולדת של וילה, אבל זה היה אוף.]
G GoldenBabe New member 31/1/07 #50 חחחחחחחחחחחחחח השם שלו../images/Emo109.gif אני בחיים לא אפסיק לצחוק מזה XDDDDDDDDD
R Rose131 New member 31/1/07 #51 ../images/Emo11.gif אל תשכחי שגם לירון חושבת שהוא שקסי. ויש לה אפשרות לחסום [נו, יורי הרוסי הזה יותר טוב? ]
../images/Emo11.gif אל תשכחי שגם לירון חושבת שהוא שקסי. ויש לה אפשרות לחסום [נו, יורי הרוסי הזה יותר טוב? ]
D DesertRose7 New member 30/1/07 #28 מזל טוב ובהצלחה../images/Emo70.gif עכשיו אני אשתדל לכתוב יותר.. הרבה יותר
M made in love New member 30/1/07 #29 מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif אממ הייתי גם בקומונה אבל לא הייתי כל כך פעילה מעכשיו אני מבטיחה לחפור ולהציף כל הזמן
מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif אממ הייתי גם בקומונה אבל לא הייתי כל כך פעילה מעכשיו אני מבטיחה לחפור ולהציף כל הזמן
L Let it Bleed New member 30/1/07 #30 OMG!../images/Emo217.gif או מי גוד! נכנסתי לקישור שנועה שמה בפורום דה יוזד והייתי בטוחה שזה הקומונה, רק עכשיו קלטתי שזה פורום!! וואי תתחדשו, אני אהיה פה מידי פעם
OMG!../images/Emo217.gif או מי גוד! נכנסתי לקישור שנועה שמה בפורום דה יוזד והייתי בטוחה שזה הקומונה, רק עכשיו קלטתי שזה פורום!! וואי תתחדשו, אני אהיה פה מידי פעם
O orw93 New member 30/1/07 #32 מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif ובהצלחה.. ואממ..אני חדשה