ברוכים הבאים!

PinkFairy

New member
חחח אוקי :)

טוב אז שמי בר בת 15 7 חודשים D: חח (מתה לעוף מהגיל הזה^^) מראש העין מממ..אני כעיקרון נדבקתי לדניאל עקב השיר "עדיף" ששמעתי אותו הרדיו ואז החלטתי להזיז את עצמי והוריד אותו ואז צברתי 2 אלבומים..בהם יש שירים מדהימים. רואים לפי המילים מה שדניאל עבר.אני מעריצה אותו..על מה שהוא ועל הכתיבה שלו. ו..ו...אני אוהבת מאוד את השיר "כוכב" :) מוזר שתמיד השירים שלו מתאימים למצב שלי. וזהו D:

idanri

New member
גם אני התחלתי לשמוע את דניאל......

לאחר ששמעתי את השיר עדיף וכמובן גם שראיתי אותו.

PinkFairy

New member
תודה לכולם :)

אבל אם מישהו יודע על השיר "הכל" אם אפשר להשיג אותו O: אני נורא אוהבת את השיר הזה תודה מראש.

PinkFairy

New member
אה..

רגע את מראש העין? אני סיימתי חטיבה..גם את?O: גוונים? יובל? (סיימתי היובל)

S h A b i T

New member
לא, אני בתיכון.

הייתי בגוונים, לא חושבת שאני מכירה אותך. לא נורא, ברוכה הבאה בכל מקרה.

ברררר

New member
היי בר(איזה שם יפה)

גם אני אוהבת הכי את "כוכב"...
ברוכה הבאה!!!...!!!

hodayoyo

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

את כבר ה"בר" השלישית פה
אני הודיה
הממ אין לי שמץ של מושג איפה אפשר להשיג את השיר "הכל", דיי קיוויתי שיוציאו דיסק עם כל השירים מהפרוייקט אבל זה לא קרה, ככה ש-לא יודעת, סורי

PinkFairy

New member
חחח תודה לכן D:

אחלה קהילה יש פה :) ובנוגע לשיר "הכל" O: המ...חבל שאי אפשר להשיג כי דיי נקשרתי אליו :( אולי אני אכתוב לדניאל באיימל על זה? ^^ חחחחח אם הוא עונה בכלל O: הוא עונה? X:

hodayoyo

New member
ברוכים הבאים!../images/Emo60.gif

כל החדשים לכאן
אפילו שאמרתי כבר לכל אחד אישית- שוב, ברוכים הבאים!! אתם מוזמנים להוסיף את עצמכם בשירשור קשר (תמצאו אותו בטאגליינס) ולהציף את פורומינו הקט בהודעות

gilvered

New member
שלום לכם אני חדש כאן

אני מעריץ את דניאל סלומון נורא! לדעתי הוא אחד האנשים הכי מוכשרים שראיתי כאן בארצינו הקטנה. אני שמח שיש קהילה שלו כאן והנה אני מצטרף אלייה גם... אבל לפני הכל יש לי מספר שאלות: 1.האם למישהו יש את ההופעה של דניאל מניצנים על המחשב שהוא הקליט מערוץ 24 או משהו.. כי פיספסתי את ההופעה שלו בגלל שפיספסתי את האוטובוס. 2.מתי ההופעה הבאה שלו? כלומר לא בפסטיבל או משהו אלא בצוותא או בבארבי וכאלה? ואגב קוראים לי גיל ורד ואני מאשדוד.. נעים מאוד ... :)

למעלה