ברוכים הבאים

Seasonal Beast

New member
ברוכים הבאים../images/Emo70.gif

בשעה טובה הפורום נפתח בשנית[ובואו נשאיר את זה ככה
], מזל טוב לנו, ומזל טוב לביורק! להתחלה שאלון[כולם עונים. חדשים, ישנים וירקות]:
שם:
שיר אהוב:
דיסק אהוב:
ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]:

אני עונה../images/Emo27.gif

שם: אבי גיל: 20 מגורים: פתח תקווה שיר אהוב: Pagan Poetry, אלא מה
דיסק אהוב: Homogenic ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: אני די גרוע בזה, אבל נדמה לי שhunter in cambridge הכי מוצלח.

plants and rags

New member
אה

שם: אלון גיל: 16 מגורים: תל אביב שיר אהוב: אני מניח שפייגן פואטרי אבל גנבו לי אז אגיד, אממ, אנראבל. דיסק אהוב: מדוזה, כאילו דה. ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: הכול ב-ROH מעולה. במיוחד זכור לי IIOH משם בתור גזעי במיוחד.

סריט

New member
זה שאלון זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה מנהל נפילה. אמרתי זאת, אני אומר זאת, ואני אמשיך להגיד זאת, כפי שמשה, מלצר, חולון נוהג לומר. אני אענה למרות תקופת האבל, ואחריה אעלה לפה שאלון נורמלי. ומעניין. שם: סריט גיל: 18 ו17 חודשים מגורים: a place called hate, the city of fear שיר אהוב: who is it דיסק אהוב: מדולה ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: כרגע אני שוב חזק במדריד. אני אפילו אצרף את הלינק- http://www.youtube.com/watch?v=rXXm-pmcgvE

Karma Killer

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: ליעד גיל: 21 עוד חודש וקצת מגורים: קרית אתא שיר אהוב של ביורק: Joga. פשוט הכי טוב שלה לדעתי. דיסק אהוב: Homogenic. ביצוע לייב מועדף: אין לי אחד ספציפי :) שיהיה בהצלחה, ויאללה שתגיעה ההופעה!

גיא א מ

New member
אני :)

שם: גיא גיל: 21 (וואו אני מרגיש זקן פתאום) מגורים: באר שבע שיר אהוב: קשה קצת. joga, bachelorette, all is full of love דיסק אהוב: homegenic ו -medulla ביצוע live: bachelorette בטקס MTV אירופה בשנת 1998. פעם ראשונה שראיתי אותה, והשאר היסטוריה :) בהצלחה לפורום!

bambina123

New member
עכשיו תורי?

שם: עמי גיל: 29 (כן, אני יודע. הזקן שבחבורה). מגורים: בית דגן שיר אהוב: bachelorette, aifol דיסק אהוב: וספרטין ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: DI. (כי ראיתי וזה הדבר הכי טוב בעולם). שיהיה לנו בהצלחה...

FooK MI

New member
../images/Emo122.gif

שם: יהונתן גיל: 18 מגורים: תימן שיר אהוב: - דיסק אהוב: אה, וספרטיין, אבל לפעמים גם מדולה ביצוע לייב מועדף: אני לא מכיר כל כך הרבה
אבל פעם סריט שלחה לי ביצועים אדירים ל-Enjoy ול-The Anchor Song, אז אלה (לא שאני יודע מאיפה הם לקוחים
). מזל טוב לפורום! שאלה לי: יש סיבה להיות לחוצים על כרטיס, או שאפשר לחכות עם זה קצת? כי כסף איִן, ואני לא יודע אם גם הפעם קווין לטיפה תבוא ותיקח אותי יד ביד לשורה הראשונה.

FooK MI

New member
אה, יש לציין שבחג הפורים האחרון

מישהי הגיעה לביה"ס בשמלת ברבור אותנטית וקסומה להפליא, ונדהמתי לגלות שעוד מישהו בחולון (אהמ, כלומר, תימן) מכיר את ביורק. חמדתי את השמלה לעצמי ומיד גנחתי על הבחורה, כדי שתאבד את ההכרה ואוכל לחטפה, אבל היא פשוט גנחה עליי בחזרה (ועל כך נאמר: מדולה 2). כמו טופ מודל אמיתית, עזבתי את המקום בראש מורם, אבל האכזבה הייתה ניצחת. אחפש את הבחורה ואבקש ממנה ללבוש את השמלה גם להופעה, כדי שתראו כולכם.

סריט

New member
תן לה את הכרטיסים מהכוערים האלה של תפוז

של הפורומים. תגיד לה להכנס ולעשות לנו טיזינג בצ'אטTV

Pygmy puff

New member
נו, שיהיה.

מזל"ט לפורום! שם: סופיה (מבטאים סוף-יה) גיל: 17 שיר אהוב: התלבטות קשה בין Bachelorette ל- Pagan Poetry ו-Oceania. או Hidden Place. אל תאלצו אותי להחליט. :( דיסק אהוב: וספרטיין. עם נטייה לכיוון הומוג'ניק פעם ב. ביצוע live מועדף [לכבוד ההופעה]: אני אלך על הביצוע ההוא ל-Satisfaction עם פיג'יי הארווי שבו ביורק נראית כמו ילדה קטנה ומקופחת כי נתנו לה לנגן באיזה כלי מוזר ואת פולי שומעים יותר. http://www.youtube.com/watch?v=dV4t1rZEYnA

סריט

New member
תישבי אני מזכירה לך,

עכשיו אנחנו פורום וזה כבר לא צחוק, אתה לא יכול להציף יותר. אם יש לך משהו שממש בוער לך להגיד, תתאפק. אי אפשר ככה, תן גם לאחרים להתבטא.

Seasonal Beast

New member
אנוכי.

שם: שלומי. גיל: 20
מגורים: ירושלים. שיר אהוב: Pagan Poetry[שהוא בהחלט ה-אהוב על רוב האנשים פה]. דיסק אהוב: וספרטין-מדולה ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: Come to Me מהסיבוב החדש[צ'ילה, אאל"ט], ובהחלט כל קיימברידג'[המופתי]. ברוכים הבאים לכולם, כיף לראות פה פעילות.:) שבת שלום!

אני פה בשביל שלומוש

שם: גל
מגורים:
שיר אהוב:ג'וגה
דיסק אהוב:הומוג'ניק
ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]:
המ, סטיספקשיון עם פג'פג'

למעלה