ברוכים הבאים

Dolev יי

New member
עונה.0.0

שם:דולב:) גיל:16 מגורים: רמתגן שיר אהוב:אהמ. אין לי כח לרשום השם ארוך. הרביעי מהומוג'ניקXD דיסק אהוב:הומוג'ניק, וספרטיין ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: לייב?אמ.

gelrad

New member
אני

שם: ירון גיל: פי שניים מהממוצע כאן מגורים: הוד השרון שיר אהוב: Big Time Sensuality דיסק אהוב: Debut ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: Big Time Sensuality בפרסי MTV מתי שהוא במאה שעברה...

קוואלדה

New member
../images/Emo108.gif

שם: נגה גיל: 16 בעוד יומיים מגורים: כפר סבא שיר אהוב: זה משתנה כל הזמן. כרגע אני תקועה על unravel, who is it, ו- I've seen it all דיסק אהוב: הומוג'ניק ביצוע לייב מועדף: ראיתי סרט דוקומנטרי על מוסיקה באיסלנד והיה שם קטע ממש יפה של all is full of love בהופעה איפשהו באמריקה

shlook

New member
אני

שם: שלו גיל: 24 מגורים: באר שבע-תל אביב שיר אהוב: earth intruders דיסק אהוב: קשה...מתבלט בין Homogenic ל-Vespertine ול...Volta - כן אני מת על הדיסק הזה!!! ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: יש כל כך הרבה אבל כנראה Human Behaviour מ...כל הופעה חיה אפשרית

קוֹבּ

New member
../images/Emo118.gif תוכי.

מזל טוב ופרפרים לכולם. שם: קוֹבּ (באמת באמת! צילומי תעודת זהות וכו' לכל דורש). גיל: 20
מגורים: באר שבע, עיר האורות והפול. שיר אהוב: cocoon דיסק אהוב: וספרטיין (והומוגניק). ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: אני לא טוב בדברים האלה. תכירו לי. המשך סופ"ש נפלא. פקאן סיני זה טעים ומסרטן.

xdye1

New member
עכשיו תורי

שם: עמית
מגורים: ראשון-לציון
שיר אהוב: Hyper-ballad / Joga
דיסק אהוב: Homogenic
ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: Unravel

noosh

New member
להלהלה

שם: נועה גיל: 21 מגורים: אי שם שיר אהוב: הממ, לא יודעת לבחור. דיסק אהוב: הומוג'ניק או וספרטין, תלוי מתי. ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה]: זו בעיה, כי כל הקישורים ליוטיוב ששלומי שולח לי לא עובדים במחשב של העבודה. אז אאלץ להסתפק בזה שאני מכירה, של סטיספקשן עם פיג'יי, שאני אוהבת מאוד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

חדש:)

שם: אוּרי גיל: 24 מגורים: חיפה שיר אהוב: anchor song אלבום אהוב: Homogenic ביצוע לייב - Joga

glitter8

New member
חדשה../images/Emo13.gifומזל טוב לפורום

שם: ענבל גיל: 33 מגורים: צפון הארץ שיר אהוב:אוהבת את השירים מרוקדת בחשכה דיסק אהוב: ביצוע live מועדף[לכבוד ההופעה אוהבת אותה יותר כשחקנית, אבל שמחה לבקר פה

למעלה