*ברוכים הבאים*

olsen cool

New member
אני משתגעת פההההההה../images/Emo6.gif

מאיפה כולם צצו פתאום?
אני רוצה לשרשר לכל אחד מכם בנפרד ברוך/ה הבא/ה אבל הרגע גיליתי שזה יקח לי יותר משנה לענות לכל אחד אז החלטתי לעשות את זה רשמי לכולם. אקיצר ברוכים הבאים
אני פוקדת על כולכם לקרוא את השרשור של חוקי וכללי הכתיבה בפורום. ומקווה שתהנו
אפרת.

-מצטרפת- ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

כמה זמן חיכיתי, יא אללה... אפילו פרסמתי הודעות בפורומים שמישהו ייתנדב לפתוח לה פורום
כי ראיתי שפתחו להילארי דאף פורום, אז למה לא ללינדזי לוהאן
אבל אני אוהבת את שתיהן, הן מדהימות בעיניי
בהצלחה
*מוסיפה לחתימה*

גמאני חיכיתי מלא זמן שיפתחו לה..

אני מזה אוהבת את לינדזי את הילארי פחות והן אוייבות הכי שונאות אחת את השנייה מאשר הן שונאות כל אחד אחר וחברות שלי משעריצות את ילארי שונאות את לינדזי והפוך!!! הלואי ויכולתי להשלים ביניהם אבל לא חשוב מה אני מעדיפה בהרבה את לינדזי ואני חולה עליההההההההה

נופר 247

New member
חדשה../images/Emo70.gif

היי קוראים לי נופר אני בת 14 וחולה על לינזי מאז ומתמיד (או יותר נכון משישי הפוך) מקווה להשתלב...

שלום לכולם

אני חדשה כאן.. לא ידעתי שיש פורום ללינדזי!! טוב אז מקווה להשתלב.. אה קוראים לי דנה אבל אתם יכולים לקרוא לי דנדושית

../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

בפורום,דנה
קוראים לי שיר
הנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759
אני בטוחה שתהני כאן
שיר

חדשההה../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

היי..קוראים לי סיון ואני בת 15 מראשון
את האמת אני לא מכירה את לינזי בתור זמרת אלא רק בתור שחקנית(ראיתי את רוב הסרטים איתה ובכולם נהנתי מאוד
) רציתי לשאול אם יש איזה דרך לשמוע את השירים שלה באינטרנט כדי לדעת איך האי גם בתור זמרת
או אם מישהו ישלח לי שירים מומלצים שלה
מסנג'ר שלי
[email protected] אייסיקיו
329742081 סיון

olsen cool

New member
היי סיון../images/Emo24.gif

את יכולה לנסות להזמין את הדיסק דרך חנות המוזיקה הקרובה לביתך ואם את רוצה לשמוע הדגמות אני יכולה לשלוח לך את שני הסינגלים שלה.

../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

בפורום,סיון
קוראים לי שיר
הנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759
אני בטוחה שתהני כאן
שיר

12111 מיכל

New member
חדשה!

קרואים לי מיכל ואני בת 14 וקצת, חולה על לינדזי בטירוף אהבתי במיוחד את הסרט נערות רעות.

12111 מיכל

New member
עוד משהו...

אפשר בבקשה את השירים שלה אף פעם לא שמעתי אותה שרה ראיתי אותה רק משחקת

למעלה