ברוכים הבאים

../images/Emo188.gif מצטרפת למחאה של המ"מ

ולא בשקט. אין כל רע במוסיקה מזרחית. גם היא "נורמלית". שכל אחד ישמע מה שטוב לו, ויבוא שלום על ישראל.

brotos

New member
אכן, איש הישר בעיניו וגו'

רק אם אפשר, אל תלכלכו לי את האוזן עם המוזיקה שלכם. אוזניות, זה הלהיט. (ליכלוך, כן.)

melancholy man

New member
ברוכים הבאים

הצלחתי איכשהו להשלים את מלאכת העברת הדירה וחיבור האינטרנט מחדש, אז לכבוד הארוע ולכבוד המצטרפים החדשים, הנה שרשור חדשים בפורום, גם חדשים שלא הספיקו להציג את עצמם פורמלית מוזמנים לעשות זאת כמובן.

Extraordinary

New member
../images/Emo13.gifחדשה פה

הממ סתם המליצו לי לבוא לכאן נראה אם אני ישאר קצת.. (כמובן שאני אוהבת פינק פלויד)

Extraordinary

New member
../images/Emo24.gifבטח שכן

כלומר בטח אני מצחיקה הרי תקוע לי איש שלג על הראש והאף שלי אדום נכון?

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אך לפני שנוכל לקבלך כחברה מן המניין בפורום, עלייך לענות על השאלה הבאה: מה לא נכון, מבחינה דקדוקית, במשפט הבא: "סתם המליצו לי לבוא לכאן נראה אם אני ישאר קצת." אם תעברי את השלב המקדמי, תגיעי לשלב ב', שבו תדרשי להסביר את עלילת "החומה".

Extraordinary

New member
הממ../images/Emo3.gif

הבעיה שאין סימני פיסוק נדמה לי ושתקעתי את המילה -סתם- איכשהו אני לא מכורת פינק פלויד בצורה רצחנית באמת סליחה^_^

הממ... לא, זו אינה התשובה הנכונה.

ובפורום שלנו יש אנשים מכל הסוגים, גם כאלו שבקושי מכירים את הלהקה, וזה בסדר גמור.

brotos

New member
שלום ילדונת. ../images/Emo13.gif

רשימת מטלות: - הכנת מאמר על "החומה"- כולל ניתוחים פסיכולוגיים, היסטוריים ותיאולוגים של האלבום. - ניתוח אישיות של ווטרס: "תסביך אדיפוס, או משהו דפוק אחר". - סתם להיות נחמדה אליי (לצחוק מהבדיחות שלי, להסכים איתי ולעשות
אחרי כל הודעה שלי.

נימרודל

New member
אני רק מקווה שהיא לא תברח מפה עכשיו

טחח... שרוט כהרגלך איי לאדי? אל תפחדי ממנו- הוא בעצם אחד האנשים הכי מדהימים העולם.

Jo Doe

New member
אני חדשה, ושמתם לב ל...

מישהו שם לב שבדמות של פינק מהחומה יש גם הרבה דברים שלקוחים מסיד (לא יודעת אם כבר דיברתם על זה, אני חדשה)? ובלי כל קשר, בסוף של Eclipse מישהו אומר There is no dark side of the moon really, 'metter of fact it's all dark מישהו יודע מי אומר את זה ומה המשמעות?

NIR Y

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

וכן שמנו לב, ויש שיגידו שפינק הוא בעצם שילוב של ווטרס וסיד. אני לא בטוח מה זה אומר אבל, נדמה לי שהטכאני הקלטות אומר את זה.

נכון, אבל

מי שאומרים את זה, הם רוג'ר ווטרס - המחבר העיקרי של היצירה - וכל המבקרים. מאיפה הטכנאי נכנס לתמונה?

למעלה