מסכנה :( :(
G Greenleef New member 16/9/05 #237 הסתדר D=! ואם מישהו רוצה פרקים 24 - 37 אני יכולה לשלוח במסנג'ר [= גיליתי פתאום כמה פרקים ירדו שעוד לא ראיתי... [24-37] וכללית.. יש לי BEARSHARE אז הכל יורד מהר אם מישהו רוצה שאני אנסה להוריד משהו.. [= אני אשמח לעזור >< אני יודעת שאני לא קשורה D= לא נורא
הסתדר D=! ואם מישהו רוצה פרקים 24 - 37 אני יכולה לשלוח במסנג'ר [= גיליתי פתאום כמה פרקים ירדו שעוד לא ראיתי... [24-37] וכללית.. יש לי BEARSHARE אז הכל יורד מהר אם מישהו רוצה שאני אנסה להוריד משהו.. [= אני אשמח לעזור >< אני יודעת שאני לא קשורה D= לא נורא
ד דעעער New member 15/9/05 #206 היי אני חדשה!! פרטים אנשים../images/Emo140.gif היי עלם וכל חובבי האנימה והמנגה ומי שלא סתם בטטה קוראים לי דר או דעעער ודרך הגב יש פה מישהו בשם נעמה או דנה?????.
היי אני חדשה!! פרטים אנשים../images/Emo140.gif היי עלם וכל חובבי האנימה והמנגה ומי שלא סתם בטטה קוראים לי דר או דעעער ודרך הגב יש פה מישהו בשם נעמה או דנה?????.
I Ichimaru Gin New member 16/9/05 #220 אני חושבת שאמורים לשים ../images/Emo58.gif מעל תמונות ולהגיד מאיזה פרק אבל אני לא בטוחה ^_^
S shui chan New member 15/9/05 #214 ברוכה הבאה. ובאמת כמו שכבר אמרו - המנעי מפתיחת כל כך הרבה הודעות מיותרות. <: שהות נעימה.
A AceMagician New member 16/9/05 #221 Hi PEPOLE!!! חדש בפורום חולה על בליץ'! סדרה חזקה ומדהימה!!! מקווה לדבר פה יותר עליה אגב - קוראים לי גיא
Hi PEPOLE!!! חדש בפורום חולה על בליץ'! סדרה חזקה ומדהימה!!! מקווה לדבר פה יותר עליה אגב - קוראים לי גיא
0 0Onegaineko0 New member 16/9/05 #222 שלום גיא ^__^ שם נסגד! *o* בהחלט בליץ' להיות סדרה מדהימה ונהדרת ונשלטת ושולטת ויפה, ןZOMG קובו-סאן כזה גאון XD
שלום גיא ^__^ שם נסגד! *o* בהחלט בליץ' להיות סדרה מדהימה ונהדרת ונשלטת ושולטת ויפה, ןZOMG קובו-סאן כזה גאון XD
J JeeChan New member 18/9/05 #239 יאיי אסף כאן ואסף כאן אז אז אז *מתרגש*, ברוך הבא לפורום שלנו ואם אי פעם תהיה מעוניין ללמוד על אנימה ועל הסדרה, שלח לי מסר במסנג'ר ואני אכיר לך אותה D:
יאיי אסף כאן ואסף כאן אז אז אז *מתרגש*, ברוך הבא לפורום שלנו ואם אי פעם תהיה מעוניין ללמוד על אנימה ועל הסדרה, שלח לי מסר במסנג'ר ואני אכיר לך אותה D: