ברוכים הנמצאים בפורום זה

ברוכים הנמצאים בפורום זה../images/Emo39.gif

לאחר קבלת פנים לבבית ממנהלת הפורום, אציג את עצמי. עבדתי כ 12 שנים בארגונים גדולים במשק בתחום החשבות, ומעיסוקים צדדיים ואחרים החלטתי לעשות הסבה לתחום הנדל"ן. לאור נסיונות שונים מצאתי שלצרכי ואופיי המתאים ביותר הוא לנהל את עסקי מהבית. אחרי גישוש ותהיה אני מרגיש ממוצב היטב. אם כל זה לא פעם אני חסר את ההתחככות עם עמיתים. לכאורה, תחום הנדל"ן, כידוע, נמצא בשפל בשנים האחרונות. אך דווקא אופי עבודתי והתקורה הנמוכה מאפשרים לי להגיע לתוצאות נאות. התמחיתי בפרסום וניצול כל מדיה אפשרית לכך, קשרים, וחדירה לנישות ייחודיות. מן הסתם נחלוק בכך בהמשך. והנה גיליתי לאחרונה את פורום זה ואשמח לחלוק מנסיוני וללמוד מאחרים.

Edi smart

New member
אהלן,תקשיב

יש לי תחושה שאתה הולך לעשות קפיצה חדה מדי מתחום אחד למשנהו,כל תחום מחייב אישיות ספציפית ולכן מאד חשוב שתקבל יעוץ מקצועי מגורם מוסמך,למרות שאת התשובה הסופית תצטרך לתת אתה,תקשורת בכל נושא ובעיקר בנדלן מצריכה הרבה ידע ומיומנות ובעיקר כשרון,בהמשך אתן לך עוד פידבקים אם יצא לי לקבל פרופיל יותר מפורט אודותיך,לילה טוב לך.נכון שאביבה מקסימה,אני שוחחתי עמה לא פעם וכדאי שתהיה קשוב לה,יש לה את זה ביי עוזי

תודה אדי, הקשבתי. פרטים נוספים....

נכון, זו קפיצה חדה מתחום לתחום. טרם ההחלטה עשיתי עבודת הכנה מעמיקה, הוצאתי את הרשיונות הדרושים וניסיתי ללמוד את המקסימום "על יבש" . אולם אני כבר ותיק - אני עוסק בתחום 5 שנים ובאופן כללי מרוצה מאוד. כמובן, יש עליות וירידות. בדרך כלל העסק עובד יפה. את הידע והמיומנות רכשתי עם העבודה וכשרון גם, כנראה.. כמו שכבר כתבתי - אני חסר את המגע עם עובדים נוספים ותמיד חשוב ומועיל להיוועץ ולהחליף רשמים ומידע. אשמח לעזור ולהיעזר.

אתה מתכוון למגע עם עובדים בשטח שלך?

או בכלל עם אנשים שעובדים עצמאית כמוך? בא תגיד, על מה היית רוצה להיוועץ? מזמינה אותך לפתוח עוד שרשור ולדון במה שאתה רוצה

עם עצמאים בכלל ומתחומי בפרט

יש נושאים שהם כלליים. למשל, מדידת אפקטיביות של ערוצי פרסום. אני מפרסם באינטרנט, ובכמה עיתונים. עלי להעריך מעת לעת מה מניב תוצאות ומה פחות. ועוד משהוא, קשה לי להעריך את תוצאותי העיסקיות ע"פ סטנדרטים. האם אני בסדר? טוב יותר, אולי פחות? אין למי להשוות.....

אשמח לשמוע מה הניב אצלך תוצאות...

הנסיון שלי בפרסום בעיתונים ובאינטרנט, לא משהו
... בעיתונים עוד פחות מאשר באינטרנט. לפני מספר חודשים החלטתי להפסיק את הפרסום בעיתונים, כי התוצאות לא הצדיקו את ההשקעה.תמיד אפשר להגיד שאם הייתי שמה מודעת עמוד אז גם הייתי מקבלת תוצאות בהתאם אבל... אני חושבת שאין תחליף לחיכוך של אדם באדם. ככל שאני חושפת את עצמי יותר במציאות, בלי כלי עזר, כך מגיעים יותר לקוחות. ההתיחסות שלי לפרסום היא מעין שטיפת מוח, טיפטוף קבוע למוח של הקהל, לשמור על השם שלי בתודעה שלהם כל הזמן... מתישהו יזדקקו לשירותי ואז אני יעלה להם בתודעה. ויש כאלה ש"באתי להם בדיוק בזמן..." הערכת תוצאות שלי היא על פי הכסף. כשאני מרויחה טוב הייתי "בסדר" וכשלא...זה באחריותי. אני צריכה לשפר את זה. אם יש מישהו לידי שעושה יותר כסף ממני, או פחות, זה לא אומר עלי כלום! או אולי רק שהו/יא עבדו יותר קשה ממני, או פחות ואני קצת נחתי, וזה גם בסדר.

ערב טוב אביבה,תיקון קטן

אשתדל לקצר,אם במשך שנתיים מכרתי יותר מכל חבריי במשמרת,זה מצביע באופן ודאי וסטטיסטי אמפירי,שאני הייתי מוכשר יותר,גם רץ שמגיע 3 פעמים למקום השני,פחות טוב,מהראשון שניצח פעמים,ערב טוב מעוזי

Ckrocer

New member
אהלן

שאמרת שאם מישהו עובד לידך ומוכר יותר זה לא אומר כלום < ואחרי זה כתבת שזה נובע מזה שהוא/י עובדים יותר......יכול להיות שזו אי הבנה,ערב טוב אביבה מעוזי

מאת

New member
אביבה בוקר טוב

אני יודע שמפאת האינטליגנציה שהתברכת בה לא מעט לטעמי,ומהסיבה שפורום זה חשוב לך מאד,נכנסת למצב של איזשהוא דיסוננס לגבי.גם נעלמתי לכמה ימים אז בכלל......אז אני לא נוכל כלל-נהפוכו,ואני הוא זה שיזם פנייה למשטרת ישראל בנוגע לאיומים }חוקר משטרה קרא את תוכנו דרך המסך הסלולרי שלי{ופניה נוספת בענין דומה,הכרוך בהצקות לסלולרי האישי שלי ,איומים וניתוקים עשרות פעמים מגורם שאני יודע מי הוא.אין שום קשר בין הענינים שיש לי עם אי אילו אנשים שאין זה המקום לתארם לבין התגובות וההודעות שלי לפורום ע מהבית.תגובתך חשובה לי ואני מצפה לה.אגב,אשמח תמיד להעשיר בתחומים שאני שולט בהם,זה רק עושה לי טוב ,אנו נשוחח בעתיד ואז תכירי אותי ותקבלי תמונה ברורה יותר,בוקר טוב מעוזי

מאת

New member
ועוד הערה אביבונת

הבחור שהזדהה בשם אביה האחד הוא לא רפאל אלא אחד מנשואי תלונתי במשטרה 2. אין נגדי שום תלונה מהסיבה שמשטרת ישראל לא מטפלת בחילופי מהלומות מילוליות בין גולשי אינטרנט}מידע שקיבלתי מהחוקר שפתח תלונה שהגשתי בגין איומים {אגב,בשעות הקטנות של הלילה אני אוהב לעשות מה שאחרים עושים עם הרבה רעש,זו הסיבה לכך שאני כותב מאוחר לפנות בוקר 3.ותודי שלא משעמם איתי,שיהיה לך אחלה יום,עוזי

אזהרה: עוזי הוא רמאי ! ../images/Emo59.gif

הוא סוטה ומטרידן, הוגשה נגדו תלונה במשטרה (ע"י הנהלת הפורומים), הזהרו !

שימו לב מה הוא עשה בפורום אחר:

כמו שוודאי שמתם לב, הפורום נמצא בימים האחרונים תחת מתקפה של אדם בשם עוזי, ששם לו למטרה את הרס הפורום. האיש מתנהג ומתבטא בצורה קיצונית, שלא משאירה ספק באשר לרמת האינטליגנציה שלו ומידת השעמום בחייו ובהחלט מעוררת ספק לגבי מידת שפיותו. מה עושים: מתעלמים. עד כמה שזה קשה ועד כמה שהאיש מרגיז, אין צורך להגיב. זה משרת את המטרה שלו. למרות שאני נשמע כמו תקליט שרוט בימים האלה - הענין מטופל. זה לא פשוט ואורך זמן. בינתיים, הפורום מנוטר כמעט ברציפות במשך כל היממה וההודעות שלו נמחקות באופן כמעט אוטומטי. אפשר ורצוי להמשיך לגלוש בפורום כרגיל, למרות הקושי. התאזרו בסבלנות, והבעיה תחלוף. תודה, רפאל

תוצאות מפרסום בעתון

מנסיוני, בתחום בו אני עוסק, התוצאות הן פונקציה של פרסום ממוקד. כל שבוע אני עורך בחינה מחדש של הפרסום. הפרסום הוא התשומה העיקרית בעסקי. כאשר השכלתי לפרסם נכון התוצאות לא מאחרות לבוא. יחד עם הפרסום אני דואג להראות מעת לעת במקומות הנכונים. עסקאות רבות שנסגרו התחילו במפגש כאילו מקרי. שילוב של פרסום והימצאות במקום הנכון ובזמן הנכון - מניב הכנסה נאה. ואני עושה את ההשתדלות כדי שזה יקרה. אני מאמין שמי שעובד נכון ובשכל - יש לו מזל...

zion0

New member
משפט המאה-שמי שעובד נכון ובשכל - יש

שמי שעובד נכון ובשכל - יש לו מזל

בוא נמשיך עלה תאנה1

מה הוא פרסום "נכון" לעסק שלך? למה אתה מתכוונן כשאתה אומר שהוא "נכון"? מה זה השתדלות בעיסוק שלך? אני מבקשת את הפרטים ולאוו דווקא את הסיכום של הדברים. המשפטים ברורים. ברור שמי שנמצא במקום ובזמן מצליח. ושאלה אחרונה, האם יתכן, או קרה, שלמרות ההשתדלות, ההערכה, הפרסום הנכון וההמצאות במקום בזמן הנכון, בכל זאת לא יצאו בוצעו עיסקאות? אני מודה לך על ההיענות והאפשרות שאתה נותן ללמוד מניסיונך יום נהדר

פרסום "נכון" והשתדלות

פרסום עולה כסף רב. אולם אנו ממשקיעים בהנחה שההשקעה תצדיק את עצמה ותניב פירות. אני מקווה שעל כל שקל שאני "זורע", אקצור שקלים רבים.... כדי שזה אכן יקרה חשוב מאוד לדעת היכן לפרסם. למשל, אם אני מוכר דירות באזור חרדי - אין טעם לפרסם ב"ידיעות אחרונות". קהל היעד לא מגיע לשם. לעיתונים "המודיע" ו"יתד נאמן" - כן. ולהיפך, דירות ברמא"ג - אפרסם ב"גלובס" ו"הארץ", למשל. אין טעם לפרסם ב"הצופה"... גם בין העיתונים המגיעים לאותו קהל - יש יקרים ויש זולים. הפרסום בידיעות יקר מאוד. רק לעיתים רחוקות אני מוצא טעם להשקיע בפרסום יקר כזה. אני מניח שמי שמחפש יגיע גם ללוחות נפוצים וזולים יותר. השיקול שונה כאשר הפרסום הוא לא למכירה ספיציפית - אלא לצרכי תדמית ואז השיקולים שונים. "השתדלות" זו פשוט התמדה וחריצות. עבודה שיטתית וסדר מוקפד. לטפל בעניינים מיידית, לנצל את העדר הבירוקרטיה, וקבלת ההחלטות המהירה לביצוע. שהכדור יהיה בידי כמה שפחות זמן. לקוח מוסר עניין לטיפולי וסומך עלי - זה יקרה במהירות אפשרית. ככל שביצעת יותר "מסירות" - כך התוצאות יהיו טובות יותר. כמובן שאין "ביטוח" על עבודה והשקעה. המבחן הוא סטטיסטי. לעיתים בגלל סיבות שונות ומשונות למרות השקעה ועבודה "נכונה" - לא צלחה עיסקה. אבל בבחינה לאורך זמן השיטה עובדת.

יונית א

New member
האם אתה שואל לקוח

איך הוא הגיע אליך? (יכול לתת לך מידע לא מדוייק ,אבל מידע ) על אפקטיביות הפרסום שלך. הצעה- אם למשל תגלה ב"סקר" מסוג זה, (ולא חשוב אם הוא "סגר" עיסקה דרכך ..כי מטרת הפרסום היא להביא אותו אליך קודם כל.) שמרבית הלקוחות הפוטנציאלים מגיעים בשיטת "מפה לאוזן"- אז אולי הפרסום שלך צריך להיות בכוון אחר. אם הלקוחות הגיעו דרך פרסום במקומון- הרי פרסום "ארצי" מיותר לך , וכן הלאה. את המינון אתה יכול לשנות בהתאם לנתונים שמצטברים בידך.

למעלה