ברוקר

kny5588

New member
ברוקר

אני מתכוון לפתוח חשבון אמיתי במט"ח, אני בקשר עם : גופורקס , רילפורקס ו FXCM מנסיונכם איזו מהחברות הייתם ממליצים לי לפתוח אצלם חשבון? תודה

יוטו2

New member
מה המינימום להפקדה אצל גופורקס ורילפורקס? א

אגב - בהמשך לכלל פורקס - יש עדכון - דיברתי עם המנהל שלהם - הוא מוכן לתת לי הטבה חד פעמית של 15% בונוס לכול הפקדה שאבצע בעתיד ללא הגבלת סכום - מה אתה אומר ? כרגע אין לי כסף אבל אולי עוד כמה שנים יהיה - שווה לקחת את ההצעה הזו ? מבטינת ביטחון - בטוח יהיה להפקיד אצלהם אלפי דולרים ?

rafipips

New member
בכלל פורקס תמיד יתנו לך בונוס .

מתי שתבוא ולא משנה כמה הפסדת בעבר . אבל משנה כמה הרווחת בעבר . אז זה חרטא , ולא הטבה . כל ברוקר שמציע בונוסים ומתנות , תתרחק ממנו . לגבי גובה הפקדה ב FXCM נדמה לי ש 1000 $ בגופורקס אפשר גם עם 100 $ ברילפורקס לא יודע

יוטו2

New member
הם טוענים שההטבה הזו מוצעת רק לי

בגלל הבעיה הזו של הקניה . אתה אומר לחזור בי מההסכמה להטבה הזו ולהמשיך להילחם על ה 100$ ? כי בתכלס אני יכול עוד כמה שנים להפקיד שם 10 אלף $ ולשחק רק עם הבונוס של ה 1500 - לא ? fxcm זה 300$ - הפסדתי שם הכול .

rafipips

New member
ותעשה לעצמך טובה תשכח מה 100 $

ואל תסכן יותר מידי בעסקה . אם אתה מפקיד 100 $ אל תפתח עסקה על יותר מ 0.01 (אלף דולר) ברגע שתראה שאתה מרוויח בעסקאות אלה תגדיל מינוף ל 0.02 וזהו לא יותר . אל תצפה לעשות ממאה מיליון . תוציא את מרכיב ההימור הגבוה מהעסקה שלך .

יוטו2

New member
מסתבר שרק היום הורדתי את התוכנה של גופורקס

שמע העמלות שם יותר יקרות גם מ fxcm ואפילו מהכלל פורקס . והתוכנה שם ממש מוזרה ולא ברורה , אין להם סירטון המסביר על התוכנה .

rafipips

New member
שום דבר לא מוזר

יש את ה - G PRO שגם אני לא סובל אותה ויש מטה טריידר אז תוריד מטה טריידר . ואם יש שאלות אשתדל לעזור . ולגבי העמלות : כל הברוקרים שמחוברים ל ECN , ההבדל ביניהם בעמלה הוא ממש מזערי , ולא משמעותי . וההבדל הוא למעשה תוצאה של העמלה שהברוקר לוקח מעבר לספרד שהשוק הבנקאי מכתיב . עמלה זו נעה בין 0.8 פיפס לבין 1.6 פיפס לעסקה .

rafipips

New member
ויש דבר נוסף לגבי העמלות

חלק מהברוקרים כמו גופורקס העמלה כלולה בספרד , לכן זה נראה יותר גבוה . והחלק השני כמו קולמקס העמלה מופיעה בנפרד מהספרד , אז ברור שהספרד שלהם יראה יותר נמוך . זו אשליה אופטית .

יוטו2

New member
העמלות שם יותר זולות מ fxcm ? אני הבנתי

שהעמלות למשל ל זהב , ב fxcm זה 50 סנט ואצלהם זה 65 , זאת אומרת שהגו צריך לעלות יותר כדי שיהיה באמת רווח .

Romatim

New member
מינימום הפקדה

הי חברים, אני גם חושב שבונים ומתנות יש רק במלכודת לעכברים. לגבי מינימום הפקדה בREAL FOREX: - במטה טרידר זה 2000 דולר. בתוכנת RSM- זה 1000 דולר. רומה

kny5588

New member
ברוקר

הבנתי מגופורקס שהם מנקים מס של 20 אחוז על הרווחים לפני המשיכה. האם זה בסדר? ומדוע רילפורקס וFXCM אינם מנקים מס?

rafipips

New member
אף אחד לא מנקה שום מס גם גו פורקס

וגם כשתיכנס לתוקף הרגולציה , לא בטוח שיהיה דבר כזה . מה שאתה צריך לעשות , בסיום כל שנה להצהיר על הרווחים שלך למס הכנסה . "ולשלם אם הרווחת" . ותשתדל לא להרויח בצורה מנקרת עיניים , כי אז , תשונה ההגדרה שלך במס הכנסה . מהכנסה הונית להכנסה פירותית , שזה גם ההבדל בין סוחר למשקיע . משקיע משלם 20% על רווחי הון , וסוחר משלם מעל 40% על רווחיו . מבחנים לפעילות עסקית - http://www.ralc.co.il/site-article-op-print-id-89.html נא לקרוא בבקשה את מבחן התדירות . מבחן סיכון סיכוי . מבחן המומחיות . מבחן משך ההחזקה . כמובן שאפשר לקרוא הכל .

kny5588

New member
ברוקר

מה זה אומר מבחינתך "מנקרת עיניים" ? למרות שבגופורקס אמרו לי שינקו לי 20 אחוז , אתה טוען שאני צריך לומר להם שאני ינקה מס באופן עצמאי ? מה לגבי הספרדים והציטוטים מי יותר טוב?

rafipips

New member
אני מאחל לך שתרוויח כל כך הרבה ושיקחו 40%

כרגע התברר לי שאני לא מעודכן התקנה כבר עברה לפני כמה חודשים אבל הייתה דחיה בביצוע , ואני רואה שזה כבר עובד . גופורקס בכל משיכה תקזז אם אתה ברווחים , ואם לא אז לא . מיותר לפנות אליהם שתקזז בעצמך , כי זו תקנה של הרגולטור . זה כמו חוק . כמו בבנקים . מנקרת עיניים = נגיד לדוגמא שהקרן 20.000 ובמשך השנה הרווחת 200.000

יוטו2

New member
רק הם מקזזים מהרוחים ? או שכול החברות

עושות את זה ? אם הם לוקחים מהרווחים 20% לא משתלם לסחור בכלל .

rafipips

New member
כל החברות

וזה לא נכון שלא משתלם . אתה פשוט צריך להרוויח .

למעלה