ברוקר

יוטו2

New member
עד שמצליחים להרוויח לשלם מזה למדינה ?

גם רווחים על זהב למשל יש עמלות ? מניות ישראליות אני מבין , אבל מטבעות ומניות מחול אין סיבה לשלם מיסים

rafipips

New member
כל זמן שאתה אזרח פה במדינה , זה מה יש !

גם ממשכורת שהזעת עליה כמו שצריך , משלמים מס . כמו החובה ללכת לצבא . מזה המדינה מתפרנסת . או שתפתח חשבון אצל ברוקר מחו"ל , ותמשוך את הרווחים ל PAYPAL

יוטו2

New member
אם אתה סוחר עם כמה חברות ? איך הם יבדקו

אם סה"כ הפסדת או הרווחת ? אם בשנה אחת הפסדת 10 אלף ובשנה השניה הרווחת את ה 10 אלף חזרה - למה שיקחו על זה מס ? קיצור מדינה של גנבים .

rafipips

New member
החישוב נעשה לפי שנת מס

ואתה לא יכול לקשר שנה אחת עם אחרת . ואם אתה עובד עם כמה חברות , וחושב שמגיע לך החזר מס , אתה יודע למי לפנות .

kny5588

New member
ברוקר

האם מישהו כאן סוחר ברילפורקס ומרוצה ? או שסחר בעבר ולא היה מרוצה?

תָּמִיר

New member
בזמנו שקלתי לסחור דרכם..

ואז ביקשתי לקרוא את החוזה שלהם ושם רשום שהחברה רשומה בבליז.. מבחינתי עובדה זו לבד גרמה לי לוותר עליהם. בנוסף, אם תקרא את החוזה, יש שם סעיפים מוזרים ולא הוגנים (לדעתי) לא זוכר בדיוק איזה, כי עובדת היות החברה רשומה בבליז הכריעה את הכף מבחינתי לשלילה. בהצלחה, תָּמִיר

Romatim

New member
רישום חברה תגובה לתמיר

הי תמיר, אתה כנראה קראת חוזה של החברה ללקוחות חו"ל. אתה כלקוח ישראלי עובד מול היישות המשפטית של ישראל. רומה נ.ב. יש יתרונות מאוד חזקים בריאל פורקס ללקוחות ישראלים. מי שמעוניין שיפנה אלי במייל או בטלפון אסביר לו לעומק. [email protected] 0542549446 רומה

rafipips

New member
מקצוע משני - לקראת הפיכה לראשי

צריך לסיים התחייבויות קודמות .

kny5588

New member
האם זה נכון

שהרוב מופסדים מהפורקס? והיכן אתם בסטטיסטיקה ?

rafipips

New member
קבל תיקון - שוק ההון , ונכון מאד הסטטיסטיקה

אומרת שכ - 90% מפסידים בשוק ההון . והסיבה היא פשוטה הם היו מהמרים . וה 10% הנותרים בעלי מקצוע . ישנם שתי בעיות במסחר בשוק ההון , בעית ידע , ובעיה מנטלית . 90% המפסידים אין להם ידע , או שהם לא מבינים אותו , או שהם מתעקשים לא לישם אותו . או שהם לא עקביים ביישום שלו . בנוסף הם חשופים יתר על המידה לרגשות שלהם , ולכן הם לא יכולים להחזיק עסקה פתוחה ליותר מכמה שעות . גם מורווחת וגם מופסדת . הם שמים את כל הביצים בסל אחד = מהמרים . בכל מקצוע נדרשים שנים של לימודים קשים , ואח"כ מבחנים , ופרוייקט גמר . ואז באה תקופת הסטז' מה שאומר שמותר לך לעבוד במקצוע אבל תחת השגחה . מה גורם לאדם כלשהו שקרא כתבה מפורטת על עליית מניית טבע , להרגיש כמו וורן באפט ? אז בהחלט כן , גם אני בשנה הראשונה שלי במטח הפסדתי כמה עשרות K (וורן באפט ? קטן עלי ! ) , בשנה השניה הפסקתי להפסיד . בשלישית וברביעית עברתי לרווחים . התחלתי ללמוד את המקצוע ברצינות אחרי הפסדים קשים , לא התיאשתי . עכשיו תחשוב מה היה קורה אילו הייתי מתחיל קודם בלימוד מעמיק , ואח"כ בסטז' , ורק אחר כך מתחיל לסחור ? אני לא התיאשתי , רוב האנשים כ 90% כן מתיאשים ולכן הם נשארים חלק מהסטטיסטיקה . לילה טוב

napipi

New member
הימורים זו לא מילה גסה

כל פעולה בשוק ההון היא הימור. זה לא משנה אם אתם קוראים לזה :"הימור מושכל", "מסחר עם מגמה" "רוורסל" או כל שם מטופש אחר שתמצאו. בשורה התחתונה, ברגע הכניסה לעסקה, יש סיכוי של 50% שהיא תלך איתך, ו50% שתלך נגדך. לכן, 90% או לא משנה כמה אחוזים מפסידים, לא בגלל שהם מהמרים אלא בגלל שהם לא עקביים בדרכי המסחר ובניהול הכספי. בעניין דרכי המסחר, יש להיצמד לשיטה שתומכת בסוחר מבחינה מנטאלית, כל אחד על פי הבנתו את השוק. הבנת השוק הינה סוביקטיבית וכן יש צורך באינטימיות מסיימת עם השוק, שזה עניין של ניסיון. מבחינת הניהול הכספי, מי שימנף, ייפול. נקודה. לכן, כל הבונוסים לחשבון מסחר המותנים בהיקף עסקאות, הינם מלכודת דבש כי הם גורמות לסוחר להגדיל עסקה על סמך כסף שאינו עדיין שלו. לא כדאי לקבל בונוסים. הדרך לרווחים הינה איטית ומשעממת. מי שמסוגל לפעול בתנאים אלו, יהנה מהכנסה נוספת או עיקרית, כל אחד בהתאם לגודל החשבון שלו. לגבי מיסים, כל הרעיונות לגבי משיכה לPAY PAL או כל מיני המצאות כאלו, נידונות מראש לכישלון, וזאת מכיוון שיגיע הרגע שבו סכומי הכסף שיזרמו לחשבון יהיו משמעותיים מספיק כדי לעורר חשדם של פקידי הבנק, ועל פי חוקי הצהרת ההון, הם ידווחו עליכם. פונים לרואה חשבון ותמורת 1500 שקל הוא פותח לכם תיק במס הכנסה ומעביר את פירוט כל עסקאות שוק ההון, וכך נקבע שיעור המס. זה מבאס, אבל עדיף כך מאשר לחיות חיי בריחה. שנה טובה

Romatim

New member
תושה לגבי ניכוי מס

הי גבר, אם העסקה של הברוקר נסלקת בחו"ל לפי חוקי מדינת ישראל לא חייבת הסקה בניכוי מס במכור. גו פורקס מחזיקה את השרת שלה בארץ כנראה ולכן מנקה מס. רומה

rafipips

New member
מה הקשר לשרת ? זה איפה החברה רשומה לא ?

מה נשמע רומה ? לונג טיים נו סי סניור !

Romatim

New member
קשר לשרת

הי רפי ידידי, קודם כל , אחלה עבודה עשית בהרמת הפורום. שאפו:) היתי בחופשה מספר שבועות עכשיו חוזרים לענינים. לגבי ניכוי מס במקור כמו שכתבתי זה לא קשור איפה החברה רשומה זה קשור איפה העסקה נסלקת- אצל ברוקרים ECN או איפה השרת יושב אצל ברוקרים עושי שוק. ככה זה עובד. לכן העסקה אצל ריאל פורקס נסלקת בארה"ב במסלקה שאנחנו עובדים איתה ליד המסלקה גם נמצא השרת שלנו. GO FOREX - מנקים מס כנראה בגלל שהשרת שלהם נמצא בארץ. FXCM- סולקים את העסקאות בלונדון ולכן לא מנקים מס במקור. לידיעתך. רומה

rafipips

New member
טוב לדעת - ותודה רבה

ומידי פעם איזה איתות טוב , גם יכול להרים את הפורום עוד יותר . יום סבבה שיהיה לך רפי

סוחר5

New member
רק גו-פורקס!

אני כבר חמש שנים בתחום ועברתי את כל הברוקרים בישראל כולל כמה גדולים מחו"ל. בסופו של דבר גו-פורקס זה ברוקר שנתן לי את התמורה הכי טובה.

למעלה