אתה אתה אתה חמוד אתה .. מה הולך יא נעל בית שכמוך
ס סבא 1 New member 22/9/11 #45 ../images/Emo46.gif ../images/Emo14.gif הגבתי לאיציק כי לא היה לי כוח להגיב למעלה . אני מסנן ? מאז שפרצו לך איפון שכחתה אותי ואחרי שהתחלתה לצאת עם בר רפאלי בכלל מחקתה אותי מהזיכרון שלך . תגיד מתי ילד אני יהיה מחובר חוץ מהיום מחר ומחרתים
../images/Emo46.gif ../images/Emo14.gif הגבתי לאיציק כי לא היה לי כוח להגיב למעלה . אני מסנן ? מאז שפרצו לך איפון שכחתה אותי ואחרי שהתחלתה לצאת עם בר רפאלי בכלל מחקתה אותי מהזיכרון שלך . תגיד מתי ילד אני יהיה מחובר חוץ מהיום מחר ומחרתים
B barkany New member 23/9/11 #51 יופי חוץ מהסוף שבוע.. אז מתי אתה רוצה? ../images/Emo4.gif נשאר רק רביעי-שבת שבוע הבא, בראש השנה
ע עמי1986 New member 22/9/11 #40 אולגגגגגגג נשבע שהתגעגעתי אליך אתה הנורמלי היחיד מכל הפגישה שלנו שהייתה
ס סבא 1 New member 22/9/11 #46 ../images/Emo6.gif לא רק נורמאלי גם יותר יפה משאר הירקות הכל טוב מה איתך ? יאלה עוד מפגש יוגב מזמין הפעם מותר להביא דוקרנים חחח
../images/Emo6.gif לא רק נורמאלי גם יותר יפה משאר הירקות הכל טוב מה איתך ? יאלה עוד מפגש יוגב מזמין הפעם מותר להביא דוקרנים חחח