ברור מימי לוקחת בגדול, את מקסימה

אסתיפ

New member
ברור מימי לוקחת בגדול, את מקסימה

ניראל נשארה רק בגלל עדתה והדמעות, והיא תעוף בגמר, היא יפה אבל יש לה הרבה ללמוד על יחסי ציבור, לא ההייתי רוצה לראות אותה זוכה.

המונשרי

New member
Hey Babe Take a Walk On The wild

side..... And the coloured girls go DOO DOO DOO DOO DOO DOO DOO בהצלחה למימי / אליסיה.

יש לך טעות אחת (אסתיפ)

ניראל לא נשארה רק בגלל עדתה והדמעות היא נשארה כי היא יפה ולא רק יפה היא מהדימה הרבה יותר מימי ומאליסיה! מימי ואליסיה התנהגו הכי מגעיל בעולם הם הציבעו עבורה כי היא הייתה הכי יפה והיא מאמיימת עליהם!! נכרון וניראל לא הולכת לזכות בגלל שהיא לא יפה כי הקהל לא כ"כ אוהב אותה אבל אם זה היה תלוי בי (מה שלא) אז היא כן הייתה צריכה להיות הדוגמנית האבה של ישראל!!

קארינוש?! צודקת!

אני רוצה שניראל תנצחח... היא הכי יפה שםם, היא מדהימה. מימי סתם נחש, כל הזמן מתחילה איתה. למרות שהיא ערבייה, זה לא קשור. זה כמו כל עדה כמו רוסיה, אתיופית וכולי הבנות פשוט מקנאות, כי במילאנו הלך לה מצויין.נקודה. חח... ברור שאני יצביע לניראללל יש פה תמונה אבל אני לא בטוחה איך היא תצאאא....

ההההדסי

New member
תשמעו דוגמנית מצליחה

עם איפור או בלי איפור צריכה להיות חלקה,יפה בלי חצקונים פצעים וגון ניראל נראית פשוט זוועה בלי איפור !!! תסכימו איתי,כולם יכולים להיות יפים עם איפור מקצועי אבל בלי?

מי אמר?

אף אדם שמופיע בטלוויזיה - בין אם זה בתוכנית אירוח, סרט או תצוגת אופנה - לא מופיע בלי איפור. לרוב, אין לנו שום מושג איך נראות כל דוגמניות העל ללא איפור. אף אחד לא יודע איך נראים כל הקתרין זיטה ג'ונס, ג'וליה רוברטס, בראד פיט, ג'וני דפ וחבריהם ללא איפור. לא חושב שהדוגמנים צריכים להיבחן לפי המראה שלהם ללא איפור, כאשר בפועל כל החיים המקצועיים הם יהיו עם איפור. בשורה תחתונה - היא נראית מצוין, זו דעה של רבים בתחום. אני מניח שלאנשים שונים יש טעם שונה, אבל יש מספיק כאלה שניראל היא לטעמם.

כל בן אדם בלי איפור לא ניראה משהו

ועם איפור ניראה הרבה יותר טוב. ודוגמניות חייבות איפור תמיד, ולכן זה לא משנה איך דוגמנית קמה בבוקר, אלא איך היא ניראת על הסט. וניראל ניראת טוב מאד.

ההההדסי

New member
ממש שגוי.

ראו את מימי בלי איפור,את אליסיה ואת קריסטין(ועוד כמה שאני לא זוכרת) ורק מניראל הזדעזעתי ברמות !!היא נראית פשוט גועל בלי איפור. בואי נגיד שאם הייתי הולכת ברחוב ורואה אותה?הייתי אומרת עליה שהיא מכוערת עתיד?אין. עם איפור גמני יכולה להיות דוגמנית על וגם האיש הכי מכוער בעולם,אז מהי החוכמה?

תמונה123

New member
ממש לא שגוי.

אל תחיי בסרט, גם אם הייתי רואה את יעל רייך ברחוב לא הייתי אומרת יפה, אבל דוגמנית לא צריכה להיות בעלת יופי מסוים, היא צריכה לשדר סוג של חיים למצלמה. אליסיה נראית לי די מתה וגם מימי לא ממש מהפנטת אותי וגורמת לי להסתכל שוב על התמונה. לעומת זאת, ניראל מסקרנת מאוד ואולי בגלל היופי הלא טיפוסי, כמו רוב הדוגמניות המצליחות. לאף אחד אין עור מושלם (גם לא לגלית גוטמן, למקרה שאף אחד לא שם לב...) וזה ממש לא משנה, כי לא בזכות העור דוגמנית מצליחה או לא. (ע"ע - יהיה מהטופ מודל הבאה, חרא של עור אבל תמונות מדהימותתת, יפהפיה).

ההההדסי

New member
אני חיה בסרט?

אמר המבין הגדול בדוגמניות העל

תמונה123

New member
....

אני בחורה. ואני לא מתיימרת להיות מבינה, אני מביעה דעה, כמו כולם. ולא השוויתי אותה לגלית. נתתי דוגמא.

ההההדסי

New member
סבבה

אז מה את מערבת אותי במשפטים שלך?מי את שתגידי לי שאני חיה בסרט?מכירה אותי? ל-א

../images/Emo31.gifאזהו שיש מושג..

כל התמונות של הסלבס בלי איפור רץ במייל כמה שנים טובות ובאתרים חופשי... ואז קולטים מי באמת יפה ואצל מי הצבע עושה את הכל
והאמת זה די פדיחה לכל המפחידים/ות ללא איפור

תצביעו למישל לורי

מישל לורי הודחה ע"י שאר הדוגמניות הקנאיות שראו מול מי הם מתמודדות והתחילו לפחד!!! תצביעו לה!!!!!!!!! http://models.walla.co.il/?w=/13125/841421

למעלה