מימי היא גמדה מכוערת ומעצבנת !!!! וסה"כ היא עם עדשות!!! ככה שאין בה כלום היא נחש והיא זבל כל המתחרות ניסו לעשות לניראל אתה המוות והיא הכניסה להן כל כך!!! הן רצו להעיף אותה כי היא מאיימת עליהן והן יודעות את זה ברור לי שאליסיה תיקח מקום ראשון למרות שאני ממש לא רוצה שהיא תיקח!! ומקום שני זאת תהיה ניראל... ואין קשר לזה שהיא ערבייה, לא השאירו אותה בגלל זה.... פשוט באלך בטבעי שיש דוגמניות רוסיות ושחורות אנלא גזעני או משו חס וחלילה אבל באותה מידה מה שאמרת על ניראל אני יכול להגיד "בגלל שמימי אתיופית השאירו אותה וכ'ו..." אז די חרטא!!! אין על ניראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה את מתערבת בכלל?מישו שאל אותך?לא מי את בכלל?לא סופרת אותך בכלל חמודה . מעניין לי את יודעת את מה שכולם בעד ניראל,אני יגיד את דעתי ואין לי זכות?תמשיכי לחיות בבועה שלך,כי בהחלט יש לי זכות
ניראל יש לה קצת בעיות התחברות, והיא קצת לא יודעת להצניע התלהבות אבל בסך הכל היא רוצה לשתף (ואולי, יכול להיות שזה גם בכוונה בכדי לעצבן) ומתחילת התוכנית הבנות שמו עליה עין ותמיד אמרו שאין להן כלום נגדה בגלל היותה ערבייה אבל בואו נהיה מציאותים ונראה כי זה בדיוק ההיפך ושכן יש להיותה ערבייה השפעה. אני חושבת שהגיע לה להגיע לאן שהגיע עד עכשיו ומה גם שלמימי ואליסיה ממש לא חסר בהתלהטות היצרים והן ממש לא תמימות אלא ממש תחמניות לא קטנות. אני מאוד מקווה שאליסיה לא תיבחר כי אני לא חושבת שהיא מתאימה להיות דוגמנית על (עם המצח שבאמת נראה כקרש גיהוץ). אני חושבת שהתחרות תהיה בין ניראל למימי. מימי יפה אבל גם לה היו קטעים ממש לא הוגנים!!! בסופו של דבר אני חושבת שניראל צריכה לזכות למרות ההתפרצויות שלה (היא פשוט צריכה לעבוד על זה וכמו שחלק מהשופטים אמרו זה משהו שקיים בתעשייה הזו וזה רק יכול לעבוד לטובתה).
שניראל תחזור לכפר שלה או לבית שלה אנערף איזה קבלת פנים החאווה תקבל שיתלו אותה שרלילה אבל אני מעריך אותה על זה שהיא לא הדיחה את מישלהההה חכי חכי ינדו אותך מהמשפוחה ימעבולה!!!
כל הכבוד לה על האומץ,למרות העדה,למרות המשפחה,למרות החברים ומה שיגידו מסביב היא הלכה עם המטרה שלה עד הסוף,אפילו אם זה אומר להצטלם בעירום ולהתלבש באופן פרובקטיבי... בדוק הקבלת פנים בכפר לא הייתה הכי נחמדה שיייש .. :\אווצ'
היא ממש מעצבנת והיא הטיפוס הנוראי הזה שמתלהב מעצמו סתם!! אוו כמה הוא התלהב ממני אווו כמה שהיא התלהבה ממני גרר זה משגע אותייייייייייייייייייייייייייייייי אבל אולי הגזמתי קצת