ברור שמיכאלה ובכלל כל טלנובלה

שלומית16

New member
ברור שמיכאלה ובכלל כל טלנובלה

ישראלית אחרת שתצא לא תגיע לרמה של קשרי משפחה כמה שהם ינסו הם לא יצליחו אז נכון שמיכאלה היא לא על רמה אבל אתם שמתם לב שכל מילה שניה של אסי(מיכאלה המזוייפת)זה חרא או מחורבן איכסה אתם יודעים מה!?אני אומרת הרבה את המילים האלו איזה 20 פעם אולי 30 פעם ביום!!!חח אבל ברגע ששומעים את זה בסדרה זה פשוט דוחה!!!!!!!!! כמה במאים ותסריטאים יכולים להיות כאלו גרועים !!!

אור G

New member
נכוןןןן

גם אני משתמשת בזה מלאאא!! וזה נראה לי כזה טבעי.. ת'אמת גם כשראיתי שאסי אומרת את זה, זה היה נשמע מזה פסדר כזה.. אבל אז רענן אמר לה שמיכאלה לא מדברת ככה וזה.. אז התחלתי לחשוב על זה!

קפיטו

New member
צודקת...

ש-ו-ם טלנובלה (ובטח שלא ישראלית) תהיה תחליף הולם לקשרי משפחה...אבל אחותי צופה ואני תמיד שומעת משם את המילים האלה... חשבתי שזאת אמורה להיות סדרה יותר נורמלית...

שלומית16

New member
זה טבעי לחלוטין להגיד את המילים

ביום יום אבל ברגע שאת שומעת אותם בסדרה זה פשוט דוחה!!!! סדרה אולי יכולה להיות עם קללות ובטח שלא חרא ומחורבן וגם בכלל היא לא חייבת להיות עם קללות קשרי משפחה למשל חח הם ידעו לעשות את הריבים והכעס בצורה כזאת אלגנטית ואמיתית אני חושבת שאפילו קללה אחת לא הייתה שם ושאני מתכוונת קללות זה לא מופקרת או זונה או ז'ודס חחח אלא קללות מגעילו כמו בטלנובלה מיכאלה הדוחה שהאמת שאני חייבת להגיד עליה עוד משהו!! אם השחקנים לא יודעים לשחק לפחות שהם יהיו חתיכים!!! אבל אין שם אף אחד נורמלי!חוץ מנתי רביץ שהוא חמוד וגם הבנות שם דומות לפלוץ!!! משחק החיים היה יותר נורמלי מכל הבחינות אבל גם הוא לא היה משהו אבל הוא היה ניתן לצפיה ולא כמו מיכאלה שכשאני מסתכלת על זה אני פשוט בשוק!!!

ElinorL

New member
אוקי לגבי מיכאלה

עלילת הסידרה מתרחשת בישראל וכולכן אמרתן שאתן אומרות את זה מלא ובסידרה זה מגעיל הסידרה אמורה להראות כמה שיותר אמיתית ואם בנות משתמשות במילים האלה הרבה אז גם בסידרה צריך להשתמש בזה אני אישית חושבת שזה לא יפה לא בסידרה ולא במציאות אבל אם במציאות משתמשים בזה אז כדי לגרום לעלילה להיות אמיתית צריך להשתמש בדברים שמשתמשים ביום יום... אולי בקשרי משפחה הוויכוחים שלהם היו ככה כי בברזיל לא מקללים ובארץ אין ממש כבוד אז כן מקללים ככה תחשבו על זה בננות... בכל אופן בלי לראות את הסידרה אני בטוחה שזאת סידרה ממש מפרגת ולא מגיעה לקרסולים של קשרי משפה שכרגע הפכה להיות בן אדם כי יש לה קרסוליים... חחח הומור עצמי
"השיר שלנו" זאת דווקא סידרה חמודה והם משחקים שם סביר (להפתעתי) אבל היו רק 2 פרקים בנתיים אז נחכה ונראה גם יש שם מלא מפורסמים ונראה לי סידרה חמודה שאפשר לראות שיוצא ואולי אפילו נחמד שיש ריענון בסדרות... אם אתם רוצים שאני אגיד לכם על מזה אז בכיף אבל בנתיים אני זזה בייי :)

קפיטו

New member
אלינור יש משהו

במה שאמרת בקשר למיכאלה... ונכון שבקשרי משפחה הריבים היו כאלה אמיתיים, בלי קללות כאלה...טוב, זו סדרה שונה וסוג שונה.. אבל בקשר לשחקנים.. אממ.. איך לומר בעדינות..? לא משהו. המיכאלה\ אסי או מי שזו לא תהיה דומה ל..בשפה שלהם, חרא.. חות מזה אני מתפלאה שלא הביאו עוד מתולתלת עם שיער ג'ינג'י (שימו לב לעפרה ו.. אממ.. איך קוראים לה? רונה?)... וחוץ מזה סחתיין על השם המקורי משהו פחד "מיכאלה". לא יכולתי לחשוב על שם יותר מרחיב אופקים..

שלומית16

New member
האמת שהדבר הטוב והיחיד שאני יכולה

להגיד על מיכאלה זה שאת השיר ממש אהבתי!!!חח

שלומית16

New member
אלינור!אני מבטיחה לך שבברזיל

מקללים והרבה וסלחי לי אבל זה שטיות שהסדרה צריכה להראות אמיתית כי חד וחלק בסדרה לא אמורות להיות קללות מגעילות כאלו !! לא משנה כמה אומרים את זה אנשים ובגלל זה זה מראה את החוסר רמה של התוכנית והדפיקות של הבמאי!! כי אמנם לוקחים דברים מהמציאות אך לא לוקחים קללות דוחות גם לכל דבר יש גבול כי הבמאי של קשרי משפחה לא הפנים גם את הקללות ותאמיני לי שכמה שזה נראה לך לא אפשרי אני בטוחה ב200% שמקללים הרבה שם.

Camillinia

New member
עדיין לא ראיתי טלנובלה שהשתוותה

לקשרי משפחה, בטח שלא המיכאלה הזאת. מסכימה שנתי רביץ פשוט הורסססססס!

alinali

New member
לדעתי..

אין לי כבלים אלא יס..כך שלי יש את השיר שלנו.. ולדעתי ולהפתעתי הסדרה פחות או יותר נחמדה..הם באמת יודעים לשחק שם..להבדיל מרוב שאר הסדרות הישראליות שבדרך כלל המשחק שם מזעזע.. והעלילה נחמדה שם..אני ראיתי שני פרקים, כי חברה שלי שיש לה כבלים ביקשה ממני שאני אקליט לה את כל הפרקים של השיר שלנו ובסוף שבוע אביא לה אותם..לדעתי זה נורא נחמד.. לגבי מיכאלה, אני לא יודעת איך זה..כי אין לי את זה..אבל אנשים אמרו שזה לא משהו..

ים כחול

New member
בלי להעליב אף אחת\ד ......

מיכאלה זו סדרה עלובה ותת רמה עם הרבה שטויות והבחורה שמגלמת את מיכאלה משחקת גרוע ביותר אני מתה על נתי רביץ לכן אני קצת רואה , וחבל שבסדרה כזו הוא משתתף כי הוא שחקן ברמה גבוהה !! משחק החיים הייתה סדרה סוחפת ומקסימה ונהניתי מכל דקה ביחוד ממתי סרי שהרס אותי מצחוק ומהרבה שחקנים ענקיים שהיו שם , העלילה גם הייתה טובה מאד

ים כחול

New member
ועוד משו

אין בכלל מקום להשוואה בין הסדרות זה כמו להשוות סנדוויץ" עלוב של קיוסק לארוחת גורמה במסעדה יוקרתית
קשרי משפחה זו סדרה מושלמת , מכל הבחינות
מיגל שלי איפה אתה

spiralla m

New member
בקשר לקללות וזה, היא אומרת את זה עם

דגש, היא מדגישה את זה שזה מבויים... כאילו זה לא חלק מהמשפט. זה כמו לצעוק:"תראו איזו שחקנית גרועה אני"

Camillinia

New member
לא מסכימה שמשחק החיים הייתה טובה

למעשה זאת הטלנובלה הכי גרועה שראיתי עד היום. ראיתי אותה אבל ידעתי שהיא גרועה. המשחק שם היה על הפנים ולא נקשרתי לאף דמות...

שלומית16

New member
תאמיני לי ים כחול כולנו חושבים ככה

פה ולכן את לא מעליבה אף אחד פה אמרת דברים נכונים

ElinorL

New member
אלינה!

יש לך יס? סוף סוף עוד מישהו! האמת זאת סידרה חמודה והם משחקים לא רע אבל עדיין לא פרפקט... "קלאודיו! פורפאבור!!" חחחחחחחחח מעניין אם יש לזה פורום פה בתפוז...

alinali

New member
לא נראה לי שיש לזה פורום..

אבל אפשר לבדוק.. אני לא הכי אוהבת את היס..אין גיא פינס ויצפאן..אבל בהחלט יש הטבות לזה גם..למשל אני נורא אוהבת את התוכניות התעודיות ביס+ כל יום בעשרים וחמישה ל9..יש שם תוכניות ממש חמודות..אני נורא אוהבת את זה..

ElinorL

New member
אין ביס ממש דברים טובים

כמו ערוץ ביפ, גיא פינס ועוד כל מיני שטויות שאני אהיה גדולה יהיה לי כבלים אבל האמת שהשיר שלנו ממש סידרה יפה מגיע לירדנה הזונה הזאת! קיבלה יבוששששששששששששש לפנים (חשבתי על מילה אחרת אבל פורום מכובד אחרי הכל...) רוצים לשמוע משהו לאחת מיוצרי הסידרה קוראים טמירה ירדני ובסידרה יש דמות שהיא מנהלת הבית ספר ללימוד השינה וקוראים לה ירדנה טמיר! איזה קטע מצחיק, אה? :)

למעלה