ברור שמיכאלה ובכלל כל טלנובלה

ElinorL

New member
שלומית מאמי

עד שלא תיהי בברזיל או לפחות תדברי עם מישהו שגר שם זה שאת בטוחה שמקללים שם לא ממש מעניין אותי כי אני לומדת סוציולוגיה ויודעת שזה הגיוני שלא מקללים שם כי זה תרבות שונה, מעמדות שונים וכו' אולי מקללים שם אבל אני די בטוחה שלא כמו בישראל ועד שלא יהיה לך משהו להתבסס עליו תחסכי ממני את התיאוריות שלך בבקשה...

ElinorL

New member
ועוד משהו שלומית...

אני לא ראיתי את הסידרה אז אני לא יכולה להגיד לך אם הסידרה עברה את גבול הטעם הטוב בקללות שלה אבל זה טוב ששומרים על מציאות מסויימת ועובדה שכמה בנות פה אמרו שהן אומרות את המילים האלה ביום יום אפילו "בשיר שלנו" היה אחד שעשה חיקוי של לובה ויש דברים מאוד רלוונטים לחיי היום יום בארץ...

שלומית16

New member
חיקוי של לובה ממש לא אכפת לי אבל

ברגע שאת שומעת חרא מחורבן קקה וכל הקללות האלו זה לא יפה לסדרה ולא משנה כמה משתמשים בזה ביום יום אני לא ראיתי את השיר שלנו למרות ששמעתי שזה סדרה מאוד נחמדה אבל ממיכאלה ראיתי מספיק!! חוץ מזה ברור שהם לא מקללים כמונו בברזיל כי אצלנו זה "הקללות"בהא הידיעה אבל בטוח מקללים שם חוץ מזה באמת זה לא ניתן לוויכוח ושאני אהיה בברזיל ואני עוד אהיה אני יגיד לך

Camillinia

New member
דווקא חיקוי של לובה זה איכשהו

יותר גרוע ממילים כמו "איזה חרא" וכד' לא שיש לי משהו נגד לובה אבל חלאס, לא צריך להכניס אותה לכל דבר.

ElinorL

New member
חח אבל זה היה מצחיק

היא אמרה משהו ואז הוא אמר בסדר ואז פסדר עם ציחקוק היה מאוד ריאליסטי אולי באמת לא יפה חרא כל שניה אבל פה ושם זה הגיוני ובאמת בארץ הקללות זה מכה! נגיד אם תגידו כוס עמק לא יקחו את זה רצינית אבל אם תגידו לרוסי "פיזדיאט" שזה כוס עמק ברוסית זה כאילו קיללתי בקללה הכי נוראית שאתה יודע! הוא יסתכל עליך בשוק ויחשוב שאתה לא מחונך! זה מראה כמה יש כבוד במקומות אחרים (גם ברוסיה:)

למעלה