ברזילאית חדשה מגיעה לויוה

ברזילאית חדשה מגיעה לויוה

לא הבנתי במקום מה

lili1992

Active member
ובנוסף הם ציינו ש"אדמה פראית" תעבור ב - 23/03 לשעה 23:20

כלומר במקום "מלכת הפרחים", שמסתיימת יום קודם לכן.
אז בעצם מחזירים את המשבצת של 23:20 להיות שידור חוזר?
כמו כן, "הזדמנות שנייה" מסתיימת ב - 19/03, וב - 22/03 בשעה 20:50 אמורה להתחיל סדרה חדשה, מה שתואם לתשובת הוט שהמחליפה באותה המשבצת אינה ברזילאית, כי "גן עדן אחר" מתחילה יום אחרי.
נמתין ונראה...

elall

Member
מנהל
יאיי סוף סוף אראה משהו!

הדעה שלי השתנתה מפעם לפעם, בהתחלה היא לא נראתה לי הכי מעניינת, אבל בעקבות ההצלחה שלה ובכללי הבנה בגדול מה הסגנון שלה, בסוף כן התחשק לי לראות אותה. תהיתי למה ויוה לא מביאים אותה, והנה בסוף נזכרו. זה גם אותו יוצר של a dona do pedaço והרבה מהשחקנים משותפים לשתי הטלנובלות. וגם הצילומים ונופים נראים מאוד יפים.
אגב, כן, אני בטוחה שבעמוד ויוה יהיו הרבה שיקטרו שזה רימייק ל"השיבה הבייתה". לא, זה לא רימייק שלה! כמו הרבה טלנובלות אחרות, זה מבוסס על הספר "הרוזן ממונטכריסטו", רק שפה זה בגרסא נשית, לכן מזכירה את "השיבה הבייתה".
וכמובן שאכין ספיישל!

הבנתי
עלילתי

שהיא תהיה כלואה בבית חולים פסכיאטרי ותתכנן לנקום במי שפגע בה. כרגיל הנקמה של הראשית הוא אלמנט שחוזר על עצמו כבר שנים. מקווה שפה לא יהיו צפויים והיא תתאהב בידיד שמאוהב בה.

elall

Member
מנהל

חצי צפויים חצי לא. אני יודעת כמובן רוב הספויילרים, ובהחלט הייתה לי הפתעה באיזשהו שלב כאשר גליתי משהו שקרה.
בואי נגיד שעם מי היא תשאר בסוף לחיות באושר ועושר, זה משהו שממש לא ברור מהתחלה, כמו ברוב הטלנובלות קלאסיות.

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת שרק בברזילאיות של גלוריה פרז ושל התסריטאי

של ללא ספק ושדרות ברזיל ששכחתי את שמו ברור מי הראשיים ושהם יהיו ביחד, בברזילאיות של תסריאטים אחרים זה לגמרי לא ברור מי הראשי ומי הצלע השלישית. או מי הראשית ומי הצלע השלישית.

elall

Member
מנהל
זה תלוי מאוד בשעה/משבצת

דווקא לגלוריה פרז וז'ואו עמנואל קרניירו אמנם יש זוג שברור שיהיה ביחד, אבל איכשהו רק אחד מהם הוא באמת ראשי. כמו מורנה שהייתה ראשית, ובן זוג שלה רודריגו לומברדי על תקן עציץ. בשדרות ברזיל ז'ורז'יניו גם לא הכי עניין מישהו, והראשיות היו כרמיניה ונינה. ב"כללי המשחק" דווקא הרשעים היו יותר ראשיים מהטובים.

אבל זה טלנובלות של 9, הן קצת יותר מתוחכמות ופחות קלאסיות, אבל טלנובלות של 6 או 7, רובן (לא כולן) הכי קלאסיות בקטע הזה. היוצר של "גן עדן אחר" הוא ולסיר קראסקו ובטלנובלה הזאת זה באמת לא יהיה כזה ברור, אבל בטלנובלות שלו לשעה 6 או 7 הוא מתאים את הסגנון, הן קומיות או תקופתיות, ובהחלט יודעים שיש שם זוג ראשי. אגב, "שובל שקרים" זה שלו, ולמרות שהיא של 9 , ולא ראיתי אותה, אבל נדמה לי שהיה ברור שם שברונו ופלומה הם הראשיים ויהיו ביחד בסוף.

elall

Member
מנהל
האמת שזה גם לא כזה ספויילר, זה תיאור העלילה

היא קצת מזכירה את ה"שיבה הביתה" עם ארסלי ארמבולה, אבל עדיין שונה מאוד.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה היה גם בשיבה הביתה

גם הפלילו אותה ברצח חמישה אנשים בעזרת שני עדי שקר שהיו במקרה הרוצחים האמיתיים וגם כדי לוודא שהיא תורשע סיממו אותה כדי שלא תוכל להגן על חפותה בבית משפט ולמקרה חירום אשפזו אותה במוסד פסיכיאטרי שהמנהלת שלו היא הפסיכיאטרית שסיממה אותה ונתנה חוות דעת שהיא משוגעת.

ודווקא בשיבה הביתה לא היה ידיד שמאוהב בה, מי שהיה מאוהב בה היה האנס שלה ואבי בנה שהוא גם אחיו של זה שהיא התאהבה בו ולמרות שהיה אנס וגם רשע בהתחלה בסוף הקריב את עצמו כדי להציל את חייה וכך היה אחד ההרוגים שהיא הואשמה בהריגתם. ואחר כך בנקמה אחד השותפים שלה לנקמה התאהב בה ולא רצה שתסלח לאהובה.

elall

Member
מנהל

יש דמיון, אבל גם הרבה שוני כמובן. ברזילאיים (גלובו) לא יעזו בחיים לעשות רימייק אחד לאחד לטלנובלה של מדינה אחרת (להפקות שלהם הם דווקא כן עושים).
גם כאן תהיה הרשעית הגדולה, ה"אימא" סופיה, שזה יהיה קרב בין הראשית ואותה רשעית. הילד של הראשית גם מגבר אלים (בן של הרשעית), אבל במקרה הזה היא גם התאהבה בו והתחתנה איתו במרצון, לפני שידעה שהוא מפלצת אלימה.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם טלמונדו לא מפיקים ריימקים אחד לאחד אפ]ילו לסדרות שלהם

אישה רעה היא משהו בין דונה ברברה למשולש גורלי ומאוד לא דומה לדונה ברברה גם מילה של כבוד שונה מאוד מתשוקת הנצים למרות שהסיפור מתחיל בצורה דומה.

הריימק אחד לאחד זה ריימק של טלמונדו להאלמנה של האלמנה 2006, שהתסריטאי אסר עליהם לשנות וזה נהרס רק שינו את שם הראשי ושם הילד שהציק לתאומים והוסיפו כמה קטעים לא חשובים בסוף שלא היו במקור.

מצד שני יש ריימקים שהם כמעט אחד לאחד, כמו שנראה לי היה אל קלון של טלמונדו וגם אני להיפך מאחרים צפיתי קודם בשיכורה מאהבה ועכשיו צופה בקפה בניחוח אישה בזכות הוינטג' והעלילה היא כמעט אחד לאחד, אבל יש את החותמת של קולמביה בקפה ואת החותמת של מקסיקו בשיכורה מאהבה, שבשיכורה מאהבה הרשעים היו אכזריים ואטומים, ובכלל שמתי לב שקשה למצוא צד אנושי ברשעים של סרחיו סנדל, ואילו באיוון יש צד אנושי וגם הפקיד המושחת מהמכס, אונייטה משיכורה מאהבה שידר מיד רשעות ורועה ולא השאיר לרגע ספק אצל הצופים ואילו ריינלדו פרס של קפה בניחוח אישה גם נחמד למזכירות, מחלק סוכריות, וגם שכנע את איוון שהשחיתות היא לטובתו ואין לו ברירה בניגוד לאהרון שהוא יזם את זה ולא היה צריך לשכנע, אבל ריינלדו פרס די רשע קומי שנראה מצחיק אבל מושחת מועמד ויזם תקיעת סכין בגבו של חוליאן מנדס. כך שאפשר לראות הבדל בין הרשעים האנושיים של קולמביה לרשעים השחורים משחור בטלוויסה הקלאסית.

elall

Member
מנהל
אבל עדיין רימייק זה רימייק

תמיד בגדול זה נראה אותו הדבר, חוץ מאישה רעה או בגוף אחר, ששם רק לקחו רעיון ולקחו אותו לכיוונים חדשים. אבל בשאר המקרים זה כמעט אותו דבר. מרבית הדמויות, התפתחות עלילתית, זה תמיד דומה. קצת משנים פה ושם, קצת מוסיפים עוד דברים,אבל בגדול זה אותה עלילה.
&nbsp
ב"גן עדן אחר" יש את הראשית שגם תגיע לבית משוגעים בגלל חמותה, אבל הסיפור מסביב שונה, אגב, גם יש פה מכרה אבני חן
, אבל הסיפור של ראשית הוא שונה והיא בכלל מורה בבית הספר, צעירה ותמימה, ולא חזקה ואמיצה כמו דמותה של ארסלי ארמבולה. כל הדמויות שונות וקשה קצת לעשות הקבלות בין הדמויות בשתי הטלנובלות, מה שאפשר לעשות לרימייק. וכמובן שברזילאים בטלנובלות של 9 תמיד חייבים להביא מסרים חברתיים, וגם כאן יש פדופיליה, גזענות ויחס כלפי אנשים עם מגבלויות.

elall

Member
מנהל
לא יודעת אם מוגבלות זאת הגדרה מדוייקת, אבל יש גמדה

הבת של הרשעית , שכמובן לא אוהבת את הבת שלה בגלל מה שהיא.

evglev1

Well-known member
מנהל
הנה עוד הבדל משמעותי

בשיבה הביתה הייתה לה בת חורגת והיא שנאה אותה כי הייתה אם חורגת מכשפה וגם כי רצתה לגזול ממנה את הירושה של אביה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז נראה שזה יותר כמו הדמיון בין סלסטה לבובה פראית

שהיו הרבה קווי דמיון בחלק הראשון של שתי הסדרות, אבל בבובה פראית לא היה כל כך הרבה רגעים עצובים כמו בסלסטה וגם איבו בניגוד לפרנקו מעולם לא סבל מכך ששכב עם אחותו כביכול, כי הוא גילה שיש לו אבא אחר לפני שגילה שמילי הבת של אביו המאמץ ומילי סבלה את זה לבד וגם בבובה פראית זה היה רק כביכול יחסי מין אחים ולא היה ילד בסיפור.

אגב גם בבגידה וראוזן לקחו את זה לכיוונים אחרים, בבגידה הלכו על מציאת תרופה לקטלפסיה ובראוזן הלכו על הפיכת המחלה ליתרון של טיול הנשמה מחוץ לגוף ובבגידה הבת שירשה את מחלת האבא הייתה חולה, ואילו בראוזן הבת של הראשיים הייתה בעלת כוחות על וגם בראוזן הראשי התחתן עם אישה אחרת, בבגידה לא. בראוזן הבת של הראשיים אבדה בתאונת כרכרה והופרדה מאימה לחמש שנים ואילו בבגידה לא, והיא גם גדלה רק בסוף הפרק האחרון. וכמובן עניין התאומים שתפס את עיקר העלילה בבגידה לא היה בכלל בראוזן ובכלל בראוזן אלסידס מת בשלב מאוד מוקדם ובבגידה רק בסוף.

elall

Member
מנהל
בובה פראית וסלסטה זה בקטגוריית ה"סינדרלה"

זה שונה, אבל בגדול זה אגדת ה"סינדרלה" בווריאציות שונות, כמו עוד המון טלנובלות אחרות.
אזל, מונטכריסטו ארגנטינאית, השיבה הבייתה ועכשיו גם "גן עדן אחר" זה קטגוריית "מונטכריסטו".
יש גם את הסגנון "הברווזון המכוער" שזה כל ה"אני בטי מכוערת", היה גם את "פטיטו פאו " לנוער, "שמנה יפה שלי" ו"אישה במראה" של טלמונדו שלא הגיעו לכאן, ועוד רבות אחרות על אותו עיקרון שהן לא רימייק של "בטי מוכוערת".
&nbsp

tami129

New member
לפני השיבה הביתה כבר ראיתי מיני סדרה אוסטרלית עם אותה עלילה

שם היו שתי אחיות שהאחות האהובה ניסו שהיא תינשא למישהו עשיר אבל הוא דווקא התאהב באחות השנייה והיא נכנסה להריון...לאחר שהתינוק נולד הם גנבו את התינוק ואמרו שהשניה היתה בהריון והכניסו את הראשונה לבית משוגעים...בינתיים הגבר נהרג במלחמת העולם השניהוחלפו הרבה שנים עד שמישהו הוציא מבית משוגעים בסוף נחש הכיש אותה.
סם ניל שיחק בסדרה הנ"ל

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי התאריך היא מחליפה את מלכת הפרחים

וזה גם תואם למעבר המשבצת של אדמה פראית, מלכת הפרחים תשודר עד הסוף ב-23:20 ומחליפתה כבר תעבור ל-18:10 בעוד אדמה פראית החל מפרק 22 תעבור לשעה 23:20.

למעלה