ברזילאית חדשה מגיעה לויוה

lili1992

Active member
מעניין אם יש קושי לרכוש סדרות מקסיקניות ישנות של טלוויסה

מעניין אם יש קושי שלא תלוי בויוה לרכוש סדרות מקסיקניות ישנות יותר של טלוויסה, מהעשור האחרון ושלא שודרו בארץ, או שזו החלטה של הערוץ לא לרכוש אותן אפילו שניתן.
לדעתי לשתי סדרות שעדיין משודרות כרגע במקסיקו - "רופאים" ו"רווק עם ילדות", יש פוטנציאל להיות משודרות בויוה בהמשך השנה.
האמת היא שאני בעיקר מקווה שיחזירו את הסדרות התקופתיות של פרננדו קולנוגה, ואף ישדרו את "לב פראי" משנת 1993 עם אדית גונזלס ז"ל ואדוארדו פלומו ז"ל. בכל מקרה, זה לא במסגרת משבצת השידור הזו.

לגבי סדרות ישנות שלא שודרו

זה מה שענו לי.

Hadar169

New member
קמצנים

כנראה זה יקר להם. עם הז'אנרים האחרים הם מתנהלים אחרת.

לגבי רופאים

מתוכנן עונה שנייה ואני לא יודעת מה מתכנן המפיק קסטרו אבל הוא עשה עירבוב בין רופאים לאהבה אין חוקים שגם מתוכנן לה עונה שלישית והכניס בפרקים העכשווים של רופאים את חוליאן חיל שמגלם את קרלוס איברה, גיז'רמו גרסיה קנטו שמגלם את אלונסו, והעיוור.

Hadar169

New member
אי אפשר להאשים אותם אלא רק את טלויסה שלא מספקים את הסחורה

אבל מה הם בדיוק אמרו?

זה מה שכתבו

"לצערנו הטלנובלות המקסיקניות כבר לא כמו פעם :( לכן זה בא לידי ביטוי בערוץ. אנו מבטיחים שברגע שנמצא טלנובלה מקסיקנית איכותית היא תגיע אלינו. בינתיים תיהיי בטוחה שאנו עובדים על זה :)"

evglev1

Well-known member
מנהל
בערך מה שאת אמרת:

"לצערינו הטלנובלות המקסקיניות כבר לא כמו פעם, לכן זה בא לידי ביטוי בערוץ.
אנו מבטיחים שברגע שנמצא טלנובלה מקסיקנית איכותית היא תגיע אלינו.
בינתיים תיהיי בטוחה שאנו עובדים על זה".

וקרדיט לאנט שקיבלה את התגובה הזאת מהם.

elall

Member
מנהל
שיביאו את מה שיש, מה לעשות

לפחות חובבי מקסיקניות לא יקטרו, ובטח יהיה מישהו שכן יהנה מזה. יש להם כל מיני "רינגו" עם חוסה רון, הרימייק לקולומביאנית La reina del flow, "רווק עם בנות" עם גבריאל סוטו. מה אכפת להם, גם ככה הם מביאים כל מיני פורטוגזיות או "סוכר מר" או "מלון הסודות" המקורי שספק כמה רואים את זה. אז שיביאו משהו מקסיקני. הקהל לא יראה, בעיה שלהם. לפחות ויוה יוכלו להגיד שעשו את שלהם. או שטלויסה יקרים מידי בשביל לסתום איתם משבצות

Dona Sonrisa

New member
איזה כיף! נראה טלנובלה מעולה.

מעניין מה המחליפה של העונה של באהבה אין חוקים??
כי זו המחליפה של מלכת הפרחים נכון?
ועוד צריך לפרסם גם את המחליפה של ההזדמנות השנייה.
&nbsp

Hadar169

New member
עוד ברזילאית של תשע שאני לא מצפה לה
אבל כרגע זה טוב לי

כי יש לי עדיין את שתי הברזילאיות שאני צופה בהן ובכל מקרה לא היה לי זמן לעוד אחת
מה שכן אני שמחה שויוה משמרים את המשבצת הברזילאית אבל מקווה שבהמשך יגיעו גם מרצועות שש ושבע, לא מזמן המלצתי להם על קיץ 90 אלוהים הצל את המלך גאווה ותשוקה והזמן לא עוצר. אבל לא אתפלא אם הם ירכשו את יתומי האדמה ו-A Dona do Pedaço של תשע. כי O Outro Lado do Paraíso שייכת לקטלוג הקודם, זאת אומרת הם שוב דילגו על שלושת התקופתיות ככה שלא ברור אם יש להן עדיין סיכוי. בכל מקרה טוב לדעת שלא צריך להיות תלויים רק בויוה ובבחירות שלהם
אם היה חסר לי מה לראות הייתי מתחילה את הנשים ההן התקופתית בערוץ רקורד. יצא לי להציץ פה ושם ממש יפה ומושקע. חבל שהיא לא הגיעה מאוחר יותר

elall

Member
מנהל
למה? היא דווקא נראת מושקעת ולפחות חצי כפרית, עם צילומים יפים

היא גם יחסית "טלנובלית" לשעה הזאת, זה מאותו יוצר של A Dona do Pedaço, שאמרו עליו שטלנובלות שלו זה "קרקס מקסיקני"

אני הייתי ממליצה לך לנסות, אבל אם את אומרת שיש לך עומס.... חבל. אני דווקא שקלתי לראות אותה באינטרנט, אבל חיכיתי לראות אם ויוה יביאו, כי זה יותר כיף לצפות כאשר יש פורום לדון על הטלנובלה. כל מה שרציתי לראות אונליין, אני בנתיים אדחה, כי את זה תמיד אפשר להשלים.

Hadar169

New member
למרות ההשקעה בצילומים ולמרות שאני אוהבת את רפאל קרדוסו

העלילה הכללית לא כל כך מושכת אותי אני גם לא ממש אוהבת את הראשית היא פרווה כזאת. אולי הייתי נותנת לה צ'אנס אם לא היה לי מה לראות. כמו גם עם A Dona do Pedaço שזה נראה נחמד אבל יש לא מעט דברים שאני יותר מחכה להם. אבל תהני! שמחה שמצאת מה לראות בויוה
זה באמת נדיר בימינו חח

למעלה