ברזילי - לעיונך

גבע אבי

New member
מהומת אלוהים?!, בקושי סערה בכוס מים

אני לא ברזילי, אני אבי.
הבאת חומר לעוס לעייפה מלפני שנים.
חציו לא נכון, וחציו מטופש.

תקליט, תצלם, תרשום, תמשוך זמן תעשה שמיניות באוויר
אין כאן שום רבותא.
הפתרון הטוב ביותר הוא לנסוע כחוק!!!

אני יודע/

וכתובות שם הרבה שטויות.

פשוט, לתומי, חשבתי שזה ישעשע אותו....

הכי "הרג" אותי הייתה ההמלצה לא לחתום על הדו"ח.
מתי כבר האגדה האורבנית הזו תתפוגג (בנוגע למשמעות החתימה)? :)

creth11

New member
אגלה לך סוד -מותר הקריאה רק לבעלי סיווג גבוה

אני מבקש פעם אחת את הנהג לחתום באותה נשימה מסביר שזה אישור מסירה. כאמור פעם אחת בשקט ובנחת.
לא רוצה, מתמהמה, מתפלסף, או כל עיכוב אחר נענה מיידית בתודה מנומס ורישום " נמסר ביד " בחתימתי ומסירת הדוח עם הרישיון ליד הנהג, שלום ותודה רבה.
ובזה ניסתיים עניין המסירה, עם זה לוקח לי יותר מ 10 שניות אני רושם לעצמי נזיפה.
אני מזמין כל נהג לצלם\להקליט וכל מה שבא לו, רק לפרסם בציבור אסור לו, אני לא שחקן קולנוע.

כל השאר מיועד לעו"ד שיהיה להם פרנסה

mr dish

New member
אחלה עצה. כעת אני ממתין מה תשיא לקומץ השוטרים

השקרנים, העקומים והנקמנים?

שהרי עיקר השטויות (חצי) ועיקר העצות (חצי שני) של הכתוב בפוסט אליו הופנה ברזילי, דן במיקרים בהם נעצר אזרח בידי הקומץ...

התיישנות

כבר לפני עשרים שנה נכתבו הדברים. בנוסח פחות או יותר דומה
אין זו תרופת פלא מתאימה לכל ארוע

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
ראיתי והגבתי שם - והרי העתק מתגובתי שם

אז יש לנו עבריין חצוף
שבמקום לקיים את החוק מעמיס את מערכת המשפט כדי לחסוך קנס של 250 שקל "שהרוויח ביושר"
ואחר כך מתפלאים שרוצחי כביש יוצאים בענשים מגוחכים בגלל הסדרי טיעון שנעשים בגלל בזבוז זמן שיפוטי יקר ע"י עבריינים כמוך.
אותי זה מגעיל.

mr dish

New member
אולי פספסתי משהו, אבל...מניין הקביעה כי הוא

עבריין? כל הפוסט שלו דן בדרכו ובהמלצותיו, איך להתמודד עם שוטר תנועה בעת שהאחרון רושם לו דו"ח...

מזה להקיש אוטומטית כי הוא עבריין תנועה?
ומתוך כך שהוא ממצה את זכויותיו החוקיות לבטל את רוע הגזירה, הוא "מעמיס" את המערכת?

מה דעתך, ברזילי, ואף גבע...על ביזבוז זמנה של המערכת

גבע אבי

New member
הפעם לשם שינוי יש ממש בכתבה הזו

דברים נכונים ועניניים בניגוד גמור לגיבוב השטויות האחר.
אין כאן "בזבוז" למערכת אלא התנהלות מסודרת מאוד של הנהג האשם לכאורה, בעת קרות האירוע.

גבע אבי

New member
אחרוג ממנהגי ואגיב לרפלקסים המותנים שלך

כמנהגך, אתה נטפל לאילנות נמוכים להפליא שלא לומר שיחים ומחמיץ את היער כולו.
השוטר רואה עשרות נהגים ביום, ורושם אולי 10% דוחות מהמפגשים. בכל דוח כזה יש עבריין תנועה (הנהג). זו עובדה חוקית ואתה יכול לצרוח עד מחר אבל יש כאן עבריין תמועה.
(יש לי בדיחה על "באופן אוטומטי" אבל זה לא לכאן)
נהג שמקבל דוח מרגיש רע. זאת עובדה.
פעם, כאשר בתי האמצעית נהגה והערתי לה כי לא עצרה בתמרור עצור התווכחה איתי קשות עד שהסברתי לה כי אם לא חשה חבטה קלה בגבה בעת העצירה, לא הייתה עצירה, בלי להכנס לדינמיקה/קינמטיקה של העצירה כרגע.

מה שאני מנסה להסביר כי מה שמרגיש הנהג זה לא מה שהשוטר ראה מבחוץ.

נהג כזה חש שנעשה לו עוול ומנסה כמו שאומרים באנגלית to pull shit out of the air כדי לצאת מזה.

ודעתי על ביזבוז זמנה של המערכת אינה נוחה בלשון המעטה.

ולו רק בגלל הרבה פעמים שנקראתי לבית המשפט להעיד על עבירה ורק אז נודע לי כי הוא חזר בו מהכפירה.
זה בזבוז נטו של זמני שלי (שכ"ט מבית המשפט עינו מכסה 1/3 מההפסד שנגרם לי) בזבוז זמנו של התובע ושל השופט.
אחרת, אני מאמיןכי גם התביעה וגם התנהלות השופטים הייתה יותר מקצועית ופחות חפיפניקית.
אולי גם הענישה הייתה מגיעה לרמות מקצועיות שונות מאשר היום.

mr dish

New member
טוב...שלא כמוך, אמשיך בביקורתי, בעיקר בגלל

שהיא במקומה !!!

אתה מהווה אתגר קשה המאד, בעיקר בגלל הגבהים הנשגבים אליהם דבריך מגיעים, בכל פוסט ותגובה...בודאי לאחד כמוני, המדשדש כל חייו במדמנה בגובה אפס...

שמע, גבע...די נמאס מגבהות לבך.

כתבתי כי אני לא מבחין בשום עבירה בדברי מורח הפוסט, אליו הופנינו. כתבתי גם כי יתכן ויש משהו שעיניי הטחות כשלו מלקרוא...

כשם שלך ולחבריך השוטרים תמיד יהיה מה לאמר על אזרחים חצופים ועבריינים, כך לי תמיד יהיה מה לכתוב על שוטרים סרוחים ולא ראוים למדיהם. מה פסול בכך? אתה חש פגיעה אישית? זה לא ממש טוב...כי אם אותו קומץ שוטרים רעים אותם אני מעלה כאן הם עדיין קוליגות שלך ואתה מחויב כלפיהם בנאמנות, אתה עצמך מחסיר מערכך בעינינו...

מעניין שלא היה לך מה לחדש לנו בקשר לביזבוז הזמן, הפגיעה בזכויות והשחרת האירגון, של שוטרים אלה...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אסביר לך

ראשית בעניין הדוגמא
אין מערכת שעובדת על צדק ויושר מוחלט, בכל מקום יש תפוחים רקובים, יש לנו נשיא אנס, שר מבריח סמים, ח"כ לוקח שוחד, רב שמטריד נשים, מנהל בית ספר ששוכב עם תלמידה, פועל בתעשיה שנותן לאחר להחתים שעון - אז מה? כל הנשיאים, השרים, הח"כים, הרבנים, הפועלים - מושחתים?
לא - יש מיעוט כזה אבל הרוב הגונים, כך זה גם בין השוטרים.
והאמן לי, מנסיון רב שנים בכביש, מהתקלות בעשרות שוטרים ובאלפי נהגים, שהרבה יותר נהגים מקללים, מאיימים, תוקפים, משקרים וכו' את שוטרי התנועה מאשר להייפך - ובכל זאת לא שמעת שוטר מכפיש באופן גורף את כל הנהגים ומפרסם פוסטים איך להתעלל בהם.
וסתם סיפור, טרי מהתנור - רק אתמול נתקלתי בנהג, יחף, חצי ערום, טלפון צמוד לאוזן, ללא מסמכים מזהים, רשיון נהיגה לא תקף, מציג רשיון רכב ששייך לו ורשום במשרד הרישוי על שמו שמופיע בו בעלים אחר - והוא לא רק קילל אלא גם ניסה לדרוס ונרגע רק לאחר שהגיעו שתי ניידות נוספות לסייע .... (כן - כששוטר לוחץ "מצוקה" חבריו עוזבים הכל ובאים)
והאמן לי שעל כל סרט של נהג ביו-טיוב המציג שוטרים שנהגו לכאורה שלא כשורה יש סרטים רבים המציגים את השתוללות הנהג רק שהמערכת אוסרת על השוטרים לפרסם וגם כשהיא מציגה סרטי אכיפה היא מטשטשת את פני הנהגים כדי לשמור על כבודם.
ובעניין במה עוסק הפוסט
אולי קראתי פוסט אחר מאשר אתה - אבל זה שקראתי עוסק ברוב רובו לא בלהתמודד עם שוטר אלא בהתחמקות מתשלום קנס שהרוויח ביושר על עבירה שביצע ובביזבוז זמנה של המערכת למרות שמכיר בכך שבוצעה עבירה
וההבדל היותר גדול בין הפוסט לדוגמא שהבאת - שבדוגמא יש שוטר שמעליל על נהג - אין בה המלצה לשוטרים אחרים להעליל אלא רק סיפור על מקרה מסוים - ובפוסט יש המלצה והדרכה איך לבזבז זמן וכסף, איך לגרום לכך שהמיסים שאנו משלמים לא יגיעו למקומות שהם דרושים בו אלא לשכר מבוזבז לשופטים, קלדניות, תובעים שוטרים וכל צוות בית המשפט, איך לגרום לכך שיבוזבז זמנם של שוטרים שבמקום להכווין תנועה ולסייע לנהגים יצטרכו לבלות בבית המשפט ללא סיבה אמיתית.
ושכחת להוסיף שמומלץ שם לאו דווקא למצות זכויות חוקיות אלא בעיקר לשקר, לרמות ולהעיד עדות שקר - ואלה הדברים שמעמיסים את המערכת
-
מה לעשות יש אנשים שחושבים רק "מגיע לי.... מה אני יכול להוציא מהמדינה ..." ולא "אני ילד גדול, אחראי לעצמי ואף אחד לא חייב לי כלום ..."

בואו נעשה סדר

במשך ארבעים שנות עיסוק בלבדי המשפט התעבורתי ראיתי כבר הכל
כ99 אחוז הם שוטרים ישרי דרך העושים מלאכתם נאמנה
נכון כי אזרח יכול לחוש נפגע. אך זו תחושה סובייקטיבית
ככל שהשוטר מעדן לשונו הניתוח פחות כואב
צר לי כי חברים מתנסחים בתורה בלתי הולמת וצורמת

mr dish

New member
אענה לך...

בפוסט בו אתה רואה רק המלצות והסברים איך לתחמן את המערכת...אני דוקא קורה בסופו המלצה חד משמעית לנהוג כחוק !

אתה וחבריך, מאידך, כמנהגכם עד כה, רואים בכל נהג ובכל הסגה על דברי שוטר, כמעשה נלוז, לא במקומו ולא מקובל...זו דרך מאד קצרה למנוע גם את זכויותיו של נהג לערער...

בכל מיקרה, לקבוע כי נהג זה הוא עבריין, גובל בזחיחות אסורה ובאנטגוניזם אוטומטי כלפי כל נהג באשר הוא נוהג בכביש...וזה פסול אף יותר מהתגובה המובנית של נהג להתכחש לעבירה או להתוכח עליה...

על משקל המשפט המסכם שלך, אני דוקא גורס ש...מה לעשות? יש שוטרים הקמים בבוקר ובאמת מאמינים כי שמש החיים זורחת לה מבין גבעות ישבנם...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
זה כבר לא שייך לענייני תעבורה

אבל אם אתה באמת חושב כך: (אני מצטט בהעתק הדבק מדברייך)
אתה וחבריך, מאידך, כמנהגכם עד כה, רואים בכל נהג ובכל הסגה על דברי שוטר, כמעשה נלוז, לא במקומו ולא מקובל...זו דרך מאד קצרה למנוע גם את זכויותיו של נהג לערער...
כדאי שתיוועץ ב פורום שעוסק בעניין אחר ולא בדיני תעבורה

mr dish

New member
היות ועד כה לא נתקלתי ולו בפוסט אחד בו אתה או

חבריך השוטרים, הצדקתם מעשה או אמרה של נהג, המנוגדת לדעת שוטר או מתנדב...אפילו כאשר הדברים או המעשים הללו מתועדים ומגובים בהוכחות לצדקתם ולטעותו או רישעותו של השוטר, אני מניח שדוקא המשטרה היא הזקוקה לטיפול עליו אתה מרמז...

המשך בדבקותך בצד המכוער והנלוז של פני המשטרה...זה רק מוכיח את דברי וביקורתי.

אלון ל

New member
ברזילי, כל מה שאתה אומר זה נכון

למעט עברייני מהירות, שכל המרבה להעמיס על מערכת המשפט ועל השוטר , הרי זה משובך.

שוטר שאוכף את עבירת המהירות, לרוב, לא יבצע זאת בדרכים שכונתיות, על יד בתי ספר, גני ילדים וכד' שבהן נהג שנוסע מהר הוא פושע (ע"פ תקנה 51 לת"ת) אלא במקומות בהם סביר ובטוח לנהוג מהר ורק "שכחו" לעדכן את המהירות המותרת לזו שמתאימה למאה ה-21.

שוטר שמתחבא בישורת של כביש מס' 7 (שבקרוב הוא יוכרז ככביש מהיר) ורושם דוח בסך 750 ש"ח לנהג שנסע ב 116 קמ"ש הוא חלאת המין האנושי !!!!!!
במצב כזה יש להקשות עליו את החיים בהוכחות ולבזבז את זמנו כי רצוי שהוא ישהה כמה שפחות על הכביש.

שוטר כזה תורם אולי ללמד את הנהג אזרחות אבל תרומתו למלחמה בתאונות הדרכים שווה לאפס!

ללמד אזרחות הייתי מתחיל מכב' השופט חנן מלצר (135 במקום 90), השופטת בדימוס דורנר, שר התחבורה לשעבר מ.שטרית (160 קמ"ש במקום 90) ואת מפכ"ל המשטרה (כולל אחריות של מפקד לנהגו שנוסע באדום!).

לאחר מכן יעברו ללמד אזרחות את שאר נהגי ישראל.

נ.ב. - האם הכסף של הנהגים שנפתסו בכביש 471 (מכבית) שנהגו בשנת 2012 ב 116 קמ"ש וקיבלו קנס גבוה , הוחזר ????

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
נראה לי שהתבטאותך חריפה מדי

אבל קצת הסברים
1. השוטר שאוכף בכביש 7 לא עושה זאת במקום לאכוף ליד גן ילדים, הוא מיחידה אחרת כך שגם אם לא יאכוף שם מהירות לא ימצא במקום שלדעתך חשוב יותר.
2. איני זוכר מה המהירות המותרת בכביש 7 אבל גם אם היא 90 קמ"ש אז האכיפה שם (ובפרט ל 750 ש"ח) מתחילה ב 121 קמ"ש ולא כפי שכתבת.
3. במקום המדובר נוכחתי באכיפת רכב שנתפס ב 204 קמ"ש, לנהג היה וויז, היה מסומן בו שוטר, הוא עבר שוטר מזדמן וחשב שבו מדובר, לחץ גז ונתפס ע"י שוטר שעמד כ 500 מטר קדימה - האם לדעתך אין להעניש נהג כזה?
4. מוגזם להגיד: "חלאת המין האנושי" השוטר נשלח לאכוף שם, ואינו יכול לסרב כי זו לא פקודה שדגל אדום מתנוסס מעליה, במידה ואתה עומד על כך שמי שאשם בזה הוא המילים שהשתמשת בהן - אז האדונים הנכבדים שעלייך לכנותם כך הם (לפי סדר התאמה) ראש הממשלה, השר לבטחון פנים, שר התחבורה, מפכ"ל המשטרה, ראש אגף התנועה במשטרת ישראל ומפקד משטרת התנועה הארצית - בכל מקרה לא השוטר.
ואשר ל נ.ב.
איני מכיר את עניין כביש מכבית ולכן לא יכול להשיב - אבל בכביש של 90 קמ"ש על 116 קמ"ש הקנס 250 בלבד, יתרה מזאת - ממהירות הנהג הנמדדת השוטר מוריד (על פי הנחיות) 5 קמ"ש לעניין הקנס.

למעלה