נהפוך הוא התשובה: רחלאה...
ר רחל ויטלסון New member 15/4/04 #23 ../images/Emo45.gif ,אתה זכאי ל../images/Emo47.gif הלא בול עץ עד שהחידה נפתרה, גם אני נעשיתי לאה. מרחל לאה.
../images/Emo45.gif ,אתה זכאי ל../images/Emo47.gif הלא בול עץ עד שהחידה נפתרה, גם אני נעשיתי לאה. מרחל לאה.
B B T1 New member 15/4/04 #26 אם זה הכתר של פינוקיו.... אז גם הראש וגם הכתר עשויים מ.... נכון, אתם צודקים.
ר רחל ויטלסון New member 15/4/04 #27 לא די שבלבלת את היוצרות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif עכשיו אתה מבלבל לי את המח? האינך מאמין שאני רחל לאה? כך כתוב בתעודת הזהות שלי.
לא די שבלבלת את היוצרות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif עכשיו אתה מבלבל לי את המח? האינך מאמין שאני רחל לאה? כך כתוב בתעודת הזהות שלי.
ר רחל ויטלסון New member 15/4/04 #28 נו טוב, גם אתה תקבל פרס ../images/Emo185.gif משתי סיבות: 1. בגלל לבי הרך. 2. כדי שידעו שבפורום יש גם קקאו ולא רק קקדו.
נו טוב, גם אתה תקבל פרס ../images/Emo185.gif משתי סיבות: 1. בגלל לבי הרך. 2. כדי שידעו שבפורום יש גם קקאו ולא רק קקדו.
ב ברק 188 New member 14/4/04 #14 ברבע ל-10 אין לי רדיו אבל את 10 ש.. נזכרת בי עושה לי טוב ב-הנשמה, אגב יש בכונתי לקנות את הספרים. אך כמו תמיד אצלי בין מחשבה לביצוע המרחק רב(רק על שורה זו בטח אקבל פה הערות מחמירות)
ברבע ל-10 אין לי רדיו אבל את 10 ש.. נזכרת בי עושה לי טוב ב-הנשמה, אגב יש בכונתי לקנות את הספרים. אך כמו תמיד אצלי בין מחשבה לביצוע המרחק רב(רק על שורה זו בטח אקבל פה הערות מחמירות)