האבולוציוניסטים אוסרים על סיאנס?
בדיוק כמו אנשי הדת, זה הדבר היחיד שמשותף. אנשי הדת אוסרים בגלל שיש לכך השפעות לדור הבא, מי שעושה סיאנס יענש בדור הבא ואני שמעתי מאישה, שעשתה סיאנס והבן שלה מת ביום הלידה ועוד אלפי מקרים. סיאנס זה עובדה בדיוק, ואם סיאנס זה עובדה, אז אנשי הדת צודקים ולא משנה אילו אנשי דת, נצרות,איסלאם, יהדות, בודהיזם זה לא חשוב, ויש עולם אחרי המוות. אני עדיין חוקר את הנושא הזה, אבל מיום ליום, כשאני שומע מאנשים, ולא מרבנים, על מה שעבר עליהם בזמן המוות הקליני, אני מתחיל להבין שיש שכר ועונש וכי העולם הזה הוא לא כמו שהאבולוציוניסטים מציגים אותו "אכול ושתה כי מחר תמות". לא כל סיאנס מצליח, צריך לדעת אילו נשמות ניתן להעלות. בד"כ, נשמות נחותות מצליחים, הכי מצחיק, שהיו כמה ילדים שניסו להעלות את משה רבינו ואמרו לא עבד אז הסיאנס זה שקר. אי אפשר לעשות סיאנס לאחד מגדולי ישראל. אבל שוב, בספר הזוהר כתוב, שבנאדם שנפטר כופר ישאר כופר גם שמה. בנאדם שיהיה קשור יותר מדי לתאוות גם שם יהיה קשור לתאוות עד שיתפוצץ כי אין לו דרך להשיג את זה, זה הייסורים בעצם, לא ל-"התפוצץ" במובן הרגיל של המילה. יש גם מציאות לאחר המוות שלא נראית לעינינו. אסור לאבולוציוניסטים להתנשא ולהגיד שהם יודעים את הכל. בנתיים, אני רואה יותר אתאיסטים חוזרים בתשובה מאשר דתיים הופכים לאתאיסטים. הראשון היה האכסליי, תלמידו של דרווין בכמדומני, שהתוודה לקראת סוף חייו, אז כשהיה לו יצרים ותאוות הוא לא העז להתוודות.