בריטני הופיעה עם ALIEN!!!!!!!!!

Shiri from the block

Active member
מה פתאום שמנה?? וואי אנשים פה לא מבינים את ההבדלים בין לראות סרטון דרך המחשב בין לראות בנאדם בלייב.
היא ממש לא שמנה, היא רזה. אולי לא מחוטבת ולא שוקלת 50 קילו, אבל היא רזה.

Shiri from the block

Active member
יווו באמת הופתעה איזה מפגרים הם שם בצוות שלה לא יאומן

Halcyon Days

New member
למרות שאני לא אוהב את השיר הזה

אני שמח לראות שיש שינויים הפעם!! ב FF השינויים היחידים שהיו זה שירדו שירים
אף פעם לא התווספו.

וקודם שתשיר את בושם לייב, אח"כ את זה...
.

Shiri from the block

Active member
דמו חדש דלף מFF נקרא Unbroken! וואי נשמע כמו שיר פיצוץ

http://www.breatheheavy.com/listen-new-britney-spears-demo-leaks-unbroken/

Gal Shameless2

New member
ממש אהבתי! יש את זה אולי להורדה?

ולדעתי זה לגמרי בריטני,זה נשמע לי כמוהה ותמיד שאני חושב אם זאת היא או לא אני צודק אז אני סומך על האינטואיציה שלי חחח
והתווסף לי 2 לכינוי כי תפוז עושה לי בעיות

Shiri from the block

Active member
זה דווקא לא ממש הצחיק אותי
איפה היא ואיפה בקסטריט.. והעיקר היא מרוויחה מיליונים והם עושים פי מיליון יותר ממנה ומרוויחים פחות

GM1988

Well-known member
ברור. ככה זה כשממתגים משהו - זה הופך למשהו

יותר נגיש ואטרקטיבי. המוסיקה של בריטני עדיין מוכרת טוב ולכן זה משאיר משהו ליהנות ממנו, כי הופעות - ממש ממש אבל ממשששששש לא משאירות טעם לעוד...
אני לא מאמין לכל השקרנים שמתלהבים מאיך שבריטני "רוקדת" היום ומשווים זאת לעשר שנים אחורה (
).

לא חושב שבריטני מזלזלת במעריצים שלה דווקא, אני חושב שהיא פשוט לא מסוגלת יותר לעשות משהו שמצפים ממנה וברמה שמצפים ממנה, כי אולי זה קשור למצב בריאותי שלא ידוע לאף אחד מלבדה, או שזה קשור לחוסר חשק אמיתי שכבר לא קיים. לא משנה מה זה, היא לא מספקת סחורה של אומנית ברמתה, וזה מאכזב ומשאיר חוסר עניין שלי אישית בה.

הכי טוב זה להישאר עם המוסיקה וליהנות ממנה. ההופעות שישארו למי שעוד אוהב לראות זוועה כזו. נו, היא צריכה קהל הרי.

Me4britney

New member
מרחם עליך באמת ומאחל לך שתטפל בעצמך ועדיף...

כמה שיותר מהר.
המרמור שלך אני לא מבין מהיכן הוא נובע. אם אתה כל כך לא נהנה מבריטני וממה שהיא מציעה היום וכל הזמן מתלונן אז למה אתה ממשיך לעקוב אחריה? אתה נהנה מלהשמיץ אותה ולרדת עליה? אתה פשוט מעורר רחמים!

עכשיו בטח תצא עלי כמו ממורמר עלוב... אז יאללה תחפשש !

EINAV71

New member
ואווו איזה הסחפות

כנראה את לא יודעת לעשות אין ההבדל בין מציאות לדימיון....
כולנו פה בפורום אוהבים את בריטני, אבל מודעים לכך שבריטני של היום היא לא בריטני של פעם - כמה שתחפשי הופעה כמו של פעם את לא תמצאי.
אומנם השתפרה מאוד מהמופעים הראשונים שלה בווגאס, אבל יש הבדל ברור מאוד שזאת לא בריטני 1999-2005, שהייתה עושה כל איזשהי תנועה עם היד וזה היה מושלם- היום אנחנו מחפשים בכל ריקוד את הקטע המושלם.
למרות זאת, אנחנו נאהב את בריטני ונמשיך לעקוב אחריה עד שתפסיק לעשות מוזיקה.

cmboy1992

New member
אל תגזים, הוא לא צריך לטפל בעצמו..

זה לא שהוא התכוון להעליב אותך, אל תיקח את זה אישית....

בכל מקרה, הוא צודק- אבל לא לגמרי..

ההופעות שלה נראות טוב, היא עושה שואו גדול וזה מבדר אפילו מסרטונים ביוטיוב, אז אני מניח שלהיות שם זה בכלל כיף אדיר. כי בכל זאת היא כוכבת ענקית וכל השאר.
הקטע הוא שפשוט נראה שהרבה אצלה נהיה מזויף בשנים האחרונות ואפשר להבין- אני לא שופט אותה...ובכל זאת- היא ממשיכה לעשות ״סוג של״ חיל..
אז ההופעות שלה חלשות יותר מפעם אבל עדיין נחשבות לטובות בעיניי...פשוט אין לה את הרעב המטורף הזה שהיה לה פעם אתם יודעים...רואים לה את זה בעיניים...

אני פשוט חושב שהמעריצים ה״ממורמרים״ שלה, ממשיכים לעקוב אחריה ולאהוב אותה כי היא אחראית לקריירה מפוארת שבידרה אותנו במשך המון המון זמן, ואנחנו מקווים שיום אחד היא תעלה על הבמה ותפציץ בריקודים מטורפים, שירה בלייב ורעב ענקי בעיניים....אז כולם יכולים להגיד ״לעע אתה מחכה לשווא זה לא יקרה/אין סיכוי שהיא תחזור לקמצוץ ממה שהיה לה פעם״ וכ׳ וכו׳- אבל אני ממשיך לעקוב אחריה ולאהוב את השירים שלה כי זה פשוט ככה וכי וואלה אני מקווה שבאמת יום אחד זה יקרה ...

וגם אם זה לא יקרה- כולנו נתגבר חחח...ובסה״כ היא נראית טוב יחסית, מופיעה טוב, מוציאה אלבום טוב (לא הכי טוב...אבל מותר לה...זאת בריטני...אני בטוח שיהיו לה עוד אלבומים טובים יותר)

GM1988

Well-known member
ההופעות שלה אפילו לא ברמה של "בסדר".

אני לא מחכה שהיא תחזור לרקוד כמו לפני 10 שנים, למרות שבדיעבד זה נראה כאילו אני משווה אותה אל עצמה, כי עדיין מדובר באותו אדם (?). זה מה שכנראה לא מבינים פה.
מבחינתי אין לה מה לעשות על במה כזו גדולה כשאין לה את העיקר - חשק.
אז בסדר, היא מעבירה שואו שמוכתב לה לעשות, וגם את מה שכבר יש לעשות היא מורידה למינימום של המינימום, עד לרמה שהיא לא עושה מעבר לקפיצות, ריצות (כשאין הרבה פואנטה בהם גם) או תנועות שלא היו מביכות ילדות בנות 5 שרוקדות בסלון הבית.

תעשו לי טובה, איך אפשר לקרוא לה כיום "רקדנית" ? זה כמו שזמרת תזייף בכל תו ויגידו "אבל היא לא וויטני יוסטון, מה, היא זמרת טובה".
ככה זה נראה מהתגובות.

שתעשה מצידי כמה תנועות, אבל שתעשה אותם כמו שרקדנית צריכה! לא כמו חובבנית...
זה מה שנורא מכעיס אותי לגביה, שאת המינימום שיש לה לעשות היא לא עושה כמו שצריך.
בקסטריט בויז, אם כבר הזכירו פה, גם לפני 20 שנה, וגם היום הם גם זמרים מעולים, גם פרפורמרים מעולים, גם שואו מטריף וזה גם מופע חי!

Shiri from the block

Active member
ובנתיים לא שמעתי אנשים מתלוננים... כל מי שאני רואה שהלך להופעה שלה רשם שהוא ממש נהנה והיה כיף לראות אותה ושהיא רוקדת ושהם נהנו.
אני חושבת שהיא דווקא השקיעה לפחות בחלק מהשירים בריקודים, והיא עושה הרבה עבודה. גם לרוץ מצד לצד של הבמה בשביל להיות קרוב לקהל כל אחד בצד שלו זה עבודה ומאמץ.
אני רוצה לראות את כל המתלוננים פה הולכים ועושים את כל המופע שהיא עושה ולראות אם אתם לא מתעייפים ומרגישים שאתם ממש מתאמצים. אתם ממש קשים איתה וסתם...

לגבי בקסטריט אני כמובן מסכימה

Shiri from the block

Active member
לא באותה צורה.. ולא ע"י אותם אנשים פעם היו לבקסטריט ובריטני אותם אמרגנים ואותו צוות.. היום זה כבר לא ככה.

הם לא מופיעים בטקסי פרסים למשל, ואני לא יודעת אם הבעיה זה בהם, בהנהלה שלהם, או שהם לא מקבלים הזמנה

אבל עדיין מישהו פה עושה עבודה לא טובה בלדחוף אותם כמה שיותר קדימה.
זה לא שהשירים שלהם לא טובים... אני כל הזמן רק שומעת אנשים מתלוננים שהמוזיקה של היום זה הכל אוטוטיון ולא שומעים את הזמר ואין את אותה השקעה של פעם... וזה בדיוק מה שבקסטריט עושים- שרים לייב, רוקדים, נותנים שואו. לא מובן לי למה הם לא מקבלים יותר ייחס כשהם עושים בדיוק מה שאחרים מתלוננים שלא קורה יותר בעולם המוזיקה.

Headspace

New member
כתבתי "היו" אז מן הסתם התכוונתי לפעם

בכללי חתרתי לזה שמיתגו אותם באותה הצורה ולאותו קהל היעד בערך, גם הם היו מותג ובזמן שהם היו בטופ הם יכלו להתחבא מאחורי השם שלהם...

חבל שזה לא ככה יותר בכל מקרה. מוזר שהם לא הנחו תוכנית כשרונות, עברו ברייק דאון תקשורתי, היו בכלה או עשו דואט עם פיטבול. בדרך כלל עוזר

למעלה