בריטני מול ניקי - הייתכן?

בריטני מול ניקי - הייתכן? ../images/Emo58.gif

אני לא מבין את העלילה שתפרו לניקי. כזה פריויו לפני שהיא מדברת עם הבלש וובר, שזה היה לי די ברור שיקרה שם משהו מסעיר, שאולי היא תסתבך בעקבות פרשת המוות. היא באה לפני השיחה להתייעץ עם פול (ואגב, ממתי היא והוא נהיו כאלה קרובים? היא באה והם התנשקו כזה בחמימות, והוא אפילו קרא לה "ניק" בשם חיבה) אפרופו פול, גם לגביו לא ברור לי... הוא עובד עם מייקל בולדווין, האדם שהוא כ"כ מתעב (או לפחות תיעב) ומבקש ממנו שיבוא לעזור בפרשה של ניקי... מייקל המסכנצ'יק התעורר לבוקר יפה עם לא פחות מאשר לורן פנמור, והאמת? נראה לי שילוב משהו-משהו... כשסופסוף הגיעה השיחה, ראו את קלטת הוידאו ממסיבת יום ההולדות שתיעדה את ג'ושוע באירוע. נראה כי דווקא פול הולך להסתבך בגלל שהשותף שלו העלים ראיות מהזירה, אבל בסוף וובר מוותר, ואומר שבובי יקבל את ה"שאריות" של ג'ושוע, וניקי לא בסכנה והכל טוב ויפה..? לא ברור. הדבר היחיד היה החיבוק החם כשזה הסתיים בין ניקי לבובי, ובריטני צופה בהם אחוזת אימה חחח מה שגרם לי לחשוב שאם יהיה משהו בין ניקי לבובי זה יכול להיות מעניין. לא בגלל כימיה (כי למען האמת לא ממש ראיתי ניצוצות) אלא מעימות בריטני-ניקי. שתיהן מחוספסות ופילפליות, נראה לי יהיה שווה. מצד שני, מאז שראיתי את בריטני השבוע היא לא היתה עוקצנית בכלל... להיפך, אפילו רצתה לבשל לאהובה... מה נסגר איתה, קילקלו את האופי שלה במרוצת הזמן ו"שיקמו" אותה? דיימון הוא על תקן ניל כזה. פשוט מייגע לצפות בסצינות שלו. מה היה אמור להיות החלום שחלם על הבן שלו? היה לו בן שמת, מה הסיפור? ויקטור לדעתי היה מגעיל לשרון שלא רצה לתת לה להשתחרר מז'בו. אני מסכים שהוא צודק כשאמר שהשקיעו בה והיא פיתחה אצלם את המיומנויות הנדרשות, אבל עדיין... בעבר הוא היה תומך בנישואים שלה והיה מסכים שתעקור כדי שתשהה יותר עם בעלה ויהיה להם יותר קל. כיום, כנראה בגלל הריחוק מניק, זה גם פקטור בהחלטה. אגב הוא בכלל לא התייחס לניק כבן שלו, אלא כל הזמן ל"בעלך". כנראה שהקרע ביניהם ממש עצום. אשלי נראתה זוועה ולא מבין איך היא יכולה לדבר ככה לבראד. הוא מטומטם שהוא סופג את זה. גם בכלל אצלנו בארץ הוא די מפגר, כי הוא יודע שהיא אוהבת את ויקטור, אז למה להיכנס איתה מתחת לחופה?? הלמו המשקפיים את דרוסילה. מלקולם ממש חשדן שזה גובל בפארנויה, מצד שני יש לו סיבה טובה. הרי דרו ידעה כל הזמן שיש סיכוי שהוא אביה של לילי. מצד שני, גם הוא היה אמור לדעת... ולסיום, בגלל שהגיע עידן חדש - צפייה בפרקים הנוכחיים - אולי תוכלי אור לעשות מן פרוייקט קטנטן, ולפרט מה קורה עם כל דמות ודמות (ולהסביר על כל הדמויות שאנחנו לא מכירים) כדי שלכולנו יהיה רקע.

Dawn12

New member
הצטרפתי לעידן החדש! ../images/Emo13.gif

סוף סוף הצלחתי להוריד ולראות! יווו איזה כיף... האם תמו הימים בהם חיכיתי לשאריות של סצינות ופרומואים של 20 שניות? אני מקווה שכן. בכל מקרה, לענייננו - פול וניקי תמיד היו קרובים. בשנות ה-80' העליזות הם יצאו ביחד והוא הדביק אותה באיזו מחלת מין. מאז היא כנראה קלטה את המסר ושניהם נשארו רק ידידים. במהלך העלילה הזאת הוא היה שותף לכל מה שהיא עברה ולכן הם התקרבו עוד יותר. אגב - פול הזדקן... וזה בולט בעיקר לעומת השחקנים האחרים (ניקי, בראד, מייקל, בריטני) שעדיין נראים אותו דבר. פול עובד במשרד של מייקל כבר כמה חודשים כי לא היה לו מספיק כסף להחזיק את המשרד הקודם שלו (או במילים אחרות: קיצוצים על הסט של צח"מ = מאחדים תפאורות). חוץ מזה, מייקל והוא כבר מסתדרים הרבה יותר טוב. בכלל, מייקל השלים את תהליך הטרנספורמציה שלו כבר מזמן, ונדמה שהוא אפילו התגבר על האובססיה לכריסטייין (ואין מאושר ממני על זה) כך שאין להם על מה לריב. יש כל כך הרבה דברים שאני קורא בפורומים ובאתרים שונים כל הזמן ואחרי פרק אחד מתברר שהכל נכון. דיימון הוא לא על תקן ניל - הוא הרבה יותר גרוע ממנו. אני לא יודע איך אני אצליח לשרוד את התקופה שהוא ופיליס יהיו ביחד? למה פיליס, למה?? לא יכלו לשדך לו את אוליביה וזהו?
ויקטור היה ויקטור. שום דבר לא השתנה, רק שעכשיו הוא עובד בשביל החברה המתחרה. רק הוא יכול להגיד לבן אדם שאפילו לא חתום איתו על חוזה שהוא לא מקבל את הפיטורים שלו. אם שרון לא חתמה על כלום והיא מודיעה לו על העזיבה שלה מראש - מי בדיוק יכול לעצור אותה? קטע טיפשי לגמרי. פיליס היתה נהדרת (כהרגלה) ואני דווקא אוהב את האינטראקציה שלה עם דניאל. הוא עדיין לא נראה לי כמו הבן שלה ואני עדיין חושב שהיו צריכים לחכות עם העלילה הזאת עוד כמה שנים אבל לפחות מצאו שחקן טוב שיגלם אותו. אני מניח שבעוד כמה שנים ההפרש ביניהם ייראה פחות ופחות מוזר, כמו שתמיד קורה באופ"ס. ואם יש סיבה אחת שבגללה לא היה כדאי לי לראות את הפרק זאת אשלי. אני חושש שאם אני אמשיך לצפות בפרקים האלה יהיה לי מאוד קשה לסמפט את אשלי בפרקים שלנו, וכרגע היא בהחלט אחת הדמויות שאני הכי נהנה לצפות בהן. אין לי מילה אחרת לתאר את זה - היא היתה פשוט כלבה בפרק הזה. אולי היא זו שאשמה במצב שאליו הגיעה ז'בו? אחרי הכל, היא ה-CEO, לא? ג'ק נאלץ לעזוב בגלל ויקטור, דיימון לקח הפסקה של מי-יודע-כמה חודשים מהעבודה, היא עצמה היתה עסוקה בלרדוף אחרי ויקטור (אחרי שהיא איבדה את השפיות והסתובבה ברחבי העיר עם שמיכה שאמורה היתה להיות הבן שלה) - ממש פלא שהחברה הזאת פושטת רגל...

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

דילגתי על הפרק הזה ועברתי לפרק של היום(שישי) ששודר.היה די משעמם. מלקולם ופיליס בשיחה..היא אמרה לו שכל ההאשמות בוטלו-איך,למה ומתי? בריטני מתכננת לבשל לבובי ארוחה בדירה של ג'ייטי.לא ממש הבנתי למה,אבל אהבתי את הסצינות בין בובי ובריטני כשהיא הגיעה לאחוזת ניומן והוא אמר לה שהוא מתכנן לנסוע לקליבלנד לבד השיחה בין שרון וניק הייתה די משעממת,וגם השיחה בין ויקטור לבראשלי.אשלי פשוט עמדה שם כמו פסל ואמרה אולי 2 משפטים במשך כל הפרק. הסצינות בין מאק וקווין היו טובות..למרות התסרוקת של מאק,יקח לי זמן להתרגל לזה ויתר הסצינות בין ניל/מלקולם/לילי לא ממש עיניינו אותי אז דילגתי עליהן.רק מה העניין בין מלקולם ללילי?בסוף הפרק הם היו בחדר הכושר נראה לי והוא אמר לה שיש כמה דברים שהם צריכים לשוחח עליהם או משהו בסגנון.היא יודעת שהוא יכול להיות האבא שלה?

לא,זה הסיוט הגדול ביותר שלה../images/Emo58.gif

כמדומני... שהיא תגלה על האפשרות שמלקי יכול להיות אביה. ותיקון טעות קטנה - זה הפרק של אתמול (חמישי), וגם לי הוא כבר ירד ובדיוק חשבתי ללכת לראות, והרסתי לעצמי שקראתי מה יהיה בפרק (עד שאפשר לחיות בלי ספויילרים
) היום בלילה זה הפרק האחרון לשבוע זה. ת'אמת שהשבוע הפרקים הישראלים היו הרבה יותר מעניינים (ואת הפרק של אתמול לא ראיתי
) בכל מקרה.... ברוכים הבאים למועדון הפרקים האמריקאים, טוב לדעת שאני לא לבד...

soapsfan

New member
לא

מי שמעלה את הפרקים חיה בקנדה,בקנדה יש איזורים שרואים סבוניות DAY AHEAD-כמו תשוקות,ימ"ח,צח"מ.ככה שהפרק שהיום יעלה הוא הפרק של יום שני בארה"ב,והפרק שעלה אתמול הוא הפרק שישודר היום. ככה שלא רק שאפשר לראות פרקים מתקדמים אפשר לראות אותם לפני אמריקה

soapsfan

New member
הנה../images/Emo58.gif

זה חלק מהתקציר מהאתר של CBS ליום חמישי: Nikki tells Paul about her plan to talk to Detective Weber, thinking this is the only way to truly put everything in the past for herself and Bobby. ואם תיכנס לאתר ותלחץ על "פריוויו ליום שישי" אז זה בדיוק הפרק שראיתי היום בבוקר,עם ג'ייטי ומאק,בראד וויקטור

soapsfan

New member
ואגב עוד משהו ../images/Emo58.gif

הפתיחה של התוכנית פשוט זוועתית.אהבתי את מה שיש לנו פה יותר.שם זה נראה כזה לא מושקע,כאילו עשו חדש רק בכדי לעשות.מה קשור למשל הדוגמנית עם השמלה השחורה,והשחור לבן עם התמונות.. זה נראה ממש לא מאורגן ומושקע

Dawn12

New member
היא לא יודעת כלום ../images/Emo58.gif

אבל זה גם לא בדיוק הסיוט הכי גדול שלה... היא ממש לא מודעת לכל הסיטואציה הזאת בכלל כך שהאפשרות לא עלתה לה בראש. אין לי מושג מה היתה הכוונה של מלקולם במה שהוא אמר, אבל אני כן יודע שבשבועות האחרונים היו להם הרבה סצינות ביחד והרבה אנשים הביעו מחאה על זה כי זה היה נראה כאילו לילי מתאהבת בדוד שלה. היחסים ביניהם מאוד מוזרים ממה שהבנתי, והיא מעריצה אותו בצורה די חולנית. זו הסיבה שבגללה היא ניסתה להגן על עצמה ואמרה לו שהיא לא ידעה שהוא כאן, שלא יחשוב שהיא עוקבת אחריו.
העניין הוא שעכשיו, כשראיתי שני פרקים עם לילי (וזו הפעם הראשונה שאני ממש רואה אותה בכמה סצינות) אני מתחיל לחשוב שהסיפור הזה הולך לדפוק לה את החיים לגמרי. זה דבר אחד כשעושים סיפורי "מי האבא?" לתינוקות וילדים או כשדמות מבוגרת מגלה שההורים שלה הם לא באמת ההורים שלה. ילדים בגיל צעיר מושפעים מזה באופן מינימלי, מבוגרים יודעים להתמודד עם זה, אבל לעשות את זה לנערה מתבגרת? ועוד לילי, שבשנתיים האחרונות הסתבכה כמעט בכל מקום שהיא פנתה אליו? אני לא יודע בקשר לזה... אפילו אם מלקולם הוא לא האבא הסיפור הזה הולך להשאיר לה צלקות. לילי לא יודעת שההורים שלה אהבו "לשמור את זה בתוך המשפחה" ובזמן שהיא ונייט היו קטנים ניל הספיק להיות עם דודה ליב ודרו הספיקה לטעום מדוד מלקולם. גם היא יודעת - כנראה שהיא הדחיקה, כי ראינו את התגובה שלה לרמיזה שיש משהו בין דרו ומלקולם. בקיצור - הסיפור טוב, אבל משום מה כשאני רואה אותו ולא סתם מדבר עליו באוויר התחושה שונה. לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל אני לא רוצה שמלקולם יהיה האבא.

התכוונתי לגבי דרוסילה, לא לילי |ספו

זה הסיוט של דרו... ולילי תסתדר, מה זה עוד מכה בעולם הסבוני? זה כל שני וחמישי, גם בסדר גודל כזה... לגבי הפתיחה - גם אני מאוד לא אהבתי. הקטע של הצילום המטושט בשחור לבן ממש לא עשה לי את זה. ופרנקלי, אמנם חזרנו למנגינה המקורית שהיא קאלט אבל אני גם יותר אוהב את המנגינה העכשווית אצלנו בארץ. חבל שהחזירו. ואגב אולי נוותר בכלל על סימן הספויילר בכל הודעה? כי הרי בהודעת הפתיחה יש ספוילר, אז מן הסתם כל השרשור יהיה ספוילר, מי שנכנס לקרוא יודע שזה שרשור שמכוון לעתיד הסדרה... נראה לי מיותר.

מקנזי

הזכירה לי שגם אני צריך ללמוד למבחן בסטטיסטיקה (לה זה בשני, לי בחמישי
) לגבי התסרוקת הקצרה - קצת ביגר אותה, לא יודע אם יותר יפה לה ככה אבל זה שינוי מרענן. לא מגעיל בואו נאמר, שזה כבר טוב. אני כבר רואה שבריטני תשלוף ציפורניים בקרוב. בינתיים היא מאוד מנומסת לניקי, אבל יש תחושה שזה בדרך. לדעתי בובי לא בסדר שהוא לא רוצה לקחת אותה לקליבלנד. זה אמנם דבר אישי מאוד, אבל ברגע שהם נשואים הם אמורים לחלוק הכל ביחד. לטוב ולרע. היא אמורה להיות שם, לתמוך בו. ויקטור סתם רוצה להעיף את בראד כי הוא שונא אותו, אבל לגבי הסוגייה הספציפית אני מאוד מסכים איתו. הם היו חייבים להחתים את שרון על חוזה. מילא בהתחלה שכביכול קיבלו אותה כטובה, אבל ברגע שממש התחילו להשקיע בה בלמידה, זה דבר אלמנטרי שיחתימו אותה לחוזה ארוך טווח. למרות זאת, זו לא סיבה לפטר את בראד. ז'בו צריכה גם אותו. מלקולם ממש מנופח משרירים, אבל עדיין זה מחמיא לו. גם התסרוקת החדשה מרעננת. לגבי לילי - אני יכול להבין אותה למה היא אולי התאהבה בו, אפילו שהוא דוד שלה, יש נסיבות מקלות
לא ברור, זה גירסת רידג'-ברידג'ט רק יותר מעודנת? וניל גם כאן עם שפם, רק שיש גם זקן והעיצוב מחפה ולא גרוע כמו השפם המגוחך שנראה אצלנו בארץ.

python 4

New member
עידן חדש ..../images/Emo10.gif

רק עברתי על המגילות שלך ושל צהובי, בלי לקרוא את התוכן. אני מקווה שלא נהפוך את הפורום הזה לפורום "צח"מ באמריקה", אלא נמשיך להתייחס גם לפרקים שמשודרים בארץ.. נכון?

יוליקה

Member
מנהל
שמישהו יסביר לי מה הטעם

לצפות בפרקים המשודרים בארה"ב, כשיש פער של ארבע וחצי שנים ביננו???

פייתוני, אני איתך... ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

זה נחמד וכיף לדעת ספויילרים, אבל לדון ברמות כאלה על פרקים בארה"ב שלא כולנו יכולים לראות, זה כבר לא כיף...

אבל הרמוני...

מה אם אלה שכן יכולים, בשביל זה בעצם נועד הפורום. אתם פשוט יכולים להתעלם משרשורי ספוילרים ולא לפתוח אותם בכלל. נכון שזה קצת מאבד מהאפקט ואת מרגישה טיפה "מחוץ לעניינים", אבל כל עוד יש מספר אנשים שיכולים לראות (ובינתיים זה אני, שחר, אור וסופספאן) יש טעם לפתוח שרשורים. למעשה, זה אפילו יותר נחמד לפתוח שרשורים על הפרקים הנוכחיים, לשער השערות מה יהיה וכו'. זאת לא פונקציה שיש לנו בפרקים שלנו (וזה כבר לא נתון לשליטתנו). כעת אפשר להתפלסף, להיות מופתעים ממה שקורה ולהביע את הרגשות בפורום. אני מוצא את זה מאוד רלבנטי בשבילי. כמובן שלא נפקיר את השרשורים של הפרקים בישראל. טוב, אז עכשיו אני אלך לראות את הפרק ששודר אתמול...

צהובי אהובי...../images/Emo24.gif

אתה יודע כמה אני מסמפטת אותך אבל לא מדובר בדיונים פה ושם אלא על שרשורים שלמים וארוכים. הייתי מאוד שמחה אם מישהו מכם היה כותב בקצרה מה בדיוק הלך בפרק, מי נגד מי, סיכום מתומצת, אבל אם הדיונים כאלה ארוכים ולא מתומצתים, טבעי שנרגיש בחוץ ואין חשק בכלל לפתוח כל הודעה בשרשור כולו.

Dawn12

New member
תראו

ברור לי שלא כולם יוכלו (או ירצו) לצפות בפרקים מארה"ב, ובואו נבהיר את זה כאן ועכשיו - זה לא עומד להפוך להיות פורום צח"מ באמריקה. למען האמת, אני בכלל לא בטוח שאני אמשיך לראות את הפרקים האלה בקביעות. עכשיו אני מתלהב מזה כי זאת אופציה חדשה שלא היתה לי מקודם ובתור אחד שיש לו כמות גדושה של חלקי סצינות ופרומואים על המחשב - מאוד נחמד לראות את הדבר האמיתי. בעיקרון, נראה לי שאחרי שההתלהבות תרד אני אוריד בעיקר פרקים שאני אדע שקרה בהם משהו שווה במיוחד, כי ההפרש באמת ענק ויש כל כך הרבה דברים טובים שהחמצנו בדרך. בכל מקרה, אני בהחלט חושב שיש מקום לסוג הדיונים האלה בפורום (כי אם לא כאן אז איפה?) וכמו שאפרת לדעתי אמרה באחד הדיונים שהיו לנו כאן לא מזמן על אופי הפורום וצורת ההתנהלות שלו - כל עוד שומרים על הכללים - יש מקום לכולם. אני לא רואה שום בעיה בכך שלא כולם יטלו חלק בכל שרשור ושרשור כי הרי גם ככה לא כולם משתתפים בכל דיון. מה שכן, וזה שילוב של הבקשות של צהובון והרמוניקה - בין אם אור תסכים לקחת על עצמה את המשימה או אני (או כל מי שרוצה כמובן) - נשתדל להעלות לכאן כמה סיכומים שיעשו סדר בראש לכל אלו שעוקבים ולכל אלו שסתם מתעניינים.

שחר,

כמו שאמרתי, זה לא שאחד מהצופים בפרק כתב במסודר מה הלך בפרק בצורה שתמשוך גם את אלה שלא ראו. כתבתם כאילו היה זה פרק שכולנו צפינו ונשאר רק להביע את דעתנו. לי אין כח בכלל לנסות להוריד את הפרק אבל לא אכפת לי לקרוא פה ושם על המתרחש שם, אני אפילו אשמח! כל עוד זה כתוב בצורה מסודרת ולא כדיון שרק מי שצפה יכול להשתתף.
ושבת שלום לכולם!

soapsfan

New member
ממש לא מסכים

ואם אני יכתוב את מה שראיתי בפרק בצורה מסודרת,מה זה יעזור לאלה שלא ראו את הפרק?עדיין זה לא שהם ראו את זה.אז פשוט אלה שלא מעודכנים בפרקים בארה"ב יכולים להימנע מהשרשורים האלה,אין חוק שאומר שחייבים להשתתף בכל שרשור קיים בפורום. זה כמו שרשורי פרקים יומיים רגילים-כל אחד כותב מה דעתו על הפרק.מי שלא ראה יכול להשלים-בדיוק כמו פה.מי שלא ראה יכול בקלות להיכנס לאתר הרשמי של צח"מ בCBS ולקרוא מה הלך בפרק,אני לא חושב שרק בגלל שאני ראיתי ומישהו אחר לא אני חייב לכתוב דיונים ולכתוב תקציר של הפרק ולא לנהל דיון על מה שחשבתי על הפרק

למעלה