בריטני מול ניקי - הייתכן?

אתה טועה לחלוטין...

אם תרשום מה קורה שם בצורה מסודרת כמו שאני כתבתי על מה שראיתי בצח"מ באיטליה אני בטוחה שזה לא יצרום לאף אחד. זה ימשוך גם את כל מי שמעוניין ב-
. אבל זה כתוב בצורה כזאת שמי שלא צפה אין לו בכלל מה לחפש בשרשור הזה וחבל!

אממ...

אני למען האמת די מסכים עם סופספאן. הרי במילא מי שלא רואה לא יוכל לחוות דיעה על מה שהיה. גם מזווית חיצונית אם תשמעו את כל התיאורים אתם אולי תבינו טיפה יותר, אבל זה עדיין לא מספיק בשביל שתוכלו להגיב על הפרקים ולנתח אותם, וזה נראה לי די טפשי לעשות הקדמה לכל פרק ולספר מה היה. אני לא אתי איתן מפנאי פלוס

soapsfan

New member
בדיוק

ואם את מנהלת דיון על הפרק שראית באיטלקית או לא משנה,אם אני לא ראיתי אותו אז על מה אני יגיב?-לא יגיב.אני לא חושב שזו אחריות שלי להשלים לך,כשאת בהחלט יכולה לכתוב cbs.com ולהיכנס לחלק הרלוונטי של צח"מ ולקרוא סיכום מסודר של הפרק

אור2221

New member
מנסיון ארוך שנים

אפשר לדבר על הסדרה נהדר גם אם רק קראתם את הסיכומים. תרשו לי להמליץ על אתר www.yrnews.com/newsbrief.htm זה לא סיכום, זה יותר תסריט, שורות מפתח והכל...אתר נהדר, ספוילרים לפרקים הקנדים. תוכלו לדבר על הפרקים ואף אחד לא ידע שלא צפיתם - זה מה שאני עושה שנים.

אור2221

New member
אני חייבת לומר

שיהיה לי מאוד קשה לוותר על התענוג הזה, לדבר על הפרקים בארה"ב בעברית -אני מתה לעשות את זה כבר כמה שנים טובות. השאלה אם אנגלית זה בסדר, כי יש מקומות עם סיכומים נהדרים שזה כמעט כמו לראות אבל אני לא בטוחה שתמיד יהיה לי זמן לתרגם (עכשיו עונת בחינות, אז אני בטוחה שלא) אור.

אור רציתי לשאול משהו אחר

אני רוצה לדעת איך עושים את הלינק באמצע המשפט שלכם אני רוצה לנסות את זה כתוב רק תחילת לינק וסיום לינק אז מה עושים עם זה? אני רק מנסה אין לי מושג איך זה יצא ואם לא, אז תסבירי לי איך עושים זאת? ואיך עושים הדגשה של משפט מסויים בבקשה כמובן

רונית1

New member
מסכימה עם הרמוניקה ../images/Emo45.gif

קצת מבלבל לקרוא שירשורים על פרקים שישודרו כאן רק בעוד מספר שנים. יותר מתאים לכתוב על מה שאנו רואים כיום על המסך.

אבל הם תופסים כ"כ הרבה מקום שנדמה

כבר שאף אחד לא רוצה לדסקס על מה שקורה אצלנו!

soapsfan

New member
היו בסה"כ 2 שרשורים

אז מה גם צריכים לשמור שלא יהיו בהם המון תגובות?

אבל אתה רואה שזה מפריע לא רק לי!!!

לספר על מה שהיה שם לכולם ולעשות דיון על מה שצפיתם זה 2 דברים שונים! זה משאיר הרבה מאיתנו בחוץ! אני לא אומרת שאתם חלילה צריכים להפסיק עם זה אבל אם זה עומד להיות דרך קבע אז יש דרך יותר טובה לעשות את זה!

soapsfan

New member
אבל זה לא אחריות שלי

אם אני ראיתי משהו שאת לא,אז אני לא חייב להשלים לך ולעשות סיכום על מה שראיתי.את מוזמנת להיכנס לאתר הרשמי של צח"מ ולקרוא סיכום על הפרק!!אין חיוב להשתתף בכל שרשור ואם אתם לא רוצים להשתתף בדיון על הפרקים-ואם יש לכם אפשרות להוריד ואתם בוחרים שלא זו כבר לא הבעיה שלי ואני לא מבין למה אני חייב להתחיל לסכם ולכתוב כל מה שהיה בפרק ולא לנהל דיון עליו!! את בוחרת שלא להוריד את הפרק-אבל זה לא אומר שבגלל זה אני חייב לא לנהל דיון על הפרק-כי אני כן ראיתי אותו. אז יהיה שרשורים שלא כולם יהיו חלק מהם,מה קרה?זה כמו שרשורי ספויילרים-מי שהוא spoiler free פשוט לא נכנס,הוא לא מבקש מאנשים לצמצם בשרשורים האלה בגלל שהוא מרגיש LEFT OUT

Dawn12

New member
אני לא רואה שום סיבה לויכוח הזה

כבר הסכמנו שבשלב מסויים יעלו לכאן כמה סיכומים שיתמצתו את העלילות המרכזיות שם ואיך הגיעו אליהן. עד שזה יקרה (ואם אני אהיה זה שאכתוב אותם זה לא יקרה בקרוב) ברור לי שלא כולם יוכלו לקחת חלק בשרשורים האלה, וכמו שכבר אמרתי - אני לא רואה בזה בעיה. גם אני לא משתתף כאן בכל דיון דיון ואני ממש לא מרגיש שאני נשאר בחוץ. לפני שבוע בערך היה כאן שרשור ארוך כאורך הגלות עם כל הזכרונות שעלו מעלילות ישנות ואני לא השתתפתי בו. זה טבעי לגמרי לדעתי. מבחינתי השרשורים האלה הם ספויילרים לכל דבר ועניין, רק שבמקום לקחת אותם מתקצירים ב-CBS הם לקוחים מהפרקים עצמם, בזמן אמת. יש גם אנשים שלא רוצים לקרוא ספויילרים. האם זה אומר שהם מרגישים בחוץ? לא יודע, אולי כן, אבל האם זה אומר שאין מקום להודעות כאלה בפורום? לדעתי לא. עד עכשיו היו בסה"כ שני שרשורים כך שזה עוד לא הפך לדרך קבע, מה גם שזה נפל על סוף השבוע שבו אין פרקים ישראליים. אמרתי ואני אומר את זה שוב - הפורום הזה עוסק בראש ובראשונה במה שמשודר בארץ, אבל כמו שעד היום הסתדרנו טוב מאוד עם שרשורי ספויילרים אני מאמין שיש מקום גם לאלה.

python 4

New member
אין צורך לכתוב סיכומים, לדעתי..

אני מסכים עם סופספאן. ובאמת זה טיפשי שאים יש 4 אנשים שרואים פרק שלא יעשו עליו דיון, הרי בשביל זה הפורום מיועד.. (למרות שהיתר נשארים קצת בחוץ..) הבעיה היא שבהודעה אחת כזו יש עשרות ספוילרים למי שעדיין עוקב כאן. ולכן הדבר הכי חשוב הוא לסמן את השרשור. לדעתי מי שפותח שרשור על פרק של צח"מ באמריקה צריך להגדיל לעשות, ולרשום בכותרת משהו כמו:
שרשור הפרק באמריקה
ולא לרשום נושא. כי בכל זאת, לא מדובר בסתם ספוילר. אני אישית לא יכול להצטרף לזה.. אני יודע שאני אראה כמה פרקים ואז יפסיק להוריד בגלל חוסר זמן (אני רואה יותר מדי אופ"ס גם ככה..) וזה יהרוס לי את כל הפער שיש בנינו לבין אמריקה מבחינת ספוילרים שנמנעתי מהם עד היום.

פייתון - גם אני איתך!

ומעדיפה להתייחס יותר לפרקים שמשודרים בארץ... אבל באופן עקרוני, אין לי בעיה שייפתחו שרשורים בקשר לפרקים מחו"ל. מי שרוצה - שיקרא ומי שלא - לא.

אור2221

New member
הצפייה בפרקים האמריקאים

אני חייבת לציין שקצת מדאיג אותי הסיפור הזה של לראות את הפרקים עכשיו, ולא בקונטקסט של מה שקרה ב5 השנים האחרונות - יעני - סיפור גניבת הזרע של ויקטור. אשלי היא לא סתם כלבה, היא מגה כלבה - היא שיקרה לבראד שנים, הלכה לויקטור לפני 2 חודשים להודיע לו "אני רוצה אותך חזרה, ניקי תתגבר, אני בטוחה", היא ובראד סיפרו לניקי שהתינוק של ויקטור, אבל אז אסרו עליה לספר לו (הרבה לחץ פסיכולוגי) - ניקי המסכנה הסתובבה עם הסוד שנה, ואז אשלי סיפרה לויקטור. בקשר לויקטור - צריך להבין את הבעייה. ניקולס היה בסדר עם זה ששרון עובדת בג'בו (אצל האוייב, הוא סידר לה את העבודה שם) עד שויקטור מתחיל לעבוד שם? פתאום זו נהיית בעייה גדולה?? ויקטור צריך חברים עכשיו בג'בו, והוא בנה על שרון - כרגע הוא מרגיש שניקולס תקע לו סכין בגב - פתאום הוא הבעייה, ולא העבודה של שרון אצל המתחרים. ניקולס הפך לאידיוט רציני בשנים האחרונות, ויקטור מסר לו את החברה בגלל שהוא רצה להשלים איתו, הוא לא היה חייב לפרוש, הוא עשה את זה כדי להציל את מערכת היחסים שלו עם ניקי, אבל ברגע שניקולס שמע שיש מצב שויקי חוזרת - הוא מילא את התפקיד הישן שלה.

למעלה