אומנם כרגע היא במצב קשה וזה עצוב ושלא נדבר על עלוב שאנשים כמוכם עושים בדיחה מבחורה שעוברת כרגע משבר. אבל עדין היא נסיכת הפופ הבלתי מעורערת, היא מכרה יותר אלבומים מכול נקבה אחרת בעשר שנים האחרונות (ליתר דיוק מעל ל- 85 מיליון אלבומים) 4 אלבומי אולפן שלה נכנסו למקום 1 בארה"ב, אלבום הכי נמכר בשבוע הראשון בארה"ב, אלבום להיטים הכי נמכר בשבוע הראשון בבריטניה, היא ממוקמת במקום 7 בזמרות נקבות הכי נמכרות בהיסטוריה של ארה"ב, ומקום 40 ומשהו בזמרים נמכרים בהיסטוריה (היא האמן הכי צעיר ברשימה דרך אגב) ועוד ועוד ועוד... (אם אני ימשיך לכתוב את כול ההשגים שלה באמת שזה לא יגמר.) היא אומנם עדין לא הוכיחה את עצמה לגמרי אבל היא עוד תוכיח בעתיד, אני בטוח. מדונה בגיל הזה רק התחילה את הקריירה שלה. בכול מקרה, צוחק מי שצוחק אחרון.
1.אני ממש לא בטוח שהיא תצחק אחרונה. 2.אנחנו ממש לא מתעניינים במכירות. זה לא מה שקובע איכות של מוסיקאי. 3.אל תשכח שמדובר בפורום שעוסק בלהקת רוק. אתה מביא מידע על מלכת פופ. אתה לא מצפה לפרגון רב מדי, נכון? בכל מקרה, אל תיקח את זה קשה.
יכול להיות שהיא לא תצחק אחרונה למרות שלדעתי האישית היא כן [ב-2003 אף אחד לא האמין שהיא תחזור לטופ, ועובדה שהיא חזרה ובגדול], אלבום הקאמבק שלה כבר חצי גמור. וכן אתה צודק לחלוטין, מכירות לא קובעות איכות של מוסיקאי אבל הם כן קובעות השגים מסוימים והיא אכן השיגה הרבה, אם בריטני היא הכי איכותית? סביר להניח שלא. ולא ציפתי לפירגון, ממש לא. אבל גם לא ציפתי לזילזול.
כל המדונה והבריטני האלה, גם בלי שתרצה, אתה תשמע אותן ברדיו והן יהפכו לחלק בלתי נפרד מהזכרון שלך ומהסאונדטראק של החיים שלך... אין כ"כ הרבה אלבומים של אמנים שאני יכול להגיד שאני ממש מכיר שם טוב טוב את השירים כמו שאני מכיר באלבום הראשון של בריטיני (גם אם לא רציתי), אז כבוד לה רק על שנכנסה לתת מודע שלי
אני חושב שיש לנו הרבה מן המשותף בנוגע למדונה, יש לי אוסף די נכבד של כתבות/ראיונות/פוסטרים/מרצ'נדייס עליה מלפני יותר מעשור, גם יותר מ-15 שנים.......אני מחפש קונה, אולי אתה מעוניין, הוא אוסף גדול ואם אתה רוצה נארגן לך תמונה.
בין שנות ה70 ל90 להוציא אלבום בשנות ה70 הופך אותך למיליונר, גם להקות אנונימיות יותר כמו טן יירז אפטר, או הסמול פייסז, עם כמות האלבומים שהם הוציאו בתקופה הזאת אין לך מושג כמה הם גרפו