בריטני ספירס לובשת חולצה של לד זפלן

M e n s R e a

New member
עוד יותר מחזק את מה שאמרתי אז

גם כמותית הם מכרו יותר, וגם אולי חב' התקליטים היו אז עושקות פחות. או שיש דברים שלא משתנים

אכן מאוד מגניב ../images/Emo13.gif

אני בטוח שהיא שומעת את זה וחושבת לה "אוי כמה רעש יש פה
"

FunkyMonk

New member
לא צריך לזלזל במה שאחד שומע

זה שהיא עושה חרא מוסיקה, יש לה פוזה, והיא בן אדם מטומטם - לא אומר שהיא לאו דווקא אוהבת להקות טובות. יש לא מעט להקות גרועות, ממש, עם פוזה, פיגור שכלי, חוסר ערכים אומנותיים, ועוד הרבה מגרעות (שיט, זה באמת נשמע לי כאילו אני מתאר את היהודים), שבכל זאת שומעים לד זפלין, פינק פלויד, קווין ואת כל הקלאסיקות. למען האמת - רובם כאלו. למען האמת לאמיתה - רוב העולם כזה. היא יכולה לעשות חרא מוסיקה ועדיין לשמוע תמוסיקה הכי טובה בעולם. מה שהיא עושה לאו דווקא משקף את מה שהיא שומעת.

M e n s R e a

New member
יש בזה משהו

ואגב-ממה שקראתי על היהודים-אכן מקורות ההשראה שלהם היו לדזפ למשל (כמו גם סטון טמפל פיילוטס)-מבחינת הקאברים שהם היו עושים בהופעות לפחות.

Mercury Dogi

New member
תשמע חבוב

אל תהיה כלכך בטוח שהבלונד ג'אנקי הזאת שומעת לדזפ לפי מה שקראתי כל הסטייל של חולצות של להקות כאלה נכנס חזק לא מזמן הייתה עליה תוכנית על החיים שלה ויש לה איזה חנות קבועה של חולצות בסגנון הזה והיה קנתה איזה ארבעים חולצות שכל אחת עולה מאה פאקינג דולר וגם בארץ ראיתי חולצה מגניבה של לדזפ בזארה...

Mercury Dogi

New member
לפי דעתי...

הבחורה היא בובה על חוט כמו הרבה מזמרות הפופ-פלסטיק האלו עם כל השינויי תדמית והשערוריות היא מוקפת באיזה עשרה מעצבים סטייליסטים יועצי תדמית ושיט נוסף... שפשוט אומרים לה מה ללבוש לומר לאכול לעשות להגיד הכל כדי להישאר באור הזרקורים המזוייף הזה של הוליווד

Mercury Dogi

New member
זה נכנס לאופנה עכשיו...

אפילו ברלד במסודרים לובש חולצות של זפלין

M e n s R e a

New member
ברלד הסטנדאפיסט?

ראיתי הופעה שלו עוד בימי הקאמל שלו (או שהוא עדיין שם)

Mercury Dogi

New member
מה?

אני מדבר על מאור כהן המשחק את הדמות של ברלד הסטלן בתוכנית מסודרים בערוץ 2

M e n s R e a

New member
אה

ואני חשבתי ששיתפו בתכנית הזו איזה סטנדאפיסט שאני מכיר. עזוב, הייתי ממש לא בכיוון

Anuerysm

New member
גם פעם בהאלופה או לא זוכר מה זה

היה בדיוק (כצמן הייתי אז איתך אצל נחשוני) אז נראה לי איזה אחד לבש חולצת זפלין

למעלה