תכל'ס, פאדיחה!
אפשר עדיין להציל את המצב, עם קצת מאמץ. הבעיה: ג'ניפר וסוני לא בדיוק ממהרים, כנראה, לעשות הרבה. ג'ניפר כרגע מרוכזת בהריון ובצפרדע, וסוני כבר מזמן לא שמים עליה. מה שמוזר הוא שהחוזה שלה היה ל-6 אלבומים. אמנם CAUM הופק עצמאית ובמימון של ג'ן, אבל סוני פרסו עליו חסות. אם Brave הוא האלבום האחרון בחוזה, אז הגיוני שסוני לא ישקיעו בה (ומנגד - הם צריכים להשקיע, כי היא אחת הכוכבים הגדולים שלהם, ודי הגיוני שהם דווקא ירצו שהיא תשאר). אם Brave הוא חלק מחוזה חדש, אז כל המצב הזה די הזוי... בסה"כ - 2007 התחילה לא רע בכלל בשביל ג'ניפר: אלבום מאוד מצליח בספרדית (אלבום נישה, סינגל אחד, ומיליון עותקים. QH עדיין צועד בספרד ובאיטליה, אאל"ט, יותר מחצי שנה אחרי ששוחרר), סיבוב הופעות שלמיטב ידיעתי הולך לא רע, וההריון. מצד שני, עכשיו אנחנו בסוף השנה, ודברים מתחילים להתחרבש: DIW לא מקבל כמעט אירפליי בארה"ב, וגם באירופה המוזיקה ה"רגילה" של ג'ניפר מאבדת מכוחה (בניגוד להצלחה הפנומנלית של QH ו-CAUM שם). הדיסק כמעט ולא מוכר (CAUM ו-Brave מכרו בערך אותו דבר בשבוע הראשון שלהם בארה"ב - זה נראה לכם אפשרי בכלל???), ונקודת האור היחידה באלבום היא HIDDI שמצליח בטבלת ה- Club/ Dance. נראה לי שכדי להציל את האלבום, צריכים להוציא סינגל שני (אמיתי) במיידי ולשים את ג'ן בכל מקום. צריך לשנות את ה- Setlist של ההופעה, ככה שהיא תכיל שירים מהדיסק החדש, ולפרסם בכל מקום. בשלב הבא, אולי כדאי לעשות איזה Re-release שאולי יציל את הדיסק. אנשים בכלל לא יודעים שלג'ן יש דיסק חדש. אני לא מדבר על המכורים בטאוור רקורדס בארץ (שהתפלאו שיוצא דיסק באנגלית), אלא על העובדה שבארה"ב רוב האנשים לא מודעים לזה שיש לה סינגל ברדיו (כן, האיירפלי עד כדי כך נמוך!). אף אחד לא מצפה כבר שרק השם של ג'ניפר ימכור מיליונים. זה לא קורה כבר מאז 2005 (ההצלחה היחסית של GR היא זו שהצילה את Rebirth. אם היו משחררים סינגל שלישי מהאלבום, אחרי הכשלון של HYD - אולי את CP או SIMW, אני משוכנע שאפשר היה לתקן את הנפילה). מצד שני, גם שני הסינגלים הראשונים (Deja Vu ו- Ring The Alarm) של ביונסה לא הצליחו בדיוק, ורק אחרי ששחררו את Irreplaceable באה ההצלחה (כמובן גם השחרור מחדש של האלבום, עם דיסק בונוס שכלל קליפים לכל השירים). גם שאקירה לא בדיוק זכתה להצלחה גדולה לפני ששחררו את Hips Don't Lie (הסינגל הראשון, Don't Bother, לא ספק את הסחורה, למרות שלדעתי הוא באמת טוב). עכשיו כדי למכור צריך להיות כל הזמן בכותרות: נלי פורטדו משחררת סינגלים בקצב, כמו גם פרגי. שתיהן בשיא הקריירה שלהן. גם גוון סטפני לא חוסכת. עובדה - זה עובד: הן כל הזמן בתודעה ולכן הן גם הכי מצליחות כרגע. ג'ניפר לא פחות טובה מביונסה ומשאקירה. נראה לי שהיא פשוט בשלב אחר בקריירה שלה עכשיו, וחבל - מה שהמערצים רוצים זה כבר לא מה שהיא רוצה, ומאחר שהיא ג'ניפר לופז, היא זו שקובעת.