ברייב נכנס למקום ה11 במצעד האמריקאי

ברייב נכנס למקום ה11 במצעד האמריקאי ../images/Emo4.gif

היי שלום, רכשתי אתמול את האלבום החדש של ג'ן ברייב, לדעתי הוא אלבום מדהים, האלבום הטוב ביותר שלה. כל שיר ושיר בו מדהימים,אני חורש עליו בלופים כל היום. מצער לדעת שהאלבום נכשל בארה"ב נכנס למקום ה11 בלבד בשבוע הראשון עם 54,728 אלף עותקים בלבד. לי זה לא מזיז, אני נהנה מהאלבום ולא כל כך איכפת לי המכירות שלו. ברור שאם הוא היה מצליח היא מאושר בשביל. לדעתי זה גם בגללל בחירה שגויה של סינגל הראשון אבל שיהיה. דיסק מדהים
.

QueIronia

New member
תכל'ס, פאדיחה!

אפשר עדיין להציל את המצב, עם קצת מאמץ. הבעיה: ג'ניפר וסוני לא בדיוק ממהרים, כנראה, לעשות הרבה. ג'ניפר כרגע מרוכזת בהריון ובצפרדע, וסוני כבר מזמן לא שמים עליה. מה שמוזר הוא שהחוזה שלה היה ל-6 אלבומים. אמנם CAUM הופק עצמאית ובמימון של ג'ן, אבל סוני פרסו עליו חסות. אם Brave הוא האלבום האחרון בחוזה, אז הגיוני שסוני לא ישקיעו בה (ומנגד - הם צריכים להשקיע, כי היא אחת הכוכבים הגדולים שלהם, ודי הגיוני שהם דווקא ירצו שהיא תשאר). אם Brave הוא חלק מחוזה חדש, אז כל המצב הזה די הזוי... בסה"כ - 2007 התחילה לא רע בכלל בשביל ג'ניפר: אלבום מאוד מצליח בספרדית (אלבום נישה, סינגל אחד, ומיליון עותקים. QH עדיין צועד בספרד ובאיטליה, אאל"ט, יותר מחצי שנה אחרי ששוחרר), סיבוב הופעות שלמיטב ידיעתי הולך לא רע, וההריון. מצד שני, עכשיו אנחנו בסוף השנה, ודברים מתחילים להתחרבש: DIW לא מקבל כמעט אירפליי בארה"ב, וגם באירופה המוזיקה ה"רגילה" של ג'ניפר מאבדת מכוחה (בניגוד להצלחה הפנומנלית של QH ו-CAUM שם). הדיסק כמעט ולא מוכר (CAUM ו-Brave מכרו בערך אותו דבר בשבוע הראשון שלהם בארה"ב - זה נראה לכם אפשרי בכלל???), ונקודת האור היחידה באלבום היא HIDDI שמצליח בטבלת ה- Club/ Dance. נראה לי שכדי להציל את האלבום, צריכים להוציא סינגל שני (אמיתי) במיידי ולשים את ג'ן בכל מקום. צריך לשנות את ה- Setlist של ההופעה, ככה שהיא תכיל שירים מהדיסק החדש, ולפרסם בכל מקום. בשלב הבא, אולי כדאי לעשות איזה Re-release שאולי יציל את הדיסק. אנשים בכלל לא יודעים שלג'ן יש דיסק חדש. אני לא מדבר על המכורים בטאוור רקורדס בארץ (שהתפלאו שיוצא דיסק באנגלית), אלא על העובדה שבארה"ב רוב האנשים לא מודעים לזה שיש לה סינגל ברדיו (כן, האיירפלי עד כדי כך נמוך!). אף אחד לא מצפה כבר שרק השם של ג'ניפר ימכור מיליונים. זה לא קורה כבר מאז 2005 (ההצלחה היחסית של GR היא זו שהצילה את Rebirth. אם היו משחררים סינגל שלישי מהאלבום, אחרי הכשלון של HYD - אולי את CP או SIMW, אני משוכנע שאפשר היה לתקן את הנפילה). מצד שני, גם שני הסינגלים הראשונים (Deja Vu ו- Ring The Alarm) של ביונסה לא הצליחו בדיוק, ורק אחרי ששחררו את Irreplaceable באה ההצלחה (כמובן גם השחרור מחדש של האלבום, עם דיסק בונוס שכלל קליפים לכל השירים). גם שאקירה לא בדיוק זכתה להצלחה גדולה לפני ששחררו את Hips Don't Lie (הסינגל הראשון, Don't Bother, לא ספק את הסחורה, למרות שלדעתי הוא באמת טוב). עכשיו כדי למכור צריך להיות כל הזמן בכותרות: נלי פורטדו משחררת סינגלים בקצב, כמו גם פרגי. שתיהן בשיא הקריירה שלהן. גם גוון סטפני לא חוסכת. עובדה - זה עובד: הן כל הזמן בתודעה ולכן הן גם הכי מצליחות כרגע. ג'ניפר לא פחות טובה מביונסה ומשאקירה. נראה לי שהיא פשוט בשלב אחר בקריירה שלה עכשיו, וחבל - מה שהמערצים רוצים זה כבר לא מה שהיא רוצה, ומאחר שהיא ג'ניפר לופז, היא זו שקובעת.

אבל גם שאקירה,גם פרגי וגם ביונסה

עשו מכירות יפות בשבוע הראשון. בעיקר ביונסה עם 541 אלף עותקים בארה"ב בלבד שזה פשוט נתון מדהים. גניפר חייבת להוציא סינגל חדש עכשיו דחוף אני מציע את פוראבר או מייל אין דיס שוז

QueIronia

New member
מצד שני -

שאקירה מכרה בשבוע הראשון שלה עם Oral Fixation בערך 130,000 עותקים. נכון - זה רחוק מאוד (מאוד!) מההשפלה שכרגע ג'ניפר חוותה, אבל לא מדובר בפתיחה הכי מרשימה... בכל מקרה - אני משוכנע שלא הכל אבוד, אבל ברור לי שבשביל שהמצב ישתפר ג'ניפר צריכה להתמקד במוזיקה. היא התפזרה ליותר מדי כיוונים בכמה חודשים האחרונים (El Cantante, Brave, סיבוב ההופעה, Feel The Noise וכו') וכדי לחזור למרכז הבמה היא צריכה פשוט להיות ממוקדת. לצערי, די ברור שזה לא יקרה. אז נכון - המכירות הן לא הנתון הכי חשוב כשמדובר בכוכבת במעמד של ג'ניפר, אבל המעמד שלה הוא לא סטטי, וגם הוא דועך לאט לאט. ואז מה? נראה לי שג'ניפר מתייחסת לקידום מכירות כעול, ולא מבינה שאנחנו כבר לא ב-2001/2002/2003, אז רק השם שלה היה מביא את המיליונים. אולי הבוקס הזה בפרצוף יעזור לה. הבהרה: כן, מאוד אכפת לי מהמכירות! אני מעדיף דיסק איכותי עם מכירות נמוכות על פני דיסק דפוק עם מכירות מפוצצות, אבל כשהדיסק בינוני, אז שלפחות תהיה הצלחה מסחרית. |מתוסכל|

אולי סוני יעשו לה מה שעשו עכשיו לקלי רולנד

פליטת הדסטניז ציילד קלי גם נכשלה אבל הרבה פחות - 86 אלף בשבוע הראשון. היא הוציאה עוד סינגל ולא קידמה. אבל עכשיו צריכה לצאת מהדורה חדשה עם קליפ לכל שיר, כמו שעשתה ביונסה. אם יעשו קליפ לכל שיר בברייב - 11 קליפים [בהתחשב בעובדה 1 כבר יצא] זה יהיה אדיר. עכשיו בכל מקרה היא צריכה להוציא בדחיפות את -Forever או את Never Gonna Give Up עם קליפ חזק זה עוד יהיה להיט. Hold It Don't Drop It זה הוצאה שגויה , הוא יכשל יותר גרוע מDIW.וחבל.

QueIronia

New member
מה שעשו לקלי ולביונסה כבר חרוש.

זה יהיה די מעפן להעתיק את זה... כל העולם ואשתו יודעים שזה מה שעשו לביונסה, ככה שזה לא לעניין שג'ן תעשה אותו דבר.

Forever יכול להצליח, אך לא עכשיו../images/Emo31.gif

צריך שיר פופ מצויין כמו Stay Together שבטוח יצליח. חבר'ה, השיר הזה יתקע יתד אחר יתד במקומות הראשונים! כתוב לו על המצח "סינגל"
וכמובן, קליפ רק יעזור.

QueIronia

New member
ממש ירד לי מ- Stay Together.

קצת מעצבן אותי השיר, אבל זה בטח ישתנה עוד כמה פעמים.

West Doll

New member
כמו שכבר אמרתי פעם אחת...

משום מה, אני חושבת שלג'ניפר לא ממש מזיז כבר העניין עם המכירות והיא הוציאה את האלבום כי היא פשוט היתה חייבת כי האלבום הזה לא ממש מושקע
וכן, היא חייבת להוציא סינגל נוסף מהאלבום דחוף שיעזור במשו...

מה?! זה ממש מעט../images/Emo4.gif

אממ... מצד שני, אין לי על מה כל כך להתפלא... האלבום לא טוב, ובעיקר הקידום הוא אחד מהגרועים שיש
עוד אפשר להציל את המצב... לפני שהאלבום יהיה כישלון מהדהד...

shay08

New member
אתם מדברים כאילו היא לא מקדמת. ../images/Emo4.gif

בשבוע עבר היא הופיעה שתי תוכניות טלויזיה עם רייטינג ענק. אצל 'דוד לטרמן' עם DIW וב'גוד מורנינג אמריקה' עם DIW ו-HIDDI
אלה שתי תוכניות ממש ממש ממש מצליחות. לפני זה היו לה הופעות בפשיון ועוד כמה... מישהי שלא מקדמת זו בריטני ספירס.

West Doll

New member
../images/Emo45.gif

גם לדעתי היא קידמה אותו טוב. אחרי הכל היא באמת הופיעה בכל חור ובכל מגזין אפשרי.

QueIronia

New member
הבעיה בקידום הייתה בקבעון על הסינגל.

את חוסר ההצלחה של DIW אפשר היה לזהות כבר לפני כמה שבועות, ועם זה אפשר היה להתמודד ע"י שחרור סינגל שני.

חח שי מה אתה עושה פה? למה אתה לא בפורום בריט?

חח וצודק מצבנו עגום יותר משל המעריצים של ג'יי לו..אבל המחירות של האלבום של בריטנוש יהיו מאוד גבוהות כי זה האלבום הכי מצופה השנה... אבל מבטיחים לנו קידום ויכול שיהיה סיבוב הופעות רק לא ברור מתיחח אה ולפי דעתי דו איט וול שיר חזק!! ומזל טוב לג'יי לו על ההריון.. ויש לכם חברים חמודים בפורום:p חח טוב יאללה עפתי לפורום שאני שייך אליו(בריטני ספירס) סלמאת!

West Doll

New member
אתה מוזמן להשאר, אנחנו לא נושכים../images/Emo3.gif

אולי רק ליאת וזה שהיא ממש ממש רעבה...

West Doll

New member
ביפן האלבום נכנס היישר למקום הראשון../images/Emo3.gif

במצעד של Japanese Oricon Albums Chart.

למעלה