ברייב נכנס למקום ה11 במצעד האמריקאי

QueIronia

New member
לא רע. יפן היא שוק המוזיקה הגדול ביותר במזרח

ד":א - כשאמן יפני פופולרי מוציא דיסק, הוא לעיתים קרובות הדיסק הכי נמכר באותו שבוע מבחינה עולמית. הכמויות שם בשוק המקומי עצומות (לא יודע איך זה בשוק הבינ"ל, אבל בטוח שזה נמוך משמעותית).

חחחחחחחחחח יששששש

היפנים האלה יש להם טעם טוב.. סופסוף מקום ראשון.. אלוהים כל כך מגיע לו זה מינימום ברמה של ג'יילו!

QueIronia

New member
אני מצדיע לך.

או שאתה מנסה לשכנע את עצמך ש-Brave טוב כמו JLo, או שאתה מנסה לשכנע אותנו. עליי, בכל אופן, זה לא עובד. מצד שני, אם אתה מנסה לשכנע את עצמך, אתה עושה עבודה לא רעה בכלל. בסוף עוד תתחיל להאמין בחרטה הזו. * בלי להיעלב. אני יודע שהציונית נשפכת ממני הרבה פעמים (ומליאת. ומחן. ומעוד כמה אנשים), אבל זה לא משהו אישי.

PRINCESS GINA

New member
אני לא בטוחה שהיא תצליח...../images/Emo26.gif

להחזיק בתואר עוד כל כך הרבה זמן ביפן... האלבום של סלין דיון יוצא ב-8 לנובמבר ביפן ולמעשה...
כבר הוזמנו מראש יותר מחצי מיליון עותקים שלו ע"יי הקהל היפני.... בהחלט יש לאנשים שם טעם במוזיקה...

West Doll

New member
האלבום במקום #10 ב-United World Chart

עם מכירות של 101 אלף עותקים. מקור. [ד"א, מזה המצעד הזה של בילבורד שנקרא 'Top Digital Albums'? שם ברייב מקום 6. לבילבורד יש יותר מדי מצעדים כבר הלכתי לאיבוד
]

QueIronia

New member
עצוב. CAUM פתח עם יותר בשבוע הראשון

שלו - 117,000 עותקים (מקום 9 בשבוע ה-15 של השנה). מצד שני - בשביל CAUM מדובר בהצלחה, בשביל Brave זה כשלון צורב, השפלה ממש (אוי, הדרמה!)

QueIronia

New member
ד"א, בשבוע השני שלו CAUM לא ירד הרבה,

ומכר 87,000 עותקים... Brave בטח ימכור פחות מ-30.

QueIronia

New member
יהיו מכירות שליליות. אנשים יתחילו להחזיר

את הדיסק לחנויות מרוב אכזבה.

Lopezit

New member
לא מפתיע

אם הוא היה נכנס לטופ 3 הייתי מופתעת שילמדו לפעם הבאה איך עושים אלבום

למעלה