בריידי משמיצה את "בנות מקלאוד"

GiRiLy

New member
בריידי משמיצה את "בנות מקלאוד"

DWTS winner's dummy spit IT may have been murder on the dance floor on the series finale of Dancing with the Stars last night but it was more of a case of a ballroom bitch than blitz for top twirler Bridie Carter. The dancing diva yesterday launched a stinging attack on McLeod's Daughters - saying she "wasn't at all surprised" by the recent axing of the outback drama series which catapulted her to national fame. Despite her status as one of McLeod's longest serving members, Carter trod all over cast and crew on the eve of the series demise, saying she won't even watch it. "I would look at it and think 'Who are these people in my loungeroom?", said Carter, who was last night crowned winner of DWTS. "I don't want to mar McLeod's, but not everything was as it appears. I find it strange that not one of the original cast members is left. "Perhaps they should have tried harder to keep people. Blue Heelers lasted 11 years and there were people on it for the whole series." Carter played Tess McLeod for five years, but signed off in 2006 following the birth of her son Otis. While she may have been adopted as a sparkly Seven star on DWTS, Carter's snide remarks didn't spin with her former colleagues at McLeod's and rival network Nine yesterday. "Bridie is completely up herself and everyone was thrilled to see the back of her when she left the show," a source close to the McLeod's production team told Confidential. "But I can't believe she's bagging the program that made her famous - there's no way she would have even been on Dancing without it." "Good luck to her, she's an absolute nightmare

בדיוק כמו שקלייר עשתה כשעזבה

אמנם בצורה יותר עדינה אבל תאכלס אמרה אותו הדבר.

היא לא ממש חידשה פה משהו

ומעניין שכמעט כל מי שעוזב את הסדרה די משמיץ אותה..

FreshF5

New member
בדיוק, קל לנו ולתקשורת לנפח/לעשות ענין מדבריה

כשבשורה התחתונה אנחנו חושבים כמוה.

GiRiLy

New member
אני חושבת...

שזה די מטומטמם מצידה ללכלך על הסדרה שעשתה אותה מי שהיא היום. ואני לא חושבת שהדרדרות של הסדרה בעונה ה-7 קשורה לשחקנים כדבריה אלא לעלילה, הסדרה הייתה צריכה להסתיים בעונה ה-6 יכול להיות שלתסריטאים נגמרו הרעיונות. אני מקווה שהעונה ה-8 תהיה טובה ומציאותית יותר.

אני מסכימה

לא יורקים לבאר ששותים ממנה מים, וחוץ מזה איזה שם זה אוטיס? לא מצאה משהו נורמלי יותר???

אני לא מסכימה איתך

בסופו של דבר היא לא לכלכה על הסדרה אלא על האנשים שעושים אותה, הצוות מאחורי הקלעים לייתר דיוק. ועם כל הכבוד להצלחה שהיא גרפה מהסדרה, בלעדיה הסדרה מזמן היתה מתה-כך שאם מישהו חייב פה משהו זה היוצרים לה. אנו כאן מקטרגים על הסדרה מבחינת העלילה וכביכול איכות השחקנים ו/או הדמויות בזמן שהיא וליסה התלוננו על היחס הנוראי שקיבלו ונאלצו לספוג-למה נאלצו? כי היו חתומות על חוזה כך שאכלו ח' ונאלצו להמשיך לשחק עד שנגמר החוזה. ובאמת רואים קטיעה דרסטית הן ביציאה של ליסה -פתאום תאונת דרכים ואצל בריידי פתאום היא נעלמה ואפילו כמעט פספסו את הטיסה עד כמה שהיה בהול. זוהי הנקמה המתוקה שלהן-זכותן. ובינינו-הסדרה באמת זוועתית אין שחקן אחד איכותי מהעונות הראשונות רק "מחליפי מקום" ו"סותמי חורים". שימו לב טוב למשחק של סטיבי, טיילר וייתר הנשים שנותרו בדרוברס, זוועה!!!

GiRiLy

New member
הסדרה היא האנשים שעושים אותה.

וזה הבעיה שאנשים נצמדים לשחקנים במקום לסדרה ואני יודעת שזה הולך ביחד. אז ביג דיל השחקנים המקוריים עזבו. אני בניגוד לאחרים לא ממש אהבתי אותה, הדמות שלה היא הייתה מעצבנת למדי. והדרך שברידי עזבה וזה קרה מאחורי הקלעים היא מה שהופך אותה לצבועה. ומה רע באיך שסטיבי משחקת? והעלילה כן קשורה למשחק העלילה גרועה היא מה שהופך את השחקן לגרוע. לפחות זאת דעתי. זכותך המלאה לא להסכים.

jenni17

New member
אני גם

לא מסכימה עם ההשמצה יכול להיות שהיא צודקת אבל עדיין אם אני הייתי משחקת בכל סידרה שהיא לא הייתי משמיצה זה בכל זאת היתה העבודה שלה, מזכיר לי ממש במעט את שאנון דוארטי ששיקה בכל מיני סדרות וליכלכה בסופו של דבר אם היא תמשיך בדרך שלה היא גם תהיי בלי עבודה.

GiRiLy

New member
בריידי מקווה לחזור לטלוויזיה.

Dancing queen Carter hopes to be back on TV soon Actress Bridie Carter cha-cha-ed off Australian screens last night after being crowned the champion of Dancing With The Stars 2007. But she hopes it won’t be long until she is lighting up the small screen again. The morning after beating comedian Anh Do to take out the Seven Network dancing competition, Carter was tired but happy. “(I’m) exhausted and ecstatic and excited and amazed. Pretty happy, actually - very happy,” she told AAP. “My husband and I didn’t get home too late, actually, but I couldn’t sleep because I was so excited and you’re so amped after the show and you’re buzzing. “We were talking about it all and going, remember when it first started and who would have thought. It’s just been such an amazing time for me.” Carter and her partner Craig Monley received rave reviews from all four judges for each of her three performances of the night, including perfect scores for two of them. Despite the impressive showing, Carter wasn’t confident of winning. “I never, ever took it for granted, even though Craig and I scored really well throughout the series,” she said. “I never took it for granted, because you just never know what will happen. “Anh is the most gorgeous man ... and I think he’s a wonderful entertainer and I couldn’t have thought of anyone better to be in the final with.” Carter is best known for playing Tess McLeod for five years on the recently axed Nine Network drama McLeod’s Daughters. Though she left the show two years ago after the birth of her son Otis, the 36-year-old said she was sad to hear it would end. “McLeod’s Daughters - I was in the first scene ever shot and it was an incredible story and a wonderful series,” she said. “So to be at the very fruition of that and to journey with it for five years... (cattle station) Drover’s Run will always be in my heart. “So there is sadness, even though I left two years ago, knowing that it’s going to come to an end. There is a sadness there.” Carter will now head home to Byron Bay for a rest, after 11 weeks away with the show. She won’t give away anything about her plans beyond that, but hints that she will be back on television soon. “I hope to be back in people’s lounge rooms again next year,” she said. “But you’ll have to wait and see.”

בבקשה...

בהתחלה היא מספרת על רוקידים עם כוכבים. עד כמה שנהנתה והייתה מרוגשת, והיה לה קשה לישון בלילה. עד כמה שהפרטנר שלה היה מדהים, ושלא לקחה כמובן מאליו את הנקודות שקיבלה. אחר-כך היא הצטערה לשמוע שהסדרה בנות מקלאוד עומדת לפני סיום. היא הייתה שמחה להיות בסדרה הזאת שזאת סדרה מדהימה עם סיפורים יפים. ולבסוף היא אומרת שאולי היא תחזור בשנה הבאה לטלוויזיה

ממש לא-היא מדברת על שני נושאים שונים

מצד אחד שעצוב לה שהסדרה מסתיימת כי היא סדרה טובה שבה לקחה חלק מהרגע הראשון ובמשך 5 שנים, וידעה מראש שמתישהו היא תסתיים. בעצם היא אומרת מה שכולם אומרים שהסדרה היתה מעולה וחבל שהיא מסתיימת. מצד שני היא מדברת על אנשי ההפקה שהיה לה מאוד רע איצם ולכם היא שמחה שעזבה ובעצם כשהיא מסתכלת על התוכנית היא לא מכירה אותה. -זה בדיוק מה שאנו טוענים, הסדרה השתנתה, הדמויות השתנו. איפה כאן חוסר העיקביות שלה? אין קשר בין 2 הדברים, היא הביעה דעה בנוגע לנושאים שונים, הנוגעים לסדרה, ובסה"כ אמרה את מה שכולנו אומרים.

רוחמה? מה זו השאלה הזו?

באשמת מי? מה את רוצה להגיד? שבאשמת טס התוכנית אשמה? ככה זה נשמע....חחחחח אין פה אשמים פשוט תסריטאים גרועים זה הכל חחחחח

ניסיתי להבהיר טענה מסויומת

היא לא יכולה לבוא בטענות שהרמה של התוכנית ירדה, כשהיא בעצמה הייתה שותפה מלאה להורדת הרמה. הרי אם היא לא הייתה עוזבת לא היה צורך לפנות לבנות דודות שיהיו המקלאודים בתוכנית. כשדמות ראשית עוזבת זו מכה לתוכנית, והרבה פעמים פגיעה בתכנים כתוצאה מכך.

למעלה