בריידי משמיצה את "בנות מקלאוד"

איזה שטויות את מדברת!!!

כשהיא עזבה היה לנו את סטיבי וג'ודי שהופיעו הרבה זמן אחרי שהיא עזבה והיו הרבה מאוד פרקים יפים, אין זה קשור לטס בכלל...אני ממש לא יודעת איך להגיב לך מההלם.... זה קשור לתסריטאים שהיו גרועים, הם יכלו לכתוב תסריטים מוצלחים כמו שקלייר עזבה ושמג עזבה...הבעייתיות בעונה שהם הכניסו יותר מידי רוחות והפרקים היו הזויים מידי!!! מה הקשר לעזיבה של טס? בגלל שחקן אחד כל העונה השתבשה? באמת?!

רוחמה, הייתי בטוחה שטעית בניסוח ולכן לא עניתי

היי רוחמה, הייתי בטוחה שטעית בניסוח השאלה ולכן לא עניתי לך לפני כן. נו באמת, את לא ברצינות באה בתלונות לשחקנית על שהחליטה מכל סיבה שהיא לעזוב את הסט??? אני ממש לא מבינה את הטענה שאת מנסה להעלות פה. בריידי את התפקיד שלה עשתה בצורה נפלאה וכשהיא עזבה היא יצרה חור כזה שחסרונה מאוד הורגש. יחד עם זאת, זה שהסדרה נהיתה מטופשת והזויה מה היא אשמה, היא כותבת העלילה? תפני למי ש"מערבב חומרים" באוסטרליה ומגיע לכתוב דברים כ"כ הזויים ובוחר בשחקניות כ"כ רדודות ולא להאשים בצורה כ"כ קטנטנית שחקנית, שמעבר לתפקיד שהיא מגלמת בסרט, יש לה גם חיים משלה, עוד שניה היית מענישה אותה, אולי להעמיד אותה בפינה? ממש לא ברורה לי ההערה שלך, סלחי לי אך היא קצת הזויה

בנותיי היקרות!

יש הבדל משמעותי בין שחקנית ראשית שעוזבת לבין שחקנית משנית. החורים בעלילה הרבה יותר משמעותיים שהשחקניות הראשיות עוזבות. איכשהו זה הסתדר אחרי שקלייר מתה, אבל אחרי שטס עזבה היה הרבה יותר קשה לשחזר ולהעמיד את הרמה של הסדרה על דיוקה. וכן, אני מאישמה את בריידי שעזבה, כי יש לה אחריות כלפי הסדרה שבה היא נמצאת. יותר מזה, קצת קשה לכתוב תסריטים לדמויות של א נמצאות. באותה נשימה, אני כועסת שרייצל קרפיני (ג'ודי) עזבה, ובראד טאקר (דייב) עזב ושאהרון ג'פרי נעלם למרבית הפרקים מהעונה השביעית. כן, זה מעצבן ומכעיס. כי אם כל השחקנים האלה היו נשארים אז אין ספק שהעונה השביעית הייתה הרבה יותר טובה. ואם קלייר וטס - השחקניות הראשיות של הסדרה - לא היו עוזבות אז הסדרה בנות מקלאוד הייתה מתייחסת לבנות המקוריות ולא לבנות דודות, שגם אתם מסכימות שזה פתרון פתטי שהן המקלאודיות של הסדרה. ואילוץ תסריטי. ואם רייצ'ל לא הייתה עוזבת, אז לא הייתי צריכה לסובול את גרייס העונה הזאת. וכיוצא בזה. תסריטים גרועים לעונה אחת או שתיים הן רק תוצאה עגומה של שחקנים שעוזבים, ושחקנים אלה יכולים להפיל כל סדרה טובה ומשובחת אל התהומות!

נו באמת רוחמה, את קוראת את שאת כותבת?

נראה לפעמים שאת חיה בסרט או בעולם משלך. אז ככה: יציאתה של קלייר מהסדרה היתה המכה הכי חזקה שהסדרה יכולה היתה לקבל, למה? כי קלייר היתה מרכז הסדרה, הכוכבת הראשית וטס רק שחקנית משנית. כשקלייר עזבה התכנית קיבלה תפנית דרסטית והפכה לסדרה עם אלמנטים יותר רומנטיים. ברגע שטס עזבה כמובן שהיה צריך לחפש תפנית לסדרה, הם מצאו רוחות ושדים... אבל בקלות יכלו לעשות סדרת המשך עם תוכן שונה, למשל לבסס את ההמך על הבות ז"א הנכדות מקלאוד, עונה 7 תתחיל ב 15 שנים מאאוחר יותר..המפגש בין בתה של טס לבתה של קלייר שבעצם יחזיקו את החווה ויכלו לחזור לסגנון של 3 העונות הראשונות ועוד ועוד טוב, אל תתני לי לשבת פה ולהמתיא תסריטים-זה לא התחום שלי. זה ששחקן ראשי עוזב בהחלט אינו סיבה לצלילה לתהום והתאבדות כואבת כפי שעשו היוצרים בעונה 7. הסדרה אינה מציאות, היא בסה"כ סרט, וזה שג-ודי עזבה לא מחייב שתסבלי שחקנית אחרת, אם העלילה כתובה יפה עם תוכן. שוב, עובדה קלייר עזבה והסדרה המשיכה עם רייטינג עצום. זה עניין של תוכן שפשוט חסר בעונה 7 וכנראה גם ב 8-אני דיי ]פסימית

ושוב רוחמה אני לא מבינה מה את אומרת?

את מאשימה את השחקנים? נו באמת? אני יושבת כאן המומה .... יש כל כך הרבה סדרות שכל יום השחקנים הראשיים עוזבים ועדיין הסדרות ממשיכות ומקבלות עלילות מעולות כמו למשל "קרוב -רחוק" שפעם היא היתה מעולה והיום היא ממשיכה להיות סידרה מעולה בזכות העלילות שלה... אז פתאום בגלל בריידי התסריטאים קיבלו הלם קרב? בגלל שחקנית אחת אומללה שעזבה כל הסט נהרס...בולשיט!!! אז צאי מהסרט רוחמה - הסדרה פשוט נהייתה הזויה בגלל תסריט ולא בגלל השחקנים...

אני מסכימה חלקית למה שאמרתם

ראשית, העונה השביעית לא הייתה כזאת גרועה. היו בה קטעים טובים ומהנים. אני יכולה להבין למה ישנם אנשים שלא נהנים מהעולם העל חושי כפי שהוצג בכמה פרקים בסדרה, ואני יכולה להבין למה חלק מהאנשים חושבים שזה הזוי. שנית, לגבי "קרוב רחוק", אני אישית הפסקתי לצפות בסדרה אחרי שכמעט כל הקאסט הוחלף שם. אני בטוחה שזו אופרת סבון משובחת אחר-כך היא לא הייתה מגיעה לעונה שמונה עשרה. ודבר אחרון, שחקנים שעוזבים הם מערערים את התוכנית. כי אנחנו נקשרים ומזדהים לדמויות. אנחנו נהנים לראות אותם על המסך ואנחנו מחכים שהם יחזרו ויופיעו. וברגע ששלוש דמויות שהתרגלנו לראות עוזבות, הם מחלישות את התוכנית, בלי שום קשר לתכנים שמוצגים. אז נכון, שאפשר היה ללכת בקווי עלילה שונים כמו שהמקורית ציינה, אבל בשורה התחתונה שחקנים חשובים לתוכנית לא פחות מהתסריטים, בעיקר בגלל ההתקשרות של הצופה אליהם. וזו לא רק בריידי, ג'ינג'ית, מדובר גם על רייצל קריפני, בראד טאקר ואהרון ג'פרי

ועכשיו סתם תהייה ומחשבה שיש לי

בחיים משאנחנו ילדים אנחנו התרגלנו שאנשים עוזבים אם זה הן בעבודה, בבי"ס שלמדנו , בצבא, אנשים תמיד באים ואנשים הולכים, חברים הולכים וחברים חוזרים...אז כמו במציאות כך גם בסידרה, אנשים עוזבים ואנשים חדשים מגיעים לאזור, עובדים זרים ועובדים ותיקים נשארים...צריך לראות את זה ככה ולא כמו שאת אומרת רוחמה.... אז שחקנים עזבו SO WHAT? כמו שהמקורית אמרה אם השחקנים חדשים וטובים יחדיו אין זה יגרע מהסדרה.... כמו כן הכל גם תלוי בתסריטאים

יש משהו במה שאת אומרת

ובכל זאת... לא מדובר על ההתחלה, מדובר על עונה מתקדמת אחרי שכבר יש מאחורינו שנים של עלילה שמתפתחת. בסדרה, בניגוד לחיים, אנחנו נשארים כי אנחנו נהנים, ואם כל השחקנים המוכרים עוזבים זה פוגם בהנאת הצפייה. נכון, שתסריטים טובים יכולים לחפות על ההעזיבה ההמונית, אבל עדיין אנחנו מתגעגעים לדמויות שהלכו ואינם עוד

מתגעגעים גם למי שמת-אבל פה זה סרט

קחי דוגמה מעולה: הסדרה "היפים והאמיצים" סדרה שלדעתי יותר מטופשת ממנה אין כמעט, ובכל זאת כבר כמה עשרות שנים שהיא משודרת בכל העולם ונשים פשוט לא מפספסות פרק אחד ממנה, ובסדרה החליפו המון פעמים את הגיבורים הראשיים, דברים הזויים כגון חזרה לחיים מהמוות ועוד ועוד. זה להראות לך שכמה שאת מתקשרת לדמויות בסרטים, כשהעלילה טובה, המעבר טיפטיפה קשה בפרקים הראשונים, אבל אח"כ את נשאבת לזה וממשיכה עם התוכן.

בואי נסכים שאין הסכמה בינינו

מה שאת אומרת זה טוב ויפה לאופרות סבון למיניהם, שמלכתחילה הרמה נמוכה, ובאים רק להשתעשע, לבין סדרת דרמה איכותית. אני יודעת שלא היית מרוצה במיוחד מהעונה השביעית של בנות מקלאוד, וגם לי היו דברים שהיו קצת הזויים. הטענה שלי היא שהשחקנים עושים את הסדרה לא פחות מתסריטים. אפשר להתווכח על זה ימים, אבל בואי נעצור פה, ונסכים שאנחנו לא רואות עין בעין בנקודה הזאת ונמשיך הלאה לדיונים אחרים פה בפורום

למעלה