בריכה וים

AlphaBeta

New member
בריכה וים ../images/Emo4.gif

אז איך אתם מסתדרים עם מצבים של בריכה ו\או ים? או שלא מסתדרים? עד היום היו לי רק חוויות לי מי יודע מה נחמדות ... גליתי שאני הולך לבלות כמה חודשים טובים בקיבוץ סמוך לכינרת בימי הקיץ החמים. אני צריך עצות. :(

חחח!.. זאת שאלה טובה.... well ara

איך את תסתדרי עם הביקיני?.. כשנלך ל..... ? :) אמרת לי לכתוב, אז

נכון.. ara היא אחרת...ניצלתי שירשור

החדשה שבאה אלינו ara. אני לא מקשיבה למה שאני אומרת אני מבולבלת..

ליטל ו

New member
המ,

קודם כל, ממש חם, והקייצים הולכים ונהיים חמים יותר. לא ממש יוצא דופן שאנשים שוחים בטי שרט בנוסף לבגד הים כדי לא להישרף. חוץ מזה - שחיות ליליות? אין כמו הכינרת בלילה :)

DarlingAdam

New member
trunks

אתה יודע, כאלו מין מכנסי-בגד-ים? וכמו שליטל אמרה, חולצה קצרה.

AlphaBeta

New member
אני מניח

שכן, חולצת טי זה בגדר חובה, למרות שבכל זאת חולצה רטובה מבליטה את השדיים...
ומה עם.. המם... הרגלים? :\

קלארנס

New member
הרגליים?

אני לא חושב שזה יפריע לאוכלוסיית הרוחצים.. סתם אנשים שאתה לא מכיר, שיחשבו מה שהם רוצים (מה שהם יעשו בכל מקרה) נראה לי שהולכים לבריכה בשעות שאין הרבה אנשים ומוצאים חוף שקט, אולי או בלילה שזה במילא שולט אני תקופה ארוכה נמנעתי מללכת בכלל, כי הרגשתי שאני נראית מטופשת וחשופה בבגד ים של בנות יום אחד רציתי להכנס לבריכה בכל זאת וחבר שלי נתן לי בגד ים מכנסיים כזה (והוא אמר "אתה נראה טוב" למרות שלא דיברתי בנוכחותו על עצמי בלשון זכר) וזה מצא חן בעיני (לבשתי את זה עם חולצה, כי לא היה מתאים בנוחכותו. אני לא יודע מה עושים עם החזה. ניתוח?) בים אני שוחה ערום

קלארנס

New member
חומד

יש דרכים נחמדות להכיר אנשים אני מרגיש כאילו צדים אותי אם את מחפשת עוד בריאן מולוקו תקני פוסטר

AlphaBeta

New member
סתם...

יש אנשים שנוח לי איתם ואין לי בעיה לחסוף איתם את רגליי הלא מגולחות. אבל יש אנשים שהם קצת פחות מקבלים ועד כמה שזה אולי נשמע טפשי זה יכול לגרום למצב לא ממש נעים. אני יודע שאני פשוט צריך להגיד שאני לא צריך להיות אכפת לי, וזה כנראה מה שאני מתכוון לעשות, אבל בכל זאת אני ארגיש קצת לא בנוח להסתובב עם החברים המסויימים האלו עם רגלים שעירות. תודה על העצות ושיתוף חוויות, היה לי נחמד לקרוא ומי זה בתמונות שם? :)

למעלה