בריכה וים

קלארנס

New member
אני יודע..

בקיץ שעבר הייתי הולך במכנסיים קצרים בתחנה המרכזית אבל היו לי חברות שלא היה לי נוח לחשוף את הרגליים לידן בעיקר כשזה נורא לא שייך לעולם שלהן - וסתם לא אהיה מובן [כבר לא זוכר מאיפה התמונות רק זוכר שקוראים לו דילן ושהוא FTM הומו]

ליטל ו

New member
מוכר :)

גם לי לא תמיד נוח עם הרגליים השעירות שלי :) כשאני בועטת, כשאני צריכה לענות לאנשים שיש להם בעיה עם זה, יותר נוח לי, אני כועסת, השיערות ברגליים הן הנשק שלי, הדגל. אבל כשאני סתם אני, אני הרבה פעמים מרגישה איתן לא בנוח מול החברה.

Eden Arazi

New member
בקיץ שעבר, אחרי שהחזה כבר בלט

הלכתי לבריכה עם חולצה אבל הטעות הייתה שגם נכנסתי למים עם החולצה (טוב הייתי חייבת, הילדים לחצו), לא מומלץ למי שלא רוצה שידעו שיש לה חזה !!!!
הקיץ אני באמת עדיין לא יודעת מה לעשות אף על פי שאני כבר לא בארון. עדן

Freeda

New member
"Habonim" Beach

That beach, in the natural reserve area, got 1000 tiny bays that are great for private bathing (not real swimming due to the rocks). I've been there a few times w my S/O, and had reat time with my swimsuit and private sea and beach, v few couples walked by, busy in their own love, so it was groovy. Got my first pictures there, showing what was there to show. Most recommended, most romantic just before sunset. May be we should set a meeting of the forum there one day Huggles Freeda

eleberth

New member
רעיון מצויין!!!

למה שבאמת לא נארגן פגישה של הפורום באיזה חוף אפילו בפסח הזה???!!!

קלארנס

New member
אני בעד

אין לי מושג כמה זמן הפסח הזה נמשך, אם לשפוט לפי כמות האירועים, הייתי אומר חודש-חודשיים. איזה כיף שאביב וחגים וזה

יסמין 28

New member
אני חושבת שגם אני אבוא

ואפשר אפילו לעשות את זה אצלנו בבית אלא אם כן בא לכם חוף הים/ פארק הירקון/ בית קפה או כל מקום כייפי אחר.

eleberth

New member
אני אספר מה אני עושה אולי זה יעזור

לי אישית אין בעיה אם ים ובריכה מהסיבה הפשוטה שעוד לא התחלתי בטיפול הורמונלי ואין לי ממש סימנים להיותי אישה[ אבל בכל מקרה אני עושה רגליים ומפשעה ואוהבת ללכת בביקני לפעמים ואני לא חושבת שצריכה להיות אם זה למשהו בעיה חוץ מזה באמת יש את הלילה שאפשר ללכת איך שרוצים ואפילו אפשר לשחות בעירום אם אף אחד לא רואה מכווה שעזרתי

סתיו מ

New member
מצטערת שאולי אני טיפשה להחריד

אבל מה הבעיה ללכת לים או לבריכה? מה הפחד שיראו או לא יראו ולמה? ושאלה הכי חשובה..בכלל לא הבנתי את התמונה? זו תמונה שבה יצרו לגבר שדיים? או העלימו לאשה שדיים? אני ממש מצטערת אם השאלה הזאת תפגע במישהו. תודה רבה מראש, סתיו.

קלארנס

New member
../images/Emo13.gif

בתמונה טרנסקסואל נקבה לזכר אחרי ניתוח חזה היו לו ציצים ועכשיו לא (אפשר עוד לראות את שני התפרים מתחת לחזה)

AlphaBeta

New member
אני לא יודע איך להסביר את זה ממש

אני פשוט לא אוהב שאנשים רואים את הגוף שלי כי אז הם רואים אישה. ואני לא רוצה שהם יראו אישה. בכלל, אני מאוד רגיש כשאנשים נוגעים בי, או כשאני נמצא בערום, אפילו מאחורי דלת נעולה. אני די בטוח שזה קשור לעניין שקשה לי להיות גבר עם הגוף הזה. ופשוט העובדה שאני לא יכול להיות כמו גברים אחרים בסביבה של בריחה וים, שאני לא יכול להרגיש נוח עם הגוף שלי כמו שהם, זה מביא הרבה תיסכול. אני אפילו לא רוצה להתחיל לחשוב על המקלחות בצבא, ואיך לעזאזל אני אסתדר עם זה...

ליטל ו

New member
../images/Emo10.gif

מזדהה עם ההרגשה. לי נורא מתסכל שאני לא יכולה פשוט ללבוש בגדים של בנים ושזה... להיות - להיתפס כבן. <pout>

סתיו מ

New member
הבנתי...זאת נשמעת כמו הרגשה

ממש רעה. חבל
הלוואי שיום אחד תרגיש חופשי עם הגוף שלך כמו כל הגברים..ע"י זה שתשתמש בכל האמצעים להשגת גוף גברי כמה שיותר. אבל בזה כבר אין לי מושג ב-ה-צ-ל-ח-ה בכל מקרה.

קלארנס

New member
מה זה החיבוק השמח הזה

התכוונתי לחיבוק אחר לגמרי. [אלפאביתא אני לא בטוח אם הצלחתי לשלוח לך את ההודעה הפרטית או לא... אם לא מגיעה תגיד לי בבקשה]

למעלה