בריכה, סכנה או לא?

moshehan

New member
בריכה, סכנה או לא?

אחרי כל הסיפורים אם הילדים שטבעו בבריכה,
האם הייתם בונים בריכה פרטית בבית?
או מעדיפים ללכת לבריכה ציבורית?
או אולי בריכת ילדים שממלאים כל יום?

diday

Member
תבדוק היכן שאתה גר את הסטטיסטיקה

ואני משער שתגלה שטביעה זה אחד מהגורמים העיקריים למוות אצל ילדים.
כל סוג של בריכה. גם בריכת ילדים יכולה להספיק לפעוט

RonspotNL14

New member
אני חושב שזה לא משנה

העיקר שתהיה השגחה על הילדים וכן הייתי בונה בריכה פרטיתבבית אם הייתי יכול

RonspotNL14

New member
יש לי מקום עבודה טרול חביב

ואפילו כמה מקומות עבודה כבר הרבה מאוד שנים תודה רבה על התעניינות ועל התגובה הכל כך מגוחכת שלך

Boston Guy

New member
USA data for summer 2013

At least 202 children drowning accidents between Memorial day and Labor day 2013, based on Police and media reports.
At least 143 of them were under 5 years old.

Looking at this in perspective - there are almost 10 million residential swimming pools in the USA, and more than 5 million residential hot tubs.
There are over 74 million children in the USA, out of which more than 24.5 million are under 5 years old.

Also note that:
Children between the ages of 1 and 3 represented 67 percent of reported fatalities and 64 percent of injuries.
• African American children between the ages of 5 and 14 are six times more likely to drown in pools than white and Hispanic children that age, according to the Centers for Disease Control and Prevention.
• Data from USA Swimming indicate that 70 percent of African American children and 62 percent of Hispanic children cannot swim, making them more likely to drown.

So yes - there is a risk. One out of 170,000 children under 5 years of age drowned. And this is in 2013 - after years of an awareness campaign, mandatory pool fences and gates, pool alarms etc.

moshehan

New member
המסקנה

לסיכום, סיכון יש בכל דבר, תמיד צריך לשים סיכון מול תועלת, והכי הכי חשוב זה להיות אחראים,

אני רוצה לשפץ בריכה שלא היית בשימוש כבר יותר משלושים שנה, יש המלצות?

diday

Member
בריכה כמו בצילום בגינה

היא דבר מסוכן לפעוטות.
כשחפרנו בריכונת בגינה (סה"כ קוטר של 2,5מ') חברים רופאים לא הבינו איך אנחנו יכולים להיות כל כך חסרי אחריות.
אתה לא יכול להיות עם הילדים 24/7
הרגענו אותם ששמנו רשת ברזל מגולוון בעומק של 10ס"מ
הסרנו אותה אחרי קרוב ל20 שנה.
במשך אותן שנים אף אחד לא נפל למים
בשבוע אחרי שהוצאנו את הרשת נפל בן של חברים לבריכה.

RonspotNL14

New member
והנה עוד שאלה סתמית

לא שציפיתי ממך לתגובה עניינית אבל לא חשוב מה הקשר אליי ?

Boston Guy

New member
אכן - בתמונה רואים מפגע סביבתי

ולא בריכה.
או באנגלית - a lawsuit waiting to happen.
אני לא יודע מה העומק של זה ומה יש בקרקעית, אבל בתמונה לא רואים גדר מסביב, או משהו שיעצור ילד מליפול פנימה.
אין לי מושג אם מישהו דאג לטפל בבריכה במשך השנים ומאיזה חומר היא בנוייה, אבל אם זו בריכת gunnite סטנדרטית ולא טיפלו בה הרבה שנים ( והשאירו אותה מלאה במים בחורף ) היא מן הסתם סובלת מכל כך הרבה נזק מבני וכשל מערכות אינסטלציה שצריך להרוס אותה ולבנות מחדש. במקרה של בריכה כזו - הפיתרון הכי זול הוא למלא אותה באדמה...

moshehan

New member
שאבתי את המים

גם אני חשבתי שיהיה הכי כדאי למלאות את זה באדמה, אבל בסוף שבוע האחרון שאבתי את כל המים מהבריכה והקירות של הבריכה נראים במצב ממש טוב, יש מצב שהמים הגנו על הבריכה? עוד לא הגעתי לקרקעית הבריכה אז אין לי מושג אם יש עצים שפרצו את הבטון, הבריכה לא הייתה בשימוש לפחות 30 שנה, איזה סוג בריכות היו בונים אז? לי הבריכה נראית יצוק בטון, בוסטון אפשר קצת הסבר על בריכת gunnite?
במקרה והבריכה באמת סובלת מהמון כשלים, ועדיין רוצים לבנות בריכה, עדיין חושבים ששוה למלאות את הבריכה באדמה, ולבנות במקום אחר? לא יהיה יותר זול לנסות לשחזר?

mTOR5

New member
תתיעץ במומחה בריכות שחיה

אני גם מעונינת בבריכה ואשמח לשמוע עצות

למעלה