בריכת לידה- יש לי יש לי

בריכת לידה- יש לי יש לי

עיגולית - יש לי בריכה חדשה ונוצצת. תתקשרי אלי. אחת היולדות שלי ילדה ולא השתמשה בבריכה. מיכל ב

גם למבי

New member
מיכל - אם עיגולית לא מעוניינת

את יכולה לתת פרטים על הבריכה? גודל וכו'

ס ו ל ה

New member
הי תרגיעו... (סתם) גם אני נורא רוצה

לשמוע את כל הפרטים... רוצה עכשיו בריכה נורמאלית! עכשיו נמאס לי מכל ההתברבשות הזו! נו טוב ההורמונים קצת משפיעים מידי פעם?!

גם למבי

New member
נראה לי שכבר

מאוחר בשבילי ,אבל מעניין אותי כאופציה. תגידי, הסתדרת? את לא צריכה את הבריכה?

בריכת הלידה המיוחלת עדיין מוצעת

ובכן, הבריכה משושה. בקוטר 190-200 בגובה 60 ס'מ. מתנפחת בשלושה טיירים שמנים. מצויירת דגים. רצפתה מתנפחת. עולה 150 ש'ח. הטלפון שלי 0544700178. יש לי אחת... מאד מומלצת ללידה . נוחה וכיפית ועוד משהו יכול להכנס.. לידות יפות וטובות לכולן מיכל ב

ס ו ל ה

New member
מיכל זו בריכה ענקית, אני מנסה

להחליף את שלי והיא בקוטר של 1.80 צורכת 191 גלון שזה המון....

ס ו ל ה

New member
ברוכה הבאה יקירה.... הבנתי כי למלא

בריכה של 191 גלון כשכל גלון הוא בערך 5 ליטר זה כמעט ולא אפשרי...

mise

New member
כן, אבל הבריכה הזו גדולה מדי.

זו בריכת המשושה מהאתר של הבריכות. היא גדולה מדי.

swann

New member
נכון. המשושה באמת גדולה מדי

למרות שהיא טובה אם גם בן הזוג רוצה להכנס. ובכל זאת המון המון מים. כמו שקראתן גם את הקטנה יותר לקח זמן למלא, בערך כל זמן הלידה שלי

עינבלית

New member
המשושה גדולה מדי כי יש עוד פרמטר

שצריך לקחת בחשבון- המשקל של הבריכה עם המים על הרצפה. בעלי בתחום ההנדסה חישב והודיע שתלוי בחוזק המבנה אך יש סיכוי מה שבריכה גדולה מדי תביא לקריסת המבנה- כי בבת אחת יש משקל אדיר (= וקטור של כוח הדוחף כלפי מטה) בנקודה אחת (והכוונה, לא 200 אנשים שמתפזרים בכל הבית אלא עומדים כולם ביחד בצפיפות מרובה באזור אחד.) ולכן הברכה שבקוטר 150ס"מ יותר טובה...

צימעס

New member
אם ממלאים 50 ס"ם, זה 1.3 קוב מים

עיגול בקוטר 150 ס"מ, אם ממלאים באותו עומק זה קצת פחות מ 0.9 קוב. אין לי מושג בעמידות של רצפת בית, אבל יש הפרש נאה (תוספת של כמעט 50%) במשקל. ואני מזכירה - קוב מים משקלו טון. > צימעס חישובים לשירותכם
<

המשושה לא גדולה מדי

הבריכה המשושה מצוינת ואין הבדל משמעותי במילוי או במרחב שהיא תופסת. אני עובדת עם שתי הבריכות כבר כמה שנים. סתם דעות קדומות וסטיגמה נגד במשושה... סתם סתם. ביי מיכל ב

mise

New member
תלוי מה גודל הדוד.

בכל אופן, אני חשבתי לקנות את המשושה כשקניתי מהאתר, התייעצתי עם בעלות נסיון בלידות בית ולאור הקושי בחימום המים בבריכה הרגילה ממילא, הבנתי כי לא כדאי לקחת בריכה גדולה מדי.

למעלה