בריכת לידה- יש לי יש לי

mise

New member
אנא אערפ?

גם לנו יש סטנדרטי ואני לא רציתי לקחת סיכונים ולהשאר עם בריכה שמלאה במים עד השוקיים וללא אפשרות להמשיך למלא. אבל תקראי את ההודעות למעלה של (סליחה שלא זוכרת את הניק) זו שכתבה על מה שבעלה אמר לה. היתה לה אותה בריכה מבחינת גודל והם לא הצליחו למלא אותה.

מים מים

עוד לא קרה לי שלא הצלחנו למלא בריכה. גם בקומות גבוהות וגם עם דליים וסירים. מרוקנים את הדוד יחד עם מים קרים , ואז מחממים שוב את הדוד, ומחממים מים רוחים על הגז בסירים גדולים ובקומקום חשמלי. וגם תוך כדי המילוי אפשר להיות בבריכה ולהתקלח עם הצינור... מיכל ב

mise

New member
אוי אוי אוי..

מה פירוש "וגם תוך כדי המילוי אפשר להיות בבריכה ולהתקלח עם הצינור..."? זו נשמעת כמו בעיה. תכננתי להיות בבריכה עם הצינור ולא למלא אותה ופשוט להכנס ולרבוץ.. ועכשיו שאני חושבת על זה, כשילדתי את אראל באמבטיה זה היה כ"כ פשוט - הברז היה לידי, יכולתי לוסת את הטמפ' לפי רצוני, לפתוח-לסגור ועכשיו הבריכה תהיה רחוקה מהברז ולצעוק כל שניה "חמים-קרים" או "לסגור-לפתוח" וגם הצינור הזה.. איזה מן זרם יש לו בכלל לעומת שפורפרת 'טלפון' של המקלחת? :(

מים ועוד מים

לפעמים רוצים להיות במקלחת בזמן שהבריכה מתמלאת והפתרון זה להיות בבריכה עם הצינור. ונכון, את לא ליד הברז וצריך עזרה בוויסות החום. שום דבר לא מושלם. הגודל והעומק של הבריכה נותנים חופש תנועה שלא קיים באמבטיה רגילה... מיכל ב

למעלה