ברית מילה

schlomitsmile

Member
מנהל
הגזענית ביותר?../images/Emo12.gif אני יכולה להסכים, שהגזענות שכאן מציקה לי יותר מזו של כל חברה אחרת, אבל שכאן יש גזענות חמורה ושכיחה יותר מבכל מקום אחר???

מחשבות

New member
למה? אני באמת צריך לתאר את

הגזענות בארץ? הפולנים שונאים את הרומנים, המרוקאים את התימנים וכך הלאה. שנאת הזר והשונה כאן משתוללת. באמת אני מתפלא...

schlomitsmile

Member
מנהל
לא לתאר, רק להסביר למה כוונתך במושג 'גזענות פנימית'. אוקיי, הבנתי. נכון שיש אנשים ששונאים אנשים מעדות אחרות (במיוחד מצבע עור שונה), יש גם כאלה שסתם לא ממש מכבדים אחרים,וזה בהחלט מגונה ומבחיל. אבל בכל זאת א)נראה לי שזו הכללה פרועה שכולנו שונאים אנשים מעדות אחרות וב)יש מקומות שאנשים שורפים, רוצחים, או "סתם" מחרימים ועושים מעשי עוול חמורים, בגלל גזענות. מה שקורה כאן בין העדות, לא מתקרב לזה.

מחשבות

New member
לא צריך לשרוף ולרצוח. סתם להעיר

שהשטרונגול של ההוא לא מקוצץ והלך עליו. חביבות לשמה.

schlomitsmile

Member
מנהל
אף אחד לא טען שזה חביב רק שזו לא הגזענות הגרועה בעולם. זה בכלל לא קשור לגזענות. וזה גם חמוּר היום פחות מבעבר.

limorune

New member
איש באמונתו יחיה

לפעמים דווקא מי שמתעקש לשחות עם הזרם מת (לפחות פנימית) אבל זה כבר נושא לשרשור אחר.

limorune

New member
אני בהחלט לא חושבת שזו שטות !

להוריד חלק מהאבר של הילד שלך זו שטות?? סליחה אבל ממש לא!!! אני לא הקלתי ראש או כתבתי על דברים שאתה אומר שזה שטויות כי אני מקבלת את זה שכל אדם יש את הסיבות, האמונות ודרך החיים שלו לכל דבר ואם זה מה שאתה רוצה לעשות לילד שלך תעשה! חוץ מזה מה זה אצל היהודים מקובל לעשות? מקובל ביהדות לעשות הרבה דברים, אתם עושים את כולם או רק את מה שנוח לכם? שומר שבת אני כבר רואה שאתה לא אבל חס וחלילה לא לחתוך... ומה שאני רוצה להגיד פה זה שכחילונית גמורה ממש אין לי סיבה לבצע מילה ולא מבקשת את הסכמת אף אחד בנידון. זה הבן שלי וחקרתי את הנושא מספיק כדי להחליט את מה שהחלטתי לטובתו - ובלב שלם! אגב, לא הבנתי מה תמוה פה - ההחלטה היא בידיו אם רוצה להיות נימול או לא, החלטה שבן זוגי היה שמח לו ניתנה לו ע"י הוריו...

למעלה