ברית עולם-זוכרים? נוסטלגיה ולא רק!!!

rifkin1

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!

חולה עלייך, תודה

rifkin1

New member
אני מתכוונת לזו

מצאתי אותה באחד הוואלפייפרים ואני צריכה אצת התמונה השלמה.

Nova5

New member
../images/Emo197.gifאם כבר מדברים על "ברית עולם"...

רוצה לספר שיניב ולהקתו עובר תקופה ממש לא פשוטה מבחינת תפקוד העסק שלו. זה לא המקום לפרט כאן, אבל אחד מהשותפים שלו ניסה במרמה להוציא אותו מהעסק, ואף לקחת שם "ברית עולם" להרכב אחר, אינו מקורי וחסר ניסיון, לכלך עליו ואף התחיל לרמות זוגות , המתכוונים להינשא בכך שסגר איתם אירועים לא חוקיים. כתוצאה כמה זוגות שלא היו בטוחות ביטלו את ההזמנות שלהם וכו'. מקווה שעכשיו הכל הסתדר. ומי שרוצה לעודד את יניב, יכול לכתוב לו (לא חושבת, שבפורום שלו צריך להזכיר את הסיפור, כי זה אתר שיווקי. אבל אפשר לכתוב על האיכות שלהם, להודות ליניב באופן כללי וכו'...)

שונית 7

New member
מה את אומרת?תודה על האינפורמציה.....אבל

האתר באמת יפה עכשיו ועושה רושם ויניב היה ממש בסר איתנו ועם ג'קו.באמת אכנס אכתב,האם לדעתך כדאי להזכיר את הפורום שלנו?

Nova5

New member
לא הייתי מזכירה גם את הפורום

אלא פשוט כותבת שאהבת את האתר או שירים שלהם....

שונית 7

New member
תודה אני באמת אכתוב גם כי אהבתי מאוד את

השירים והסגנון וגם בגלל הסיפור הקשה שסיפרת!

rifkin1

New member
תודה על האנפורמציה נובה

מקווה שהכל בסדר עכשיו. שיהיה להם רק בהצלחה.

בנות, יניב לא מרשה לכתוב בשבת!../images/Emo11.gif

סתם ,סתם.. כל עוד זה לא באתר שלו.. תעשו מה בראש שלכם.. יניב אחלה בן אדם ואני לא אשכח לו את כל מה שעשה בשביל ג'קו בתקופה שהיה זקוק לכך..אני בטוחה שהמילים הטובות שכתבנו וכתבו עוד אנשים בפורום ברית עולם חיזקו את ג'קו ונתנו לו תקווה ואור בימים חשוכים..שמחה בשבילם, שיצליחו
ותראו כמה ג'קו היה מאושר בלהקה הזו ----------------------------->>>>>>>>> שבוע טוב

rifkin1

New member
איזה מתוק

שמיים, תוה על התמונה. אני זוכרת שהיה את הקטע של הזולה, ג'קו הציג את יניב והא סיפר שהוא מתגעגע. חמוד!

כן זוכרת..

גם אז התברר שבגלל יניב ג'קו שר את 'האם להיות בך מאוהב' .. יש לו טעם טוב
ובכלל ,נשמע שהיה יחסים חמים בלהקה הזו, ועובדה עד ששדרגו את האתר השם של ג'קו היה רשום כחבר להקה למרות שעבר זמן רב מאז.. אולי יניב עוד קווה שהוא יחזור
הנה תמונה של החבר'ה עושים לחיים.. יניב מציץ מהצד

למעלה