רובי , מה הבעיה שלך ?
אני ידבר איתך בחריפות הפעם , מה הבעיה שלך ? יש לך איזה מחלה ? למה אתה כ"כ שלילי ? ומה הקשר של התגובה הזאת פה ? אתה לא מאמין באלוקים ? זכותך , אבל איפה הכבוד המינמלי לפחות לבני אדם ? זה שבנאדם מאמין - זכותו. אתה אגואיסט וכ"כ מנופח שחושב את עצמו כאילו הוא... מי אתה? אתה אפס ! מדבר על כל העולם - ומעיר לכל העולם, אדון מושלם ? אתה כ"כ מושלם שאתה מדבר ככה? מזה הדיבור הזה? בן כמה אתה ? 12 ? אתה בן 30+, איך אתה מתנהג ככה?, מהסביבה ? מהמשפחה?מדברים ככה בבית אתה שואב את זה משם ? מאיפה? אני רוצה לדעת לעזעזל מאיפה זה בא! מאיפה? אתה קורא את התגובות שלך ? בחייאת אחי תסתכל על התגובות שלך - אתה עושה מעצמך צחוק . אתה בנאדם בוגר תפוס את עצמך בידים, אני רואה פה כ"כ הרבה שונאים, לפעמים אני אומר - אולי הוא צוחק , אולי זה בצחוק, אבל.. כמה אפשר רובי ? כל תגובה שלך מאופיינת באיזה עוקץ ושליליות וחוסר כבוד לבני אדם ,שאומרים לך את האמת בפרצוף אתה אומר צחקתי או מלקק.. ראה ערך אמיר. שלא נפתח את הפה גם מה המילה שלך שווה... קח את הדברים לתשומת ליבך - ולפני שאתה יוצא פה על חרדים ועל המשחק ועל כל העולם - סתכל על עצמך. וטיפ לחיים - תראה את הצד הטוב שבכל אחד - כמו שהיית רוצה שיראו אצלך. יום טוב