מצטער לאכזב אותך ושכמותך
אני לא מחפש סימפטיה או משהו בסיגנון , הבעיה במדינה שלנו שאנשים מפחדים לומר על שעל ליבם ואת דעתם האמיתית אותה הם סוחבים שנים ! זו בעצם הבעיה גם בפוליטיקה המסריחה במדינה הזו . לעניין אלי , הוא כיפה סרוגה ואני מעריך אותו עשרות מונים על פני אלפי חילוניים אחרים , הבעיה שלי וההכללה שלי היא כלפי ציבור שלם שלא עושה דבר לא תורם דבר ורק לוקח ! בנוסף , אני אומר את שעל ליבי ולא מתחבא מאחורי סיסמאות , אני יותר יהודי מהרבה פה לא בגלל עבודת האלילים שאני עושה או לא עושה אלא בגלל אורח החיים הנכון שלי , הזיקה שלי להיסטוריה של העם שלי , למסורת שלו אבל לא !! לא לעבודת האלילים שהתפתחה סביב אותו נושא לו אתה קורא "אלוהים" . אני חושב שזו זכותי בכל מקום דמוקרטי להביע את דעתי על הדת ועל המייצגים אותה בשנות האלפיים , לא איימתי להרוג מישהו ולא איימתי לתת למישהו פה סטירה , אני מביע דיעה קיצונית אומנם אך זו דעתי . לסיכום של עניין דעתי אומרת שהם עלוקות על החברה הישראלית כמו סרטן ששולח גרורות לכל חור אפשי ! הרי ביננו אם אני ואתה ואחרים לא נעצור את ההתפשטות שלהם בקרב העם הנבחר לבסוף הילדים שלי ושלך יחוייבו ללימודי דת , כיפה על הראש , ציצית , לשמור שבת וכו' .. אני הצד הנגדי , אני זה שיעלה על בריקדות ואעמוד על שני רגליים אחוריות מול הפסיכופטיים האלו ! לא אתן לזה לקרות רק בגלל הילדים שלי ! זו דעתי ולא מתבייש בה , אם לא נוח למישהו להקשיב לה הוא מוזמן להמשיך לדפדף , אני לא סוקל אנשים להקשבה !