ברכה והצלחה למנהלי הפורום
ל ליטאי קר New member 8/1/07 #41 אלך אף אני אחרי העדר ואברך את ``הפורום`` לישועה והצלחה וזיוג הגון וזרע של קיימא בעבור שנדב וכו. א מ ן. וזאת למרות ששירשור הברכה הזה ניראה לי דבילי ביותר.
אלך אף אני אחרי העדר ואברך את ``הפורום`` לישועה והצלחה וזיוג הגון וזרע של קיימא בעבור שנדב וכו. א מ ן. וזאת למרות ששירשור הברכה הזה ניראה לי דבילי ביותר.
ה הערשי New member 8/1/07 #43 אדוני בזק ומיין פייערל אחחחח.. איזה שילוב מוצלח, בטוחני שפורום זה יצליח
פ פורים מתקרב כבר New member 8/1/07 #47 למיין היקר מכל אדם תצליח בכל אשר תלך ותעשה חיל ולאדון בזק ברכתי גם לך
כ כiכב New member 8/1/07 #52 ברכות ברכות להנהלה תודה לתפוז שסוף סוף... ותודה לעסקנים שדאגו לזה וכל מי שעוסקים בצרכי ציבור באמונה הקב"ה ישלם שכרם
ברכות ברכות להנהלה תודה לתפוז שסוף סוף... ותודה לעסקנים שדאגו לזה וכל מי שעוסקים בצרכי ציבור באמונה הקב"ה ישלם שכרם
ב בנצי הקטן New member 8/1/07 #54 ברכה והצלחה! למנהל הדגול ידידי "מיין פייערל", ולעוזריו החשובים - "אדוני בזק" ושאר הסגנים. יהי רצון, שתצליחו לעמוד במטלות שנטלתם על עצמכם, ושיתרבה קידוש ה' ממקום זה, ושהאהבה והאחוה ישררו תמיד בין כל המשתתפים כאן... בהצלחה!
ברכה והצלחה! למנהל הדגול ידידי "מיין פייערל", ולעוזריו החשובים - "אדוני בזק" ושאר הסגנים. יהי רצון, שתצליחו לעמוד במטלות שנטלתם על עצמכם, ושיתרבה קידוש ה' ממקום זה, ושהאהבה והאחוה ישררו תמיד בין כל המשתתפים כאן... בהצלחה!
A asaf2000 New member 9/1/07 #62 ברכות על הקמת הפורום ../images/Emo65.gif מקוה שהפורום יצליח ולא יהיה במה לויכוחים והתנצחויות בין הצדדים.
ברכות על הקמת הפורום ../images/Emo65.gif מקוה שהפורום יצליח ולא יהיה במה לויכוחים והתנצחויות בין הצדדים.