ברכות למצטרפים החדשים שלנו

eyali75

New member
היי רותם

בדיוק אני חושב איך אוכל לקדם את הרעיונות שיש לי בראש? בחלקם קלילים ורעיון אחד קצת יותר מסובך אבל תמיד יש לי משהו בראש השנה הזו שתבוא לטובה אני מקווה גם ליישם חלק מהם,כי זה עושה טוב לנשמה שעושים מה שאוהבים. אשמח לקבל ייעוץ איך להוציא לפועל.

קודם כל

הי לך איילי, קודם כל נפלא שיש רעיונות ואין לי ספק שבזכות האמונה יבאו דברים גם לידי מימוש. אבל לא הכל בידי האמונה ויש עבודת ניתוח ותכנון מקדימה שחייבת להעשות לפני כל רעיון יישים - בהנחה שמדברים על רעיונות במטרה לייצר כסף - רעיונות עסקיים. (אם כי זה גם נכון לדברים נוספים אבל אז התכנון הוא קצת שונה) אני ממליצה לך ראשית להגדיר את הרעיון ו/או מוצר ו/או שירות להגדיר את הגבולות שלו ואז לעשות קצת מחקר שוק - מה קיים, מה חסר, מה היתרונות של מה שקיים ומה החסרונות, האם יש אלטרנטיבות, בקיצור מחקר שוק. במקביל צריך לבחון יתכנות - האם ניתן להוציא את הרעיון לפועל ומה זה דורש. האם לך באופן אישי יש מגבלות ומה הן. האם ניתן להתגבר עליהן ואיך. או בקיצור מה שנקרא תוכנית עסקית... אבל בשביל זה יש פורומים בתחום היזמות ואתה מוזמן להכנס אלינו לשם. כאן אשמח לשמוע רעיונות בתחום ההכרויות - כי בתחום הזה אני יותר חלשה ושמחה לקבל את עזרתכם. יום טוב ושבוע נפלא ומלא אהבה אילת

גנטי

New member
ערב טוב

האם זה המקום שאוכל למצוא בת זוג רצינית ? עדיפות לאיזור חדרה עד הקריות אשמח לקבל מסר

אורןב2

New member
היי רותם

אני תמיד אומר לידידות שלי ( הרווקות) שאין לכן מושג כמה כוח יש בכן וחבל שאתן לא משתמשות בו לדעתי תקשורת תקשורת ושוב תקשורת וזה אומר אין בחור שלא ישים לב אם את באמת מעוניינת בו... תצאו קצת מהבועה שרק בחורים מתחילים עם בחורות ..!!! תני מבט במישהו שרק ראית.... שמצא חן בעיניך ... תני חיוך ..( תאמיני לי שהוא ישים לב) ו העיקר אם יש לך חדשות טובות ספרי לנו ... כי בשביל זה אנחנו כאן..... ונשמח לשלוף צק לחתונה בעזרת השם
אז שיהיה לך מלא בה צ ל ח ה !!!!!

לאורן

הי לך, ראשית תודה על המידע וההתיחסות. ברשותך אחלק את התיחסותי ל- 2: 1. תקשורת - תמיד נכון ובכל שלב לאו דווקא בתחילת קשר אלא לכל אורכו. ניהול התיקשורת צריך להעשות ע"י שני הצדדים באופן שיהיה לשניהם טוב. 2. החלק הבא של "תצאו קצת מהבועה שרק בחורים מתחילים עם בחורות ..!!!" יכול להיות שרלוונטי לרווקות נחמדות ומוצלחות נוספות שגולשות כאן באתר, אבל לגבי לא כל כך רלוונטי שכן, כפי שאפשר לנחש בתשובותי בכלל בפורום, אני אדם יוזם ואין לי שום בעיה להתחיל עם בחורים וגם עשיתי את זה כשראיתי לנכון. הסוגייה בעיני היא לא זו בכלל, לפחות לא אצלי. אני פשוט לא מרגישה שאני מגיעה למקומות בהם יש לי מספיק הזדמנויות לפגוש בחורים שאיתם אוכל לפתח קשר כלשהו. (ותאמין לי שיצאתי עם רבים וטובים אבל זה לא זה). לכן אני חוזרת לשאלתי שטרם קיבלתי עליה תשובה בפורום "היכן נמצאים אותם דברים נחמדים, טובי לב, סולידיים, שלא מתביישים להודות שהם אוהבי בית ולא בארים/ דיסקוטקים וכוסיות. כאלו שמעריכים את עצמם ויודעים מה הם שווים אבל לא בכל דקה מדקות היום צריכים לעשות/ לקבל הוכחות נוספות כדי להתנהל עפ"י האגו ולא לפי הרצון האמיתי שלהם?" נו, מישהו יודע? חג שמח לכולם

למעלה