לאורן
הי לך, ראשית תודה על המידע וההתיחסות. ברשותך אחלק את התיחסותי ל- 2: 1. תקשורת - תמיד נכון ובכל שלב לאו דווקא בתחילת קשר אלא לכל אורכו. ניהול התיקשורת צריך להעשות ע"י שני הצדדים באופן שיהיה לשניהם טוב. 2. החלק הבא של "תצאו קצת מהבועה שרק בחורים מתחילים עם בחורות ..!!!" יכול להיות שרלוונטי לרווקות נחמדות ומוצלחות נוספות שגולשות כאן באתר, אבל לגבי לא כל כך רלוונטי שכן, כפי שאפשר לנחש בתשובותי בכלל בפורום, אני אדם יוזם ואין לי שום בעיה להתחיל עם בחורים וגם עשיתי את זה כשראיתי לנכון. הסוגייה בעיני היא לא זו בכלל, לפחות לא אצלי. אני פשוט לא מרגישה שאני מגיעה למקומות בהם יש לי מספיק הזדמנויות לפגוש בחורים שאיתם אוכל לפתח קשר כלשהו. (ותאמין לי שיצאתי עם רבים וטובים אבל זה לא זה). לכן אני חוזרת לשאלתי שטרם קיבלתי עליה תשובה בפורום "היכן נמצאים אותם דברים נחמדים, טובי לב, סולידיים, שלא מתביישים להודות שהם אוהבי בית ולא בארים/ דיסקוטקים וכוסיות. כאלו שמעריכים את עצמם ויודעים מה הם שווים אבל לא בכל דקה מדקות היום צריכים לעשות/ לקבל הוכחות נוספות כדי להתנהל עפ"י האגו ולא לפי הרצון האמיתי שלהם?" נו, מישהו יודע? חג שמח לכולם