מסכים? לא יודע..
קודם כל גלעד אין מה להכנס בך. זאת דעתך ואני מקבל אותה. למה לצאת מהארון בכזה שואו? פעם שאלתי בחור שיצא לי לשוחח איתו באאוט. הוא היה מבוגר ממני בכמה שנים, וכשהבעתי את סלידתי משני קוקסינליות שעברו מולנו, הוא אמר" "רק שתדע שבזכות האנשים האילו, אתה יכול להרשות לעצמך לעמוד כאן בחופשיות". בהתחלה לא הבנתי על מה הוא מדבר, קליטה של פלורסנט מה לעשות? אבל בדרך הביתה חשבתי על זה, ויודעים מה? הוא צודק! מה שלנו נראה עכשיו כפשוט ומובן מאליו, לפני 10 שנים ואף פחות לא היה קיים! ללכת ברחוב יד ביד? זכויות? הכרה? אימוץ ילדים? כל אילו היו רק חלומות, ובזכות אנשים כמו עיברי לידר, שמראים שלהיות הומו אין פירושו לפתות ילדים קטנים בין השיחים עם סוכריה שאינה נגמרת. ושעצם העובדה שהוא הולך לישון עם גבר ולא עם אישה לא גורעת מהאיכות שלו כבן אדם, אזרח או אמן. יש משהו בהתעסקות הזאת גלעד שקצת מעיקה, מסכים איתך! אבל אם לא נלחם על הזכויות שלנו, כל אחד בדרכו הוא, אף אחד לא יתן לנו אותן על מגש של כסף. בוא נזכר בסיפור על הדייל מאלעל, בבחור שהחבר שלו נהרג בצבא ועכשיו הוא מוכר כ"אלמן צה"ל" ומקבל את הזכויות המגיעות שלו. כמו כן ציינת כי יש להתחשב במה שמפריע לאנשים אחרים, אין ספק! אני יכול להגיד לך שאני מקפיד על שכנות טובה עם הסביבה, אני לא תולה תמונות של בחורים ערומים על לוח השעם שיש לי במשרד, לא לובש בגדים צעקנים ולא עושה הרמות (בשום מצב שהוא!) בכדי לא לגרום לאי נוחות. אבל יחד עם זאת סבא שלי לא אהב שעשיתי עגיל בכל אוזן ופירסינג בגבה, ובהמשך גם חמצנתי את השיער, גם ההורים שלי די התנגדו, אבל עשיתי! לא בכדי לעצבן אלא כי זה עשה ליטוב! גם זה חשוב,לא? כשאני הולך עם החבר שלי ברחוב ומחזיק לו את היד או מחבק אותו, אני לא מסתובב עם דגל גאווה ביד או על החולצה, ולא בכדי לנקר עיניים! ממש לא! אבל אני אוהב אותו בכל ליבי ופועל על פי הרגש. ומה תגיד על אילן שיינפלד וקפה "תיאו"? גם זו סוג של מלחמה בסביבה לא הכי אוהדת. למרות שבמקרה הנוכחי אני מאמין בשני צדדים למטבע, אבל עדיין. תחשוב על זה.