ברכות לעיברי לידר

MARMELAD

New member
אומרים שאין כזה דבר פרסומת שלילית

ולהבדיל אלפי הבדלות - גם אם הוא היה מספר לעתונים שהוא עבר התעללות מינית ע"י שלושה כלבי בולדוג - זה עדיין היה מקדם מכירות...

אני ממש לא חושב שהוא השתמש במקדם

מכירות. כאילו, קראתי את הראיון עם עברי לידר עוד אתמול, והוא נשמע לי די אמין. LET´S FACE IT - מי שהיה מקשיב למילים שלו, כבר היה מבין לבד. והוא באמת אף פעם לא הכחיש, רק לא בא לו לדבר על זה. היום כששואלים אותו, הוא אומר שכן. חוצמזה שאני חושב שהשיר החדש שממש ממש השבוע התחילו להשמיע בגלגל"צ (זה עם החמוד שמוריד בגדים) הוא שיר ממש ממש טוב, וגם קצת מרענן. אחד היפים של השנה החדשה. ועוד משהו שהיה לי להגיד, ממש לא קשור, זה בעצם שאלה למנהל הפורום, מר ג. מר ג. נכבד, לדעתי צריך להוסיף לקישורי הפורום איזשהו קישור שיכיל את כל הכינויים שיש למילה הומו. כלומר, כל הכינויים שמשתמשים בהם גם ההומפובים, וגם סתם המצחיקים. לדעתי, יש רשימה שלמה שיכולה באמת באמת לקרוע מצחוק. מה דעתך? ושיהיה לכולם שבת שלום.

MARMELAD

New member
מר ג. הנכבד? שאני אמות

איזה נכבד ואיזה נעליים.....
רשימת כל הכינויים להומו? בבקשה - פתח שרשור חדש - ובקש מחברי הפורום הנכבדים לשרשר כינויים ככל העולה על רוחם! אחלא יוזמה דרך אגב..

nir2323

New member
"אין דבר כזה פרסומת שלילית כל עוד-

מקפידים לכתוב את השם שלך נכון"

שאלה לסטרייטים.... ../images/Emo120.gif

במקרה הזה צפניה ידידנו התאמץ שלא לכתוב "רק שתדעו-אני סטרייט", אבל השאלה "התאורטית" - האם גם סטרייטים מקבלים מוצץ - מביאה אותי לשאלה: למה כל פעם שסטרייטים כותבים פה, הם מרגישים הכרח להדגיש את היותם סטרייטים בשורתם הראשונה? זו דרך להגיד "שלא תקבלו רעיונות"? האם זה פחד שמא אנחנו סטרייטופובים?

אני חושבת שיש לי סמכות לענות....

חלילה! ממש לא! אני לפחות הזכרתי את זה מבחינה אחת - שתדעו שאני כזאת וטבכל זאת תרשו לי להשאר כאן.... :) לי זה ממש לא משנה. אבל אם זה עוזר אני הומואית... בנים ממש עושים לי את זה... האמת אני סתם מזבלת לכם את השכל בשטויות כי האמת שאין לי מושג קלוש על מה אני מדברת. אבל, אני רק יכולה להגיד על עצמי מה שאמרתי הרבה פעמים. אני לא מגדירה את עצמי. לא סטרייטית לא לסבית לא דו.... אני גם לא שוללת את זה. אני אנסה. אני אלך עם מה שטוב לי. מה שיגרום לי להרגיש יותר טוב. מה שאני ארגיש שמתאים. ועכשיו, אני פשוט לא יודעת עדיין מה זה. בנים, בנות, שניהם יחד... בכל מקרה, כל העניין הזה פשוט לא משנה לי... גם כל הקטע הזה של ההומופוביה זה נורא אידיוטי. כלומר הרעיון לפחוד ולשנוא מישהו רק בגלל שהוא לא נמשך למין השני? בו הו.

MARMELAD

New member
לדעתי זה עניין של נימוס

כמו שאם אני אכנס לפורום ליכוד - אני אכריז מראש לאיזה מחנה אני משתייך. למה? כדי לשים את הדברים שלי בהקשר הנכון. סה"כ באינטרנט אין לנו יותר מדי דרכים לדעת עם מי אנחנו מדברים - ולכן אנחנו צריכים "להציג את עצמנו" קודם כל.

nir2323

New member
ולעומת היציאה של לידר, כמה צורמת

הכתבה על קווין ספיסי בידיעות (7 לילות), שאסור למראיינים לשאול כלום על חייו האישיים.

MARMELAD

New member
לא שלא ידענו -

העולם עדיין לא וורוד. אבל סקסולוג שאומר שהומוסקסואליות זו לא מחלה זו כבר התקדמות מאז שנות השבעים. ולאט לאט.... כן ... אנחנו עוד נצליח לשנות את העולם
יחד בגאווה

אז ככה...

העובדה שאני ממש לא מתיחס "אליכם" כאל שונים ממני די מסכמת הכל, אני ממש לא חושש שמא תקבלו רעיונות כדבריך, לעזאזל לפני הנטייה המינית השונה בינינו אתם בני אדם בדיוק כמוני ויש לכם בדיוק את אותם איברים ואותם מרכיבים. האם אתם סטרייטופובים ? רק אם "אתם" רוצים להיות, אני לא אחזור שוב ושוב על המנטרה "כולנו בני אדם שווים" יכול להיות שזה רק אני ואני ממש לא מייצג את יתר הסטרייטים הפעילים בפורום אבל זה אני take it or leave it. זהו, אני אלך להקשיב לשיר החדש של קיילי.

MARMELAD

New member
צפניה ההומופוב !

לא, לא הומופוב. ובכל זאת הוא מציין שהוא סטרייט. למה? שוב - עניין של נימוס. הוא "חורג" בהגדרתו מקהל היעד המקורי של הפורום, ומיידע אותנו בקשר לנטייות המיניות שלו לפני שהוא מדבר, כדי שנבין עם מי אנחנו מדברים. והוא גם אומר משהו נורא נכון - האם אתם סטרייטופובים? למה "מקפיץ" אתכם שסטרייט נכנס לפורום ואומר שהוא סטרייט? האם זה לא הכי הגיוני בעולם? הרי הוא לא מתנגד לגייז, לא מעליב גייז, להפך - הוא הכי גיי פרינדלי בעולם, ובכל זאת מפריע למישהו שהוא מסגיר שהוא לא.. כמונו. שהוא חריג כאן. ואם היה נכנס גיי לפורום על בנים ועל בנות ואומר שהוא הומו - זה גם היה לא במקום?

Roi inc

New member
זה די מעייף אותי...

הומואים שה"
" שלהם הגיעה לביטוי של פראנויה ואטימות. Chill Out - גם סטרייט זה בסדר להיות!

ואם בנושא יציאות מהארון עסקינן...

אתם מוזמנים לחוות את דעתכם בנושא כחלק מדיון שמתקיים עכשיו בפורום "גאווה".

למעלה