ניק! מה זה חשוב עכשיו ירדן, פלסטין, או צ'יקימוקי. תפסיק לזרוק סיסמאות שהרבנים הפשיסטים שלכם מלמדים אתכם. זה לא סותר את העובדה שאין גבול, ושהמחבלים עוברים חופשי לתוך ישראל.
מעיזים לקרוא ל"משתמטים" - אנוכיים. בזמן שאתה אומר דברים כאלו, שעיקרם - "אני ואני ואני", וחלילה שישנם בני אדם אחרים וגם להם מגיע כל מיני דברים, מיני מותרות כמו "חיים" או "אוכל" או "כבוד בסיסי".
משני הצדדים, לא פתחו במלחמה. הם נולדו לתוכה. לתוך מצב קיים שרובם לא מאמינים באמת שישתנה אי פעם. אני לא מכיר מצב שבו ישראל לא נמצאת במלחמה, ואני מעז לשער שגם אתה לא. אתה רואה לזה סוף?
מימיי לא השתמשתי בביטוי "מה העולם יגיד" היות וזה לא ממש מרתק אותי מה העולם יגיד. לא אמרת לי מתי יגיע הסוף, אלא אם בזאת אתה מתכוון לעניין שבו אתה רוצה לבצע ג'נוסייד כלשהו. ועל זכויות האדם... נו. אם אתה חושב שלבני אדם לא מגיעות זכויות, אתה מאחר את הרכבת בכמה אלפי שנים.
במחנות הפליטים הצפופים שלהם זה הפתרון? איפה החיים האוכל והכבוד הבסיסי שאתה מדבר עליהם? הטרנספר הוא אקט חיוני מכיוון שהוא מבטיח פינוי של מחנות הפליטים ויישובם של הפליטים בירדן שמונה כ-80% פלסטינים. הטרנספר משום מה מוזכר כאקט פשיסטי, נאצי. הלוואי והיטלר היה רק מטרנספר את היהודים. זה יהיה נאצי ופשיסטי להשאיר את החבר'ה האלה במחנות הפליטים המצחינים שלהם שרמת החיים שם מאוד דומה לכלב שמתגורר במלונה.
שאתם מנהלים את אותו הויכוח כבר הרבה זמן? אף אחד מכם לא ישנה את דעתו של השני. לא נמאס לכם לגמרי? הפורום הזה הוא פורום פציפיזם. הוא לא פורום "בואו ננהל ויכוח פוליטי יחיד שוב ושוב כי אין לנו משהו יותר טוב לעשות בחיים". אותם מבקרים בפורום שאין להם מה להגיד בנוגע לפציפיזם שום דבר מלבד זה שהם לא מסכימים עם הגישה - בסדר. הבנו. כולנו רשעים ו/או חלשים, עכשיו אולי תפסיקו כבר?