ברכות.......

גל-עמית

New member
ברכות....... ../images/Emo48.gif

היי מגי, ראשית, ברכותי לך- א. על הרעיון.... ב. לקבלת ה"מינוי". אני בטוח שנהנה להעביר כאן חוויות ואולי גם מסרים.... בשלב זה, אסיים ואולי בשיר איטלקי שיזכיר לכמה מהחיפאים שביננו את הדמות הבלתי נשכחת מפינת הנביאים-הרצל (ברחבה שליד "פוטו אלכסנדר"...) "מרינההה....מרינהההה....מרינה..."
ושוב, ברכות חמות, מגי (רק כינוי)..............

magy

New member
מיכאלה-לה, אופטימית, גל-עמית, אסתי

איזה יופי שבאתם. ממש במקרה קיבלתי הבוקר דואר, ואולי לא במקרה, שלחו לי תמונות ישנות, חומות, אבל .........כחולות...... מי שירצה אותן.....יקבל ממני אישית..... לא אציג אותן פה, מאחר ואולי אינן קולעות לטעמם של כל המשתתפים.... בערב אשאיר אותכם לנפשכם....ואסע לצפת, גם כדי להצטנן קצת....ובעיקר כדי לשמוע את הכלייזמרים....... מירק רזניק הולך להרביץ הופעה.......והשנה הכל חינם...... וכלייזמרים.....הם ממש משהו ששייך לפעם..... זו היתה המוסיקה שנהגו לנגן בחתונות... כשהייתי קטנה. כשאני שומעת את הנגינה, אני נזרקת אחורה ארבעים שנה..... אוףףףףף. נזרקתי. לא נזהרתי... וחטפתי מכה מהמשקוף.......
))))))))))))))

גל-עמית

New member
צפת וכו´....

היי מגי, הזהרי מההצטננוניות בצפת ובכלל. כדאי לגרוב גרביים........
... השנה, לצערי "אנחנו" לא שם אבל אני משוכנע שגם בלעדנו יהיה מאד מאד נחמד.... מירל (ולא מירק......) רזניק - ענק. וירטואוז ממש. רומני אסלי... כשכתבת על מה זה מזכיר לך....נזכרתי בחתונת אחותי הבכורה (ז"ל) שנערכה על גג בית הורי בעלה ברח´ פבזנר. אני הייתי אז בן -4...... וביחד עם בן-דודי - התזנו למטה מתוך בקבוקים חומים של "גזוז".......
המשך יום נעים.

magy

New member
גל עמית, זה אותו בן דוד שבגיל 15

הסתובבתי איתו בבת גלים???? ובקרית אליעזר???? שכל החבר´ה קראו לו קליף ריצ´ארד???????? (שהופיע בקולנוע תמר בחיפה והצעקות והצווחות נשמעו עד תל אביב.... כשהבנות ראו את קליף האגדי...........)

גל-עמית

New member
לא... ../images/Emo13.gif זה לא יורם.....

זה בן דוד מכוון אחר של ה"פמליה".....ובעניין קליף.. אני בכלל מה"קונטרה" שלו. אני מכנופיית ה"אלביסים".....גינס´, חולצה משובצת (של "אתא"..זוכרים מפעל כזה ?????) וצווארון מורם, "קומנדו ארמון"....זוכרת? להופעות של קליף (גם ב"תמר" וגם ב"ארמון") הלכתי בגלל "הצלליות".....לא בגלל הנקניק...
.... ובכלל, אוהדי אלביס, רכבו על אופנועים (BSA, NORTON, MACHLESS)...אוהדי קליף, רכבו על קטנועים...(VESPA, LAMBRETA)...... הבנות, העדיפו את קליף.....הבנים - את אלביס....

לוקה

New member
מה שזכור לנו התל-אביבים

מחיפה של אותה תקופה, זה את ה"ימאים" ברחוב הראשי ליד הנמל, שהיינו נוסעים לשם במיוחד לקנות ג´ינסים וחולצות אמריקאיות, מלא באסטות מלאות כל טוב מחו"ל, וכל בעל דוכן...מלך. וולאק איך עבדו עלינו ועוד נהננו.

*ערבה

New member
ואנחנו היינו באים במיוחד לתל אביב

לקנות "סנדלי נמרוד" בדיזינגוף.

גל-עמית

New member
לתל-אביב......

לתל אביב, אני נסעתי ל"טיר" בטיילת.......לגלידה ויטמן...... ולכדורגל ב"באסה" ביפו.....ול"סחנה דרוויש" - אז השטח הגדול.......ועוד...

*ערבה

New member
ויטמן בנמל הישן

ומונטנה ביציאה דרומה מבאר שבע. אופו הם?

לוקה

New member
את איך הגעת לבאר שבע?

מונטנה יש רק אחת והיא בתל-אביב, עד היום, אותו הטעם וגם הליכלוך(אולי בגלל זה טעים). השאר חיקויים. וויטמן היה באלנבי, ישב הזקן(ויטמן) וספר את כל הקופה מחדש בכל פעם שנוספו לו כמה לירות, קמצן פחד, לא האמין לספירה שלו עצמו.

*ערבה

New member
צודק - מונטנה בנמל הישן

טעות, טועים, טעינו. אבל מונטנה גם בבאר שבע (ואל תתווכח) ונסגר רק לפני כמה שנים לאחר שהזיזו את היציאה דרומה והוא נשאר ללא קונים. אבל היה הכל, סירופ שוקולד וסירופ פטל ואגוזים וקצפת. ואיך הגעתי לשם? קבוע, בדרך לצלילות בסיני, כל סופשבוע כמעט. (וגם בחזרה) מכאן חיבתי הרבה לחסילונים

גל-עמית

New member
מונטנה בב"ש..... ../images/Emo6.gif ....

...היתה גם הייתה גלידת מונטנה בב"ש.......ביציאה דרומה, בכביש הישן, ליד מחנה נתן.... האחים עופר נהלו אותה....היינו מתפרפרים מהבסיס כדי ללקק.......... היו שם בשנות השישים שני גדודים והסיירת של חט´ 7 המהוללה...
..... קבלנו שם קצת מהטעם של העיר......

magy

New member
עד היום , לוקה, יש דוכנים של ימאים

עלאק ימאים, אבל יש דוכנים ברחוב העצמאות בחיפה.......של גרוזינים..... והדר, בחלק העליון של העיר......גם כולה דוכנים.......

גל-עמית

New member
ימאים....

גם אנחנו החיפאים היינו בני בית שם..... אני גם הבאתי דברים למכור להם......כשעבדתי על הים.... סיפור ההברחות...ובכלל, כשהיה צי סוחר...וימאים ישראלים....ואיזה הילה הייתה....ואיזה אניות היו.....ואיזה בארים.....

magy

New member
גלמידי, בפה פעור מחכים לסיפורים

בעיקר על הימאים והזונות.....אודרובבבבבבבבבב תן לנו אותה...............

גל-עמית

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif .......

מגי שובבה...... היו גם היו....רח´ הנמל.....שד´ העצמאות.......היה באר בשם: "קפה וסילי"....שם הכרתי לראשונה את המוסיקה והמזג היווני....והיה באר בשם: "קליפורניה"....ו"עדן-באר"....והיו גם "בנות"........אז, ה"דלקטסיות" היו ההונגריות והרומניות.....והייתה לולה....וסוזי...ומרי...ואסתר ויס....ועוד.....

magy

New member
אסתר וויס עלתה להדר..

קראנו לה....."המורה". כי כך נראתה.... לא כמו יצאנית...

גל-עמית

New member
גברת וייס....

יותר מאוחר היא עלתה לנורדאו ואח"כ ליד חסן שוקרי.....כשהגיעה העליה מצפון אפריקה, היא עזבה את העיר. היא הייתה מועמדת למלכת היופי.....

גל-עמית

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ..........

בהזדמנות אחרת...רק אומר זאת שסוזי, הייתה אחת ה"מורות" שלי.... היא הייתה מאדאם.......היום כבר אין כאלה......

למעלה