ברכת החלמה למשופעים ו

אנפה2

New member
ואם אין לי ג'ינג'ר בבית?

יש תחליף, כי הגרון צורב האף נוטף הגוף כואב ודואב. הזוגי הלך לצעוד, כך שהיום ג'ינג'ר כבר לא נקנה.

אנפה2

New member
בילדותי הרחוקה הייתי מכרסמת בעונג רב

רגלי תרנגולת וגם את הכרבולת אהבתי לאכול. פעם היו שוחטים את העוף, אח"כ מורידים לו את הנוצות, אח"כ שורפים את השאר ומכשירים במלח ובמים ורק אז לסיר. היום הכל כל כך קל.

מישו הזכיר רגל קרושה?../images/Emo22.gif

חזרתי עכשף מיום שיטוט בעיר ללא הפסקה.....מה אני תגיד לכם.....צריך להחליף לה את השם לעיר עם ההורמונים ועודף הטוטסטרון, או לעיר עם שדות הצייד הנצחיים....
+
=
=
=
=
יום שישי מוציא את כולם מהמחילות, זרם אנושי זוחל לאיטו מי ברכב מי ברגל לעבר המוקדים העיקריים של הסנטר, שפת הים שד' רוטשילד ואבן גבירול, שרפנו ליטרים של דלק בנסיון נואש אחר חניה והתייבשנו בתור לבית קפה. אממה , צפייה בחזיון הנקרא חיזור בימינו אנו, יכול למלא אצלי פרק או שניים בספר. שוק האוכל בסנטר , צפוף, ומשמש בררת מחדל לכל אלו הגרים רחוק מבית אבא אמא וסוף השבוע מעלה בהם זכרונות קולינריים המחירים יקרים , בעלי הדוכנים עושים עסקים נפלאים, וגם שם מציאת דייט בין צלחת שקשוקה לסושי היא בעצם הפעילות העיקרית. איך שרה שרית חדד , בחורה מבית טוב צריכה לדעת....אז זהו שהיום צריך לדעת להסתובב בגזרה הנכונה , עם המגף התואם לפסוע דיזנגופה בואכה קינג ג'ורג , להתחרדן מול הים ושמש מלטפת של שישי מסתלבט חסר דאגה והחיים סאבבה!
טגידו מישו מכיר מכונה שעוצרת את הזמן......

תשאירי לי 100 דפים בספר

מניסיון מקצועי מילים כמו חול ואין מה.... כולם מחפשים אהבה חלקם מצהירים על כך חלקם עוטפים בנייר צלופן חלקם.. יאללה צאי לפנסיה אספר את הסיפורים שאני שומעת < בדיסקרטיות מלאה >

ערב טוב מתילדה ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

שלחתי משלחת חיפושים אחריך

קודמכול

יש ברח' כצנלסון בגבעתיים סופרמרקט ענק שפתוח 24 שעות כולל שבת אבל לבנתיים גרגרי מלח בשול (המיסי כף על כוס מים חמים) אחולי החלמה ובריאות

אנפה2

New member
מרק עוף עשה יפי של עבודה.

מודה לך על העצות. עכשיו בא לי לשמוע את השיר נער הבנג'ו מפי משה הלל מישהו יכול להביא אותו לפה

כמעט והיה תקרית דיפלומטית בין מקסיקו לישראל

בעקבות השם הזה בכל מקרה מקסיקו מקכישים שמקור המחלה אצלם ולכן זה לא שם מתאים לאומתם החזירים לא מתלוננים שיש מגפה בינלאומית על שמם

w o m a n 10

New member
ירון, אתה משוויץ?

ספר על הלכי הרוח ברחוב היהודי ובכלל בקשר לחוק החדש המדבר על איסור בניית מסגדים או צריחי מסגדים. תקדים עולמי לא פשוט.

כן אני משוויץ

אבל לא משוויץ (show off)
רחוב היהודי ? לא מכיר ולא יודע אם קיים דבר כזה פה אולי בציריך לגבי הרחוב אחרי ההצבעה האמת שקט ושלב בדרכו השוצרית המקומיים לא גאים בהצבעה הזו אך גם לא מתנצלים, ההצבעה באה מהעם ולא מההנהגה התקשורת היתה נגד החצעת החוק הזו וכך גם התעשינים ורוב אנשי הפרלמנט כיום שוויץ בעצם מעט חרדה ממנהגה הסבלני והפשרן למה הצביעו כך ? בגלל שכנינו מצרפת איטליה וגרמניה ואפילו אנגליה השוצרים לא רוצים להגיע לרמה של רחובות ורובעיםשלמים מאוכלסים ע"י ערבים ומה לעשות בד"כ אפשר למצוא את הערבים לייד מסגדים וצריחים, לכן נתנו תרופה למכה בשוויץ יש כ 280 - 300 אלף מוסלמים שרובם הגדול באו מיגוסלביה לשעבר הם לא ממש הדוקים הנשים לא מכוסות רעלה להפך הם הולכות מאוד לא צנוע, ולהם כמעט ואין צורך במסגדים וכך גם הטורקים לשעבר שאומנם יותר דתיים מהיגוסלבים אבל גם הם לא ממש הדוקים. נישארו רק המוסלמים מאירן עירק מרוקו וכו שאותם ללא ספק השוצרים לא רוצים לראות מה עוד גרם להצבעה? קדפי וחטיפת 2 השוצרים בהחלט תרמו רבות להחלטה נערה שרצתה לשחק כדורס עם בורקע, אירן ועוד גורמים מקומיים רבים איפה היהודים בסיפור, ואם זה נוגע גם לנו ממש לא היהדות היא דת רשמית בשוויץ את בית הכנסת המפואר בברן בנה השילטון המקומי והוא גם משלם לרב את משכורתו.

w o m a n 10

New member
אתה יכול להשוויץ בכיף ../images/Emo152.gif

אתה משוויץ, נצל את זה
לנו יש את "שוויצריה הקטנה"
תודה לך על התשובה המפורטת.
האמת היא שאני לא יודעת אם לברך או לגנות. זו סוגיה לא פשוטה. בכלל "התעסקות" עם דת זה דבר לא פשוט. ירון, ספר לנו מידי פעם סיפורי יומיומ קטנים מאצלכם שם אותי זה מאוד מעניין
לב|

למעלה