ברצוני לברר, אני רוצה לחקור בנושא כישוף אהבה.

poweroflove

New member
ברצוני לברר, אני רוצה לחקור בנושא כישוף אהבה.

שלום, האם מישהו ניסה ? האם זה באמת עבד לו? והיכן ניתן לבקש שירות זה מאנשים מיומנים בלבד, כמובן שכל המלצה תבוא בדיסקרטיות מלאה. הנושא חשוב ובעל עליונות ראשונה, אני מברר בשביל חבר טוב שעל סף התאבדות.

PurpleFilth

New member
את לא רוצה לחקור, את רוצה לבצע.

בואי לא נשקר =] כן, ניסיתי, וכן, זה באמת עבד לי. שירותים, לעומת זאת, אני לא נותנת, וגם לא ימי הולדת ומסיבות של וועדי עובדים. מה שכן, תגידי לחבר הטוב שלך שיפסיק להיות ילדת-אימו. יש דברים יותר טובים לעשות עם הוורידים שלו. *לתרום דם* למשל. שלך, זוהמה.

poweroflove

New member
חבל שאת לא יכולה לבצע, היה משתלם לך.

חבל שאת לא יכולה לבצע, היה משתלם לך.

PurpleFilth

New member
אם אתה סובל מעודף כסף, תשיג לחבר שלך פסיכולוג

אם אתה סובל מעודף כסף, תשיג לחבר שלך פסיכולוג. ואם לא, לפחות אל תטריד אותי באייסיקיו.

gwizard

New member
ואני מוצא....

כי פסיכולוגיה ומאגיה הם שני תחומים מקבילים וחופפים ביניהם. פסיכולוגיה היא חקר נפש האדם. מאגיה היא חקר חוקי היקום והנפש היא חלק מן היקום. מכשף שלא למד בצורה כלשהיא פסיכולוגיה לדעתי לא זכאי לקרוא לעצמו מכשף. אבל היי, מה שעובד לך יותר טוב....

RainBird

New member
צודק. אני חושב שזה תלוי בצרה, לעיתים צריך לבוא מגישה פסיכולוגית ולעיתים מגישה מאגית.

mb3inh

New member
אני מסכים

אולם אני מסכים אך ורק כאשר אנו מפשטים את המושג פסיכולוגיה לתורת הנפש. אך כיום כאשר אנו אומרים או כותבים פסיכולוגיה אנו איננו מדברים על תורת הנפש אלא על תורה/תורות מסוימות שמלומדות במוסדות ההשכלה הגבוהים. נוסף אומר כי אחד מענפיי הפילוסופיה מתעסק במהות ושואף להבינה(אפיסטמולוגיה וגם האתיקה עוסקת במידת מה בנפש,למען האמת כל התורות עוסקות בה,אך זו המוזכרת ראשונה מקושרת,לי לפחות,בצורה הישירה ביותר),ובדרך גם מתאר לנו את התודעה ומנסה ללמד אותנו על הנפש(שרבות נאמר שהיא התודעה). הוסיף ואומר שהגדרתי למכשף איננה פסיכולוג או פילוסוף,אף על פי שאינני חושב שאדם יכל להיות איש דת אם הוא איננו בעל רקע פילוסופי,וזאת ברור הרי שדת היא דרך חיים.כמובן שישנו הבדל בין מכשף(שיכל לא 'לאחוז' באף דת)לאיש דת(שמוחייב להחזיק בדת,מעצם הגדרתו). אני אינני מתימר להיות מכשף,אני אף לא קורא או מגדרי את עצמי כאחד.

RainBird

New member
הענף שמתייחס לסטטיסטיקה למשל ../images/Emo13.gif אבל זה רק לטעמי.

mb3inh

New member
סטטיסטיקה

היא מהמקצועות היותר שימושים אך אינה משקפת את המציאות כלל.

gwizard

New member
לא מוכר לי ענף בפסיכולוגיה העוסק בסטטיסטיקה

לעומת זאת, מוכר לי ענף כזה במתמטיקה. אתה בטוח שלא התבלבלת ?

RainBird

New member
אם זה לא קשור לפסיכולוגיה למה זה דבר שדרוש ללמידה בתואר ראשון? (ובשני) בגלל שזה משמש ככלי מחקר של הפסיכולוגיה.

gwizard

New member
אה, עכשיו הבנתי אותך

הרבה דברים נלמדים במסגרת התואר שלא קשורים כלל למקצוע שבחרת. אני חושב שבבר אילן יוכלו לתת לך דוגמאות טובות לכך....

RainBird

New member
זהו, שכרגע בתואר שלי- מזרח אסיה ותיאטרון כל קורס שאני לומד קשור למרבית הפלא במזרח אסיה ותיאטרון. אני יודע. גם אני בהלם.

MetalSinagouge

New member
היו"ר של החוג ללימודי מזרח אסיה הוא..

פרופסור בשם יעקב רז, הוא כתב ספר מדהים בשם "אחי, היאקוזה" שבו הוא מתאר את היאקוזה אחרי שהוא הצליח בעזרת צירופי מקרים מעניינים להגיע לצמרת המאפיה היפנית. הוא גם כותב הרבה על זן בודהיזם ומיתולוגיה יפנית, ובכלל אם יש אדקמאי בעולם שהייתי רוצה ללבוש חולצה עם התמונה שלו, זה הוא. מה לומדים בזה? אתה לומד על תיאטרון קאבוקי וכאלה?

RainBird

New member
מרתק אצלי זה תואר דו חוגי- מזרח אסיה- אמנות, תרבות שפה וג"ג ותיאטרון כללי. שנה שעברה היה קורס בתאטרון יפאני שהשנה לא קיים וחבל.

למעלה